✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

LTips

2006. gada 8. aprīlī, 10 komentāri

Vakar mēs ar mīļoto apmeklējām blices “Labvēlīgais Tips” koncertu Jelgavas kultūras namā. Tas nu bija negaidīti labs. Skaņa gan bija neciešama, bet citādi - koncerts dikti jau nu patika. It īpaši detaļas. Un Aivars (uz skatuves izsaukts cilvēks no zāles), kurš vienkārši perfekti dziedāja frāzi: “Lej, lej. Lej, lej vēl”. Izrādās, ka pat iznāciens uz bis (kad visa zāle un pārbāztais balkons stāvēja kājās, līgojās, dziedāja līdzi [kā ierasts darīt LIELIEM māksliniekiem:]) arī bija iestudēts :)

Bet, nu, atmosfēru viņi mācēja ne tikai izveidot, bet arī uzturēt. Brīžiem sanāca sasmieties aš līdz asarām. Un vēl aizvien nekādi nespēju saprast, kur Freidenfeldam ir robeža starp iestudējumu un improvizāciju. Šis jautājums rodās tad, kad piefiksē, ka grupas dalībnieki uz skatuves uznāk un to atstāj pa vidu dziesmām, savā starpā sačukstās, u.t.t. Izskatījās neierasti :)

No koncerta izgāju ārā apmierināts un smēlies šādu tādu enerģiju turpmākajām dienām :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar BeatMaster

2006. gada 8. aprīlī, plkst. 15:17

eh zheel ka pedeeja laika aiznjemtiiba man deva iespeju palaist garaam informeetiibu par sho pasaakumu :/

Gravatar Ērenpreiss

2006. gada 8. aprīlī, plkst. 18:37

Bi' labs, tas tiesa :). Par spīti skaņai (man liekas, ka tā J.Kultūras namā jau regulāra problēma), LT man, pat uz balkona sēžot, brīžiem radīja riktīga lauku kluba atmosfēru (Naukšēnu laikam jau :). Mani pat nepārsteidza tukšo vietu trūkums, lai arī cenas bi' ne-mazas - joprojām jelgavnieki, kā badā turēti, metas uz ikvienu ārpusnieku vizitēšanos. Tas labi. Fredis, manuprāt, vairs maz ko iestudē - viņi paši gluži vienkārši kopā jau ir trakoti ilgi, un, galu galā, brīvi ļaujas savam bzdinkš. P.S. Neobligāta piezīme, bet, manuprāt, ja LT nākošajā 1.aprīli neizlaistu ierakstu, nākošais albums tikai iegūtu.

Gravatar uks

2006. gada 8. aprīlī, plkst. 19:53

A jums tajā knamā veidojas baigā skaņas muca, kad laiž vienu un to pašu signālu pieklājīgā līmenī gan zālē, gan uz skatuves monitoriem. Tā ir telpas īpatnība. Aparatūra gan tur ir jauna un laba.

Gravatar vilx

2006. gada 9. aprīlī, plkst. 14:34

Arī Rīgas kreklos notikušais koncis bija labs, tikai ~pus koncertā aizgāja ciet viens kanāls, un turpmākais notika mono variantā. Bet tas nemazināja baudījumu.

Gravatar BeatMaster

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 09:13

a kāds varbūt laiž uz Ferry Corsten 20.maijā :D

Gravatar Hubabubu

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 10:20

Vispār arī Rīgas koncertā (pagājušajā rudenī) uz skatuves tika saukts Aivars, kurš diezgan "daiļi" dziedāja šo pašu dziesmu :)

Gravatar Benvenuto

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 10:39

Kirils gan raksta laika ziņas.

Gravatar Kaibinjsh

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 12:08

labojums - rada laika zinjas - kaa uzrakstiis, tads buus laiks.

Gravatar diagnoze

2006. gada 11. aprīlī, plkst. 09:02

<blockquote>Un vēl aizvien nekādi nespēju saprast, kur Freidenfeldam ir robeža starp iestudējumu un improvizāciju </blockquote> Nu Laacz ir profesionālā apsēstība, visur vajag view source.

Gravatar nekā

2006. gada 13. aprīlī, plkst. 03:25

Viņu koncertā - 1.aprīlī, Dublinā skaņa bija ok, mākslinieki neradīja reibuma iespaidu un publika bija apmierināta, pilnīgā sajūsmā un ne jau velti - tas bija viens no LTipa labākajiem koncetem, ja neskaita 2003.gada ikgadējo pasākumu Kongesu namā! Turklāt tas bija lābākais 25 eiro ieguldījums salīdzinot ar viņu priekšgājējiem - Līviem, Jumpravu un Tumsu, kas arī bija tīri ok.