✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ZeaLot

2006. gada 18. maijā, plkst. 14:08

Un iechekojot beigaas redzam, ka shitais ir bugs tikai liidz IE4. Tas tak jau arhaisks variants. Ja pareizi atceros windas 9X naaca jau ar IE5, ne? IE5, protams, vispar nesupportee shitaadu, bet tas jau ir cits jautaajums :D

t.i., doma, protams, smiekliiga, bet iisti praktisku jeegu par shito uztraukties neredzu ;)

Gravatar cx

2006. gada 18. maijā, plkst. 14:41

Nu tās jau ir biki muļķības, ka līdz IE 4 tas tikai bija! Projektā ilgi nevarēja saprast kādēļ nerefrešojas lapa normāli.. izrādas, ka defaultais XP IE kešo. Skaisti jau būtu, ja visiem klientiem varētu palūgt izslēgt kešošanu at all..

Gravatar hQuse

2006. gada 18. maijā, plkst. 17:18

foršs workarounds... divi hederi!

Gravatar Yep

2006. gada 18. maijā, plkst. 19:28

Aha, es arī nosmējos līdz asarām un vēl 10 reizes smējos tālāk un vispār no krēsla apkritu no tāda humora. Tomēr pārlasot CSS smējos vēl vairāk, jo tur daži tagi likās īpaši smieklīgi. Bet kad ieraudzīju CSS gļukus 2 reizes no krēsla apkritu.

Tākā sanāca 10 x OMFG ROFL LOL LOL LOL BKLO BNK OLO OLA H2O CO2

Gravatar piccolo

2006. gada 19. maijā, plkst. 15:42

ne pa tēmu:

tā kā Tu, laacz, kādreiz esi nodarbojies ar web izstrādi un vēl arvien par to daudz runā, tad varbūt vari man atbildēt uz pāris stulbiem jautājumiem.

  1. Kur lai taisa web lapu? Relatīvi liels uzņēmums un varētu būt lapai jāspēj izturēt paliela slodze. 90% lietu ir standarta, 10% specifiskas. Tās 90% lietas var dabūt netā, saintegrējot tagad jau diezgan OK līmenī atrodamos CMS sistēmas + forumus + blogus + whatever, tādēļ nezinu vai visu izstrādād no 0 ir prātīgi vai arī izmantot hwz kādu CMS, kuru var apkalpot tikai attiecīgais kantoris. Kādreiz Graftons bija pārliecinošs līderis, bet pēdējie projekti rada iespaidu, ka smadzenes no graftona ir aizgājušas (chrysler.lv izvēles nestrādā firefoxī, wtf?). Kā lai tagad atrod kantori, kas zin ko dara? Zin standartus un spēj uzrakstīt tīru kodu, utt. Varbūt pat kantori, kas nodarbojas tikai ar adaptācijas, integrācijas lietām, tikai piekodē specifiskās lietas. Vēl labāk būtu, protams, ja nenāktos pārdot dvēseli un visas izmaiņas kodā ir jāpērk tikai no viņiem nākotnē.

  2. Atrast zinošu individuāli vai individuāļus, kas spēj salikt kopā brīvi pieejamos produktus un uztaisīt jaunus moduļus vai tamlīdzīgi.

  3. Pagaidām īsti nevaru saprast kurā virzienā lai rok.. visi lieli, visi gudri "seilsmeņi", bet kas viņiem apakšā neviens nezin un paskatoties darbus, iespaids paliek vidējs, jo Latvijā laba lapa pēc visiem standartiem ir ļoti reti kur manāma.

  4. Nauda ir, hehe. :)

Varbūt kādas idejas, virziens?

Gravatar Kaklz

2006. gada 21. maijā, plkst. 14:57

piccolo, tādu kā tu un tavs uzņēmums ir pārāk maz, tāpēc arī situācija ir tāda, kāda tā ir.