✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kaitina

2006. gada 24. martā, 53 komentāri

Nav sevišķi daudz lietu, kas mani tracinātu. Bet viena no pašām pašām ir homofobija. Mīlīši, bet to takš var ārstēt! Aizejiet pie psiho[blabla] un izārstējiet šo slimīgo baiļu pilno attieksmi :)

Man vajadzēja to uzrakstīt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Arnolds

2006. gada 24. martā, plkst. 08:21

Nu? Tagad vieglāk palika?

Gravatar danila

2006. gada 24. martā, plkst. 08:50

kas ir homofobija? bailes no pedarastiem? bailes no cittautiešiem? vai no kā bailes? man ne no viena ne otra nav bail. pedarastus gan gan nekādīgi nesaprotu, fui. sievietes rullē :)

Gravatar cilveks kuru besii aara visur vienmer savu vardu rakstit iekshaa

2006. gada 24. martā, plkst. 09:02

tu gribi teikt, ka var izarstet bailes zaudet pamatu zem kaajaam? (vispar jau var gan. lobotomija un tad vinsh piekritiis visam ko tu teiksi....)

Gravatar DeeWee

2006. gada 24. martā, plkst. 09:44

Piekriitu laaczam :)
Man gan ir papildus ko piebilst. Ir man pazīstamajos viens tāds homofobs. Uz viņu skatoties rodas pilnīgi savādākas izjūtas. Dziļāk ieskatoties šajā cilvēkā var apjaust, ka viņš nav pats īsti pārliecināts par savu sex.orientāciju un viņā pašā ir nežēlīgas bailes par to, ka viņam varbūt varētu patikt viņa paša dzimuma partneris. Un ārēji tas izpaužās ar mega-giga viendzimuma atteiciibu noliegšanu/ienīšanu/... Nu kautkā ta ;)

Gravatar Suns

2006. gada 24. martā, plkst. 09:45

Cilveekiem vispaar ir tieksme izteikt viedokli par lietaam, kuras vinjam nepatiik vai satrauc... taadaa veidaa censhoties ietekmeet notikumus un sabiedriibas kopeejo viedokli. Nedomaaju, ka tas ir aarsteejams, jo visi nodarbojas tieshi ar to pashu, mainaas tikai ietekmeejamais objekts.

Gravatar FrontMan

2006. gada 24. martā, plkst. 10:01

A par ko taads sashutums??? BTW - vai Tu esi gejs???

Gravatar Smic_

2006. gada 24. martā, plkst. 10:21

Pag - nu tas jau i vairs jāpierāda nav - ka visaktīvākie homofobi ir slēptie homosesuāļi, kuri ar savu agresivitāti citiem cenšas pierādīt, ka ar viņiem viss OK... :))

Gravatar mf

2006. gada 24. martā, plkst. 10:26

Tu par ko šūmējies? Par to ka gejiem neļauj precēties? Nu i nafig to vajag ļaut? Nedod Dievs, ja vēl bērnus šiem "pāriem" ļaus adoptēt. Kam to vajag? Būs kā tai anekdotē- sīcis jautā, kurš tad no jums šodien ir mamma?

To: DēVē - varbūt tas cilvēks ir biseksuāls? Vajadzētu pamēģināt grupveida sexu ar pēc iespējas brīvākiem cilvēkiem! Tad jau jutīs :)

Gravatar Kuce

2006. gada 24. martā, plkst. 10:28

Neesmu homofobs - man vienkaarshi ir alergjija - ir arii alergjija no burkaaniem- taapeec ar burkaaniem nepinos :)

ar homiishiem taapat kaa dzeeraajiem - kaameer vinji klusiibaa seezh kauku tikaam vinji nevienam netraucee, tikliidz savaacaas lielaa baraa un iet pa ielu bljaustiidamies - taa protams lielaakai daljai normaalo iedziivotaaju vinji saak trauceet

Gravatar laacz Autors

2006. gada 24. martā, plkst. 10:30

Kuce: Lielākajai daļai uz to ir pilnīgs Nikolajs.

Gravatar BH

2006. gada 24. martā, plkst. 10:49

Kam ta tur īsti būtu jāiet pie psiho[blabla] un izārstējiet? peģiks.

Gravatar Kuce

2006. gada 24. martā, plkst. 11:06

kas vispaar ir izdomaajis jeedzienu homofobija - kautkaa nevaru vilkt nekaadas paraleeles ar klaustrofobiju kas ir BAILES no sleegtaam mazaam telpaam utt bla bla bla ... pretiiguma sajuutu galiigi nevaru saliidzinaat ar baileem...

