✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Penelope un Diks

2006. gada 10. aprīlī, 10 komentāri

Vakar Dailes teātrī beidzot tika obzervēta dažādas atsauksmes guvušais DžDžDž redzējums zem nekodētā nosaukuma “Penelope un Diks”. Ideāla izrāde. Netraucēja pat acīmredzami īpatnējā horeogrāfija. Šoreiz 3Dž ir izdevies. Tiesa, tagad aizvien vairāk sāk uzmākties doma, ka pārspīlēti komedizēta traģikomēdija ir kaut kas īpaši modīgs. Bet katrs jau redz to, uz ko ir gatavs.

Starp citu, riktīgi krita uz nerviem tas, ka aktieri lielajā zālē izmanto mikrofonus. Vismaz varēja jau nu, ieviešot augstā līmeņa apskaņošanas tehniku, parūpēties arī par vairāk vai mazāk telpisku skaņu, lai vismaz radītu ilūziju, ka tas, ko saka aktieris skan aptuveni no tās puses, kurā jamais atrodās. Brīžiem man bija problēmas noteikt pat to, kurš aktieris konkrēto tekstu saka :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gundars

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 13:40

Šī i tiešām bija interesanta izrāde.

Par cik nekādas atsauksmes un kritiķu rakstus nebiju lasījis, tad galva bija tīra no aizspriedumiem un nācās visu tvert ar savām acīm.

Neiedziļinoties sīkumos un izklastā, varu patiekt, ka izrāde ir ta vērts lai to noskatītos. Vismaz man miegs neāca un neprasījās, kā kompensācija biļetes uz futbola maču:)))

Gravatar rv

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 14:04

salidzinajumam - Nacionalaja Teatri tagad ir vienkarshi super apskanjoshana. (biju uz priekshpedejo Sfinksas izraadi)

bet penelope... izrade speeciiga. par cilvecinjiem, kas nezin ko iisti grib... un ljauno papuci-kombinatoru.

Gravatar whatever

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 14:20

Nuja. Katrs saskata to, ko vēlas. IMO izrāde nu nemaz nebija par ļauniem tētiem un Penelope zināja gan ko grib :-) Bet bija laba.

Gravatar pljerdaks

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 15:34

Reezija ar bij` varen seksiiga...

Gravatar fx

2006. gada 10. aprīlī, plkst. 18:54

njaa. cik pirmais ceeliens labs, tik otrais nekaads. un beigas bija pilniigi Nekaadas. nezinu, vai autors/rezhisors bija sevi izsmeelis un savaadaak nemaaceeja izkljuut no situaacijas, vai vairs nebija ko teikt, bet nu beigas sabojaaja visu prieku par varen labo iesaakumu.

Gravatar rv

2006. gada 11. aprīlī, plkst. 07:13

hehe.... penelope nemaz ar nezinaja, ko vinja grib, kamer vinjai taa vienkarshi 'uz pirkstiem' neparaadiija :)

Gravatar ugachaka

2006. gada 12. aprīlī, plkst. 12:44

Es to izrādi tiku apmeklējis veselas divas reizes. Aš, jāsaka, ka ne reizi nevīlos it sevišķi tādēļ, ka starpā abiem apmeklējumiem bij vesels gads. Taču varen stilīgā ome un papiņš-profesors man patika vislabāk! [nu protams aiz Rēzijas striptīza] :)

Gravatar Agzas

2006. gada 13. aprīlī, plkst. 23:30

ļoti patika. tikai man nesanāk draugu uz turieni pierunāt aiziet... :( Bet pēdējais cēliens imo bija ideālākais tieši tāpēc, ka viņš beidzās tieši tā. Reālistiaki, bet negaidīti tomēr.

Gravatar Velns

2006. gada 14. aprīlī, plkst. 21:00

īstenībā beigas bija daļēji paredzamas...kaut ka jau ir pierasts, ka 3Dž izrādēs vienmēr beigās visi nosprāgst...vai vismaz daļa :D

Gravatar Krelin

2008. gada 16. janvārī, plkst. 23:31

Iespamošu tagad, jo tieši šodien noskatījos šo izrādi. Neizplūdīšu, patika. Beigas, savā ziņā, šķita ģeniālas, nez, nebiju to gaidījis.