✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

SE800i question - not yet answered

2006. gada 23. maijā, 9 komentāri

Ar drazaino Sony Ericsson Update Service uzliku pēdējo firmware versiju (DaVinci maksāt par viņu versiju lauž). Novilku un uzinstalēju pēdējo Disc2Phone versiju. Noformatēju memory stick iekš tālruņa. Un atkal nekā.

Provēju ij ar programmiņu (to pašu Disc2Phone) pārkodēt un aizsūtīt failiņus uz tālruni. Ij iekš MP3 direktorijas visu kopēt vairākos veidots (gan ar, gan bez direktoriju struktūras). Nekā.

No artists found.

This problem might be caused by using the wrong PC software. Please use the Disc2Phone software to transfer your music files to your phone.

Vēl kādas svaigas idejas? Ja neskaita to, ka manu roku liekuma rādiuss ir smieklīgi maziņš - to zinu tāpat, un labojams tur nav itin nekas.

Papildināts. Izdevās. Ar vairākkārtīgu MemoryStick ielikšanu/izņemšanu pie USB piespraustam telefonam. Aizvien nav universālas receptes - dariet tā, tad tā un šitente būs.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar viestards

2006. gada 23. maijā, plkst. 13:37

varbūt pa vienam failam salikt? Pēc principa "Artist"->"Album"->"Song.mp3", bez atstarpēm, punktiem un latviešu burtiem. Vislabākais ir ielikt, atvienot no kabeļa un tad apskatīties, vai faili tur ir. var mēģināt arī pateikt, lai liek noteiktā bitreitā, varbūt līdz.

Gravatar N.R.

2006. gada 23. maijā, plkst. 13:44

aiznes apakal uz veikalu un noteelo mulkiiti. kundziit, paraadiet man ludzu kaa shitas straadaa?

Gravatar asiic

2006. gada 23. maijā, plkst. 13:52

paprovee mest nevis mapee "mp3", bet "music".

Gravatar eldberg

2006. gada 23. maijā, plkst. 14:53

ta ka K750 it ka i +/- tads pats, vienigi varu sacit ka problemas nav bijushas... Iekope pie music un gatavs...

Gravatar eldberg

2006. gada 23. maijā, plkst. 14:54

Laacz, te tox atbildi atradisi, nedoma tik pa SE slikti: http://www.esato.com

Gravatar DimanC

2006. gada 23. maijā, plkst. 14:56

atceros, ka man arī teica šitādu erroru, bet galu galā visi faili bija, tikai ne tur, kur biju domājis, ka tiem vajadzētu būt... kaut kā murgaini, bet īsti neatceros un telfons nebij mans.

Gravatar Jealousy

2006. gada 23. maijā, plkst. 15:15

nezin u ko tas līdzētu, bet visur saka, ka atmiņas karti nevajag formatēt telefonā, bet gan uz kompa

Gravatar Aidus

2006. gada 23. maijā, plkst. 21:53

Ja bazars iet par mp3 tad vajadzīgs softs kas piemočī failiem kaut kādu tur licenci lai fails nebūtu pārsūtāms caur BT vai infru. Un tikai tad mp3 normāli ieliekās iekš plejera. Disc 2 phone neesu chekojis bet ātrumā arī nepateikšu ar kādu pergu es ņēmos, kad un ja atcerēšos ta pateikšu :)

Gravatar perejs

2006. gada 24. maijā, plkst. 11:59

man ir SE W810i..... problēmu nav bijis