Gravatar laacz Autors

2006. gada 24. martā, plkst. 11:13

Vārds homofobija tiek lietots stipri plašāk nekā vienkārši bailes no homoseksuālām attiecībām. http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia

Gravatar vieplis

2006. gada 24. martā, plkst. 11:50

Nu Tavs izteikums bija pielīdzināms tā paša homofoba izteikumam, līdz ar to Tu pārvērties par homofobafobu. Man liekas tas ir smieklīgi pieķeksēt fobiju cilvēkam kūrš izrāda nepatiku ( atklātu vai slēptu ) pret cilvēku, kuram pēc visiem dabas likumiem tomēr piemīt novirzes no normas. Pats neesmu no tiem kurš izdzirdējis par praidu skries ar plakātu izteikt savu sašutumu, bet uzskatu, ka viņi dažreiz prasa pa daudz.

  1. Laulības. Tās joprojām ir jāuztver kā savienību starp vīrieti un sievieti vienalga vai tās saites ir savienojis Dievs vai dzimtsarakstu nodaļa. Saprotu, ka viņiem rodās problēmas mantiskajās atiecībās, tapēc valdība varētu pieņem tatsevišķu likumu, kas regulētu šādu pāru atiecības neiepinot vārdu "Laulība", jo vārdam ir liela nozīme un nevietā lietots šis vārds var saniknot daudz kristiešus, kuru viedoklis arī jāņem vērā.
  2. Vecums. Tam jābūt vismaz 18 gadiem.
  3. Bērnu adoptācija. Kategoriski noraidāma. Jo jāņem vērā arī pērna psihe zinot, ka vis nežēlīgākie mēdz būt bērni paši viens pret otru. Kāda būtu dzīve bērnam skolā, ja pārējie viņu visu laikukaitinātu par to,ka viņa vecāki ir brāļi. Tāpat jāņem vērā, ka tas būs adoptēts bērns un viņam būs citi gēni. Un nez vai pusaudžu vecumā viņam neradīsie nepatika pret šiem "vecākiem". Rezumē: Baltā zvirbuļa situācijā es nebūšu starp tiem, kas ar lielu niknumu centīsie noknābt šo novirzi no normas, bet nebūšu arī tas kurš viņu aiztāvēs.

Gravatar vieplis

2006. gada 24. martā, plkst. 11:53

sorrrry par gramatikas un stila kļūdām.

Gravatar laacz Autors

2006. gada 24. martā, plkst. 11:58

vieplis: Redz, Tu būsi pārsteigts, bet pēc dabas likumiem tā nav nekāda novirze no normas ;) Dzīvnieku pasaulē (konkrēti - starp zīdītājiem, pie kuriem esam pieskaitāmi arī mēs) ir vērā ņemams homoseksuālu attiecību procents. Tas ne vienmēr ir apstākļu uzspiests. Un kur tad ir tā robeža starp dabisko un nedabisko? Par pārējo tagad noklusēšu, lai arī viedoklis ir.

Gravatar Suns

2006. gada 24. martā, plkst. 12:19

Normaali vai nenormaali, bet neviens negribeetu, lai vinja beerns buutu homoseksuaals. Luuk arii atbilde!

Gravatar laacz Autors

2006. gada 24. martā, plkst. 12:59

Suns: Es visu pirmām kārtām vēlos, lai mans bērns ir laimīgs un apmierināts ar dzīvi. Ja tas sevī ietver savādāku seksuālo orientāciju (apzinīgā vecumā), tad lai tā arī ir.

Gravatar iksercis

2006. gada 24. martā, plkst. 13:03

tagad tikai nepārvērst par homofobiem tos kuri tādi nav. var būt viedoklis un var būt aizspriedumu bailes.

Gravatar e-remit

2006. gada 24. martā, plkst. 14:02

es arī nesaprotu, ko tie cilvēki zoofīliem piekasās....

