✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Opera Mini 2.0

2006. gada 9. maijā, 6 komentāri

Aizgājušonedēļ Opera ir laidusi klajā sava pārlūka Opera Mini jauno versiju (preses relīze). Izskats ir mazliet simpātiskāks, ir viens smuks vizuālais efektiņš. Diemžēl, ja uzstāda pašus mazākos fontiņus, tad latviešu valodas specifiskās rakstzīmes aizvien vēl nerādās. Bet, to var pieciest. Galu galā, pārējos fontu izmēros šīs problēmas nav. Ir šādi tādi saskarnes uzlabojumi. Teiksim, bilžu apskatīšanā. Visā visumā - velciet un atjauniniet. Dodieties ar savu tālruņa pārlūku uz adresi mini.opera.com un tālāk Skaidrīte.

laacz.lv iekš Opera Mini 2.0
laacz.lv iekš Opera Mini 2.0

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar laame

2006. gada 10. maijā, plkst. 00:32

laacz, tu tomēr esi maita... atjaunināju un prieki beidzās, mans Nokia 3200 viņu nevar atvērt "Can not open class i"

Gravatar laacz Autors

2006. gada 10. maijā, plkst. 00:33

laame: Atjaunināji no mini.opera.com? Apskatījies atbalstītos tālruņus?

Gravatar Krišs

2006. gada 10. maijā, plkst. 09:01

Dabisk, ar pašu miniOperu nevar nodownloadēt, jo "jad" paplašinājums neesot atpazīts. Pamēģinot ar P900 iebūvēto blowseli - viss ok ;-) Latviešu burti turpina rādīties. Manam telefonam acīmredzot sanāk "low memory version", so tur nav iespējas pārslēgt burtu izmēru.

Gravatar Oskars

2006. gada 10. maijā, plkst. 10:13

Pirmais iespaids labs, tikai nenormāli kretinē tās 3 grāmatzīmes, kuras nevar izdzēst!!! :\

Gravatar Lds

2006. gada 10. maijā, plkst. 10:40

Sassodīts, kur lai rod browseri, kas ļauj kopēt un peistot tekstu iekš Symbian? Cerēju, ka otrā opera to ļaus, bet nekā. Kāds nav lietojis netfront vai lielo symbian operu?

Gravatar laame

2006. gada 10. maijā, plkst. 17:55

Opera solās ka opera mini iešot it kā uz visiem k-cik sakarīgiem telefonie. Iepriekšējā versija vēl gāja! Nu nekas, nāksies iztikt bez operas!