Gravatar Kuce

2006. gada 24. martā, plkst. 14:06

vot es esmu zoofilhobs - katru reiz baidos ka kaac manu kuciiti nezidr@@z kad izvedu to atliet... homofobija vairaak izpauzhaas taa ka redzot kaa divi pedaalji maigojaas baidos par sevi ka varu nenotureeties un kaadam no tiem neielaust degunu

Gravatar BH

2006. gada 24. martā, plkst. 14:27

ucuc Tā kad gribas ņergāties, tad amaroK der, bet vispār xmms nekas nevar ielikt. Ja nu vienīgi kads komandline pleijeris, kas māk orientēties tavos trakajos.

http://amarok.kde.org/ http://www.xmms.org/

btw. Man ir bijusi darīšana ar <a href="http://laacz.lv/blog/" rel="nofollow">šķībacainiem peģikiem</a>. Ja viš pasaka uzreiz, ka ir peģiks, tad vēl tā, bet ja sāk tur ļodzīties, tad nu moins pa purnu gribās. Nu, piemēram, Queen. Es ne sūda nejutu tur peģikismu, jo tas netiek reklamēts un proklamēts. http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_%28band%29 Bet, piemēram, K. Streipa proklomācijās un ne proklomācijās liek mazliet novemties. http://www.addicted.gay.lv/go.php?to=News^file=article^sid=508 Drošvien nepietiek ar sievu dirsā pakāļā. Izaudzināsim ... līdz apzinīgam vecumam un tad drāzīsim. Mjā. Starp citu, tas ka, tev draugs šmigā nobučo vēl neko nenozīmē, bet tie apzinātie peģiki ir šausmīgi riebīgi. Bez tam, kā dzīve rāda, tie peģiku nicinamie homofobi, dažreiz paši izrādās ir peģiki.

Gravatar Aidus

2006. gada 24. martā, plkst. 15:13

Cik man zināms tad ir veikti pētījumi kuri parādīja ka lielākajai daļai geju ir defekts gēnos. Tātad tā ir slimība. Citai daļai savukārt ir psiholoģiskas dabas traucējumi. Treškārt, divi viena dzimuma pārstāvji nespēj radīt pēcnācējus, tikai tapēc vien to var saukt par anomāliju un dabas kļūdu vai vēl sazin kā, tikai ne par normālu seksuālo orientāciju.

Kas attiecās uz lesbietēm tad tur nekādas īpašas izmaiņas gēnos nav novērotas, kas liek domāt ka sievietēm tas ir vienkārši izlaidīgs dzīvesveids un protams kādai daļai arī psiholoģiskas dabas trauma.

Par sevi varu teikt ka tikmēr kamēr man neviens nebāž acīs lūk es esmu gejs pieņem mani, mana attieksme ir neitrāla, bet pēdējā laikā (pašas minoritātes dēļ) man ir konkrēta dusma uz viņiem. Un tā nav nekāda homofobija vai baile.

Gravatar ns

2006. gada 24. martā, plkst. 15:49

cik precīzs trāpījums laacz:) skat, kā visi homofobi izlīda no alām:)

turklāt pat nerunājot par homofobiju - ņemot vērā, ka mums tuvākajā apkārtnē esošā sabiedrība tomēr ir nesen brīva laista, tā ir apbrīnojami neliberāla. ne tikai homseksualitātes ziņā, bet vēl n-to fobiju, aizspriedumu un vēl sazn kā. briesmīgi neiecietīgi.

Gravatar Buu

2006. gada 24. martā, plkst. 16:03

Mani personīgi visvairāk kaitina, ka daļa homoseksuālo un heteroseksuālo orientāciju pārstāvju savu "vienīgo pareizo" skatījumu uz dzīvi mēģina uzspiest par varītēm pārējiem. Un bez šaubām dara to visu pārējo vārdā.

Gravatar Buu

2006. gada 24. martā, plkst. 16:06

PS. Un tas ir ne tikai homo : hetero variantā. Gandrīz jabkurā jautājumā kur viedoļi ir pietiekami polarizēti dažādi gudrinieki atrodās. Piem, latvieši : krievi, windows : linux utt utjp

Gravatar vieplis

2006. gada 24. martā, plkst. 17:39

laacz: Redzi es neesmu pārsteigts, ka ir ļaudis kuri tā domā. Bet es tomēr esmu Darvina teorijas piekritējs ( varbūt ar šādām tādām korekcijām ) un no tās izriet, ka galvenais dzīvām radībām ( cilvēks vēl pagaidām ir pieskaitāms pie tādām ) galvenais ir pielāgoties izdzīvošanai un vairoties, lai radot pēcnācējus turpinātu dzimtu. Un visiem zināms, ka lai tur kas labs beigās sanāktu vajag pretējos dzimumus. Līdz ar to tā ir novirze no normas, jo viņiem jāatgriežās pie dabas likumiem vai arī jāizmirst. Protams ir visādi mīkstmieši ( es domāju gliemežus nevis attiecinu to uz cilvēkiem ), kuri ir spējīgi mainīt dzimumu uz tajā brīdī izdevīgāko, bet tas ir vajadzīgs lai vairotos, nevis lai apmierinātu savas seksuālās vēlmes. Cilvēkam nepiemīt tādas spējas, tapēc tā ir novirze no normas. Kurā tur valstī Zoo bija pingvīnu tēviņu pāris, kuri jau kļuva par homoseksuāļu simbolu, bet tad pienāca pavasaris un daba prasīja savu, šķīrās un sameklēja katrs pa mātītei:) Un vispār izskaužot neiecietību pret visu sabiedrība apjūk un nonāk strupceļā. Piemērs ir karikatūru skandāls. Tu vari būt musulmanis, bet Tev ir jāļauj mums publicēt karikatūras. Aizliedzot vienu no diviem rodās pretruna pašā pamatā. Tapēc es kā demokrātiskas sabiedrības loceklis Tevi varu nosaukt par viedokļa brīvas paušanas fobu, jo Tu esi pret tiem, kam nepatīk kāds cits ;) Pirms tam par šādu tēmu nebiju ielaidies diskusijā un skaļi nebiju paudis nepatiku pret homoseksuāļiem, viņi man bija vienaldzīgi. Bet ja veidojās situācija, kad heteroseksuās ( pieņemu, ka tāds Tu esi ) cilvēks pasaka, ka novirze no normas, respektīvi slims, esmu es, tad gan jāsāk protestēt.

Gravatar skatītājsX

2006. gada 24. martā, plkst. 18:58

Nez, es uz to lieku vienu lielo mīksto. Pofig ko tikmēr dara geji. Geju filmas - teiksim kuprainais kalns nepatīk, jo tur ir geji, kas maigojas. Paši kā cilvēki man viņi liekas normāli, bet skatīties kā viņi kniebjas es galīgi negribu. Nedomāju, ka man ir kaut kādi aizspriedumi pret gejiem. Ietaupu daudz laika vienkārši par to nedomājot un satiekot cilvēku nevērtēju viņu pēc tā orientācijas.

Gravatar ManInBlack

2006. gada 24. martā, plkst. 21:12

Nu tieši tā, vērtēt vajag cilvēku. Neba jau nu viņš tev skrien pretī pinci kratīdams un ar vēlmi izraut tevi dupsī. Nebūt nē. Bet diemžēl lielajiem homofobiem dažkārt šķiet, ka homoseksuāli orientēts cilvēks noteikti ir seksuāls un maniakāls perverseklis.

Gravatar kur

2006. gada 25. martā, plkst. 11:40

<I>...because the dominant media tend to be strongly pro-homosexual, for the most part we are only hearing the pro-homosexual sides of those issues from the dominant media.</I> http://www.cfsh.net/

Gravatar kur

2006. gada 25. martā, plkst. 11:42

Kādēļ nenormālības cenšas padarīt par normu? <I>būtu jādiskutē nevis par homoseksuālisma un citu mūsu kultūras un sadzīves tradīcijām neatbilstošu parādību pastāvēšanas tiesībām, bet gan par pašu kosmopolītismu kā nepieņemamu un nedabīgu civilizētās pasaules attīstības formu un ideoloģisko pamatu.</I> http://www.latvietis.com/index.cgi?action=7&amp;id=1240

Gravatar ulzha

2006. gada 25. martā, plkst. 18:44

vieplis: Tavi pēdējie 2 teikumi ir pretrunīgi. Ja Tev homoseksuāļi vienaldzīgi, tad protestēt Tev nav par ko, jo par slimu Tevi šajā gadījumā neviens nav nosaucis.

Gravatar ulzha

2006. gada 25. martā, plkst. 18:46

Arnolds: pieņemu, ka palika. Nesen izlasīju par kk pētījumu, ka tajās profesijās, kurās jābūt konstanti laipnam, cilvēks ātrāk nojūdzas nekā tad, ja drīkst izteikties. Šajā ziņā savām sajūtām varam klausīt. Patīkami.

Gravatar ulzha

2006. gada 25. martā, plkst. 18:55

Visiem tiem, kuri "negribeetu, lai vinja beerns buutu homoseksuaals" - tas taču nav atkarīgs no tā, cik homoseksuāļus tu dzīvē nositīsi! Viens te teica, ka tas esot defekts gēnos. Nu labi, nezinu, no kurienes rauts, bet lai būtu - defekts gēnos. Nevis iedzimtība. Tad kādā veidā svētā neiecietība pret līdzcilvēku novērsīs defektu kaut viena bērna gēnos?

Tak padomājuši par to, lai paši būtu labi vecāki, nevis maitājuši dzīvi citādiem piedzimušajiem.

Gravatar japets

2006. gada 25. martā, plkst. 19:34

Mans viedoklis: izvirtiiba, izlaidiiba. Daudz retaak slimiiba (defekts genos vai psihologjiska rakstura novirze). Man vienalga, ar ko katrs "izklaideejas", ar ko katrs slimo. Bet tad, kad ar sho anomaaliju iet ielaas un reklameejas, tad vairs nav vienalga. HA, veel lauliibas un adapteeshanas tiesiibas shiem. HA! Driizaak bezmaksas aarsteeshanos... P.S. Driiksti mani saukt par "homofobu", neapvainoshos... :) P.P.S. Eksistee mazi suniishi, kas lec virsuu daudz kam, arii dziivniecinjiem no citaam sugaam, vai tapeec zoofiilija arii jaauzskata par normaalu paraadiibu?

Gravatar mr sensors

2006. gada 25. martā, plkst. 22:12

atbalstu laacza viedokli šinī jautājumā pilnībā

Gravatar hasher

2006. gada 26. martā, plkst. 01:29

Pie reizes vajag arī izskaust pedofobiju - bailes no pedofiliem... Nu tas, lai puiši var "ņemt apgādībā" bērnus, kā arī stāties laulībā ar citiem pedofiliem (vai varbūt pielāgot liekumu, lai to var darīt arī ar mazajām personām), veidot savas kopienas, bārus, utt.

Gravatar skatītājsX

2006. gada 26. martā, plkst. 13:44

Man patīk šie foršie jociņi, kur gejismu cenšas pielīdzināt pedofīlismam utml lietām. Kaut ko tādu var pateikt tikai pilnīgs duraks :) Un kas par to ka viņi staigā pa ielām? Man tas traucētu tikai tāpēc, ka varbūt es kaut kur ar transportu tāpēc netiktu. Vienmēr cilvēkiem rodas problēmas no tā, ka viņiem kaut kas nepatīk. Bieži vien lieki.

Gravatar kaaposc

2006. gada 27. martā, plkst. 09:37

woa, tieshaam saapiigu probleemu paceeli, laacz. uzreiz visiem spuras gaisaa un bizo kaa pa vasaras tveici. ko es varu piebilst? atbalstu laacz viedokli. bet diskuteet ar pashiem homofobiem ir bezjeega. gudraaki vinji no taa nepaliks.

Gravatar Ironiski

2006. gada 27. martā, plkst. 16:07

Neņemot vērā morāli, arī pēc loģikas homoseksuālisms nav nekas labs. Pirmkārt, netiek radīti pēcnācēji. Otrkārt, sabiedrībā veidojas šķelšanās.

Kāpēc homoseksuālims izplatās? Ne jau tikai tāpēc, ka geji paši sevi aktīvi popularizē, bet tāpēc, ka arvien lielākai daļai sabiedrības ir vienalga. Vispirms ir: "Nu, un kas?" Pēc tam jau seko: "Tas ir normāli."

Mans personīgais subjektīvais viedoklis ir, ka homoseksuālismu nedrīkst atbalstīt. Jo tas ir sava veida eksperiments ar sabiedrību, kura rezultāti ilgtermiņā (20-30 gadi) nav zināmi. Ja ilgtermiņā tas izrādīsies slikti, tad mēs, atvainojos par izteicienu, būsim pilnīgā pakaļā, jo lielākā daļa sabiedrības būs jau "nojūgusies". Kā varēs aizliegt homoseksuālismu valstī ar 20-30 gadus ilgu legalizācijas pieredzi?! It īpaši ņemot vērā mūsdienu jau "diskriminējošās" cilvēktiesības un masu mediju ietekmi. Bet sekas var izrādīties šokējošas.

Gravatar hasher

2006. gada 27. martā, plkst. 19:16

41: tas bija nekrietns un nepārdomāts joks, piekrītu :) . Lai nu kas - homoseksuālisms ir nevēlama parādība un to nedrīkst uztvert kā normu (atbalstīt, popularizēt? noteikti nē.).

Gravatar fx

2006. gada 28. martā, plkst. 09:22

Numuram 43: Nenjemot veeraa moraali, arii peec logjikas dzimstiibas kontrole nav nekas labs. Pirmkaart, netiek radiiti peecnaaceeji. Otrkaart, sabiedriibaa veidijas shkjelshanaas (katolji ar saviem uzskatiem). Kaapeec izplataas cilveeki ar rudiem matiem? Ne jau taapeec, ka rudie pashi sevi aktiivi popularizee, bet taapeec, ka lielaakajai daljai sabiedriibas ir vienalga. Mans personiigais viedoklis ir, ka rudmatainos vajag izshaut! Turpinaat?

Gravatar Ironiski

2006. gada 29. martā, plkst. 09:20

Ātri iebrauci auzās, tāpēc vari neturpināt :) Procesoram noņemt ventilatoru nu gan nav tas pats, kas pārkrāsot tikai korpusu.

Gravatar vilnic

2006. gada 30. martā, plkst. 10:31

Heh, labi jau bija domāts, bet nu izskatās, ka šīs tēmas diskusijas atgādina visu pārējo rakstu diskusijas par šo te tēmu. Un lai kā arī cilvēks censtos, rezultāts no tā nemainās.

Nu vienīgi dikti patika 36: komentārs: profesijās, kurās jābūt konstanti laipnam, cilvēks ātrāk nojūdzas nekā tad, ja drīkst izteikties.

Lai jau cilvēki izsakās.

BTW, varētu tač ar būt tāda diena, kad visi cilvēki, kas ir pret homoseksuālismu, varētu pulcēties, iet gājienā, uz baznīcu un traucēt satiksmi. Nu - lai būtu godīgi!

;)

Nu tad - līdz nākamajai diskusijai!

Gravatar ZBH

2006. gada 31. martā, plkst. 20:17

ehh, akal heterofobij panesusies. man iraid smag pie kaajs, kaads definiicijs kaad pa iistam wikipedjik iraid izdomaajus. par dabisko - man kaads var pateikt, kaad olsuun viens teevins riskee vai censs apauglot citaa teevinaa, m? sekss dabisk iraid peecnaaceej radiisanai, jebsu kaadam iraid cits viedokls? laa, Tu man driikst paraadiit ne-homo-sapiens-sapiens ziidiitaajiem kaad piemeer, kuraa homoseksuaalajiem paariem iraid peecnaaceej adopteesan un lauliibs. ja jau zilie uzsver, ka orientaacij nevar mainiit, ka tas viss iraid permanent galvaa, tad jau vin pas atziist, ka ar galv viniem viss neir kaartiibaa (par kaartiib - sk. augstaak par peecnaaceej radiisan). sasummeejot to ar to, ka, ko Dievs grib sodiit, tam atnem vins praat, sanaak, ka zilie vienkaars iraid dabuujus Diev sod. un taad popularizeesan nosit nestabilaak tiinj psih, biij tak Daavidsovaa viens tas tipa transvestiits, kurs pats nesaprat, kas vinam iist patiik. man iraid pilliig pie kaajs, kaadaas kombinaacijaas div pieaugusie dupsee viens otr, bet, kad shameejie savs novirzs saak popularizeet un taadiem kaa es saak bakstiit ar pirkst - nu, izvolte. nekas, shariats vis atrisinaas, zilie jau nebuus tie, kas pret araab demograafij spees ciiniities.

Gravatar karlis

2006. gada 31. martā, plkst. 21:07

<b>ZBH: sekss dabisk iraid peecnaaceej radiisanai</b>

Atļaušos iebilst -- sekss ir priekam un pa ļoti retai reizei pēcnācēju radīšanai. Ja kādam tas nav tā, tad izsaku dziļu līdzjūtību.

Gravatar ZBH

2006. gada 2. aprīlī, plkst. 16:58

karlis : ne vell, prieks no seks iraid taapee, lai Tev buut velm ar to nodarboties, nevs par ieekonomeetajiem KinderSurprise liidzekliem braukt sleepot vasaraa. kad no seks neir priek, sanaak kaa ar lielajiem pandaam - labaak veel kauko ieeed, nekaa liek piepuuls ar jaasanos, attieciig nenoveersham izspraagst pat zoodaarzos.

Gravatar ZBH

2006. gada 2. aprīlī, plkst. 17:02

karlis : ja nu Tev nedalec - tas, ka cilveeks iraid izdomaajs, kaa apjaat apauglosanos, neko nemain dabiskajaa noziimee.

Gravatar Rūdolfs Vikmanis

2006. gada 9. aprīlī, plkst. 13:11

Homoseksuālisms ir garīga slimība. Nav tur nekādi gēni pie vainas.