✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Home alone

2006. gada 5. jūnijā, 13 komentāri

Esot mājās vienam, sāku izdarības, kuras citkārt nevar atļauties. Teiksim, vakar beidot izvilku no kastes pārējās trīs 5+1 skaņu sistēmas sastāvdaļas. Un, teikšu es jums, labs stereo nav nekas, salīdzinot ar labu seškanālu skaņu. Var pat klusākos čukstus saprast, kas stereo režīmā paslēpjas kaut kur starp sabu un frontiem.

Noriskēju un jamās uz īsu brīdi pieslēdzu pie resīvera (nekad to nedariet, ja pretestības nesapas; man gan nekas nenosvila:). Ievērtēju Yamahas “night mode”. Moins, ku kvalitatīva padarīšana. Istabā visu var dzirdēt tikpat labi, kā parastos režīmos. Balkus telpā pat sabs nav jūtams.

Visā visumā vakar Fletlijs dejoja istabas vidū, nevis kā ierasts - pie televizora.

Ā, un kāpēc nevar atļauties? Tāpēc, ka vadi bik par īsu, lai tos noslēptu no meitas kārajiem pirksteļiem :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kaitnieks

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 11:28

Eu a kādu tieši resīveri Tu izmanto? Es ar spēlējos ar ideju par skaņu aparatūras, ko šobrīd sastāda hujovas SVEN tumbas, uzlabošanu. Man tāda nakts mode lieti noderētu.

Gravatar guerilla

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 16:15

aaaa, fletlijs ir labs! feet of flame?

Gravatar laacz Autors

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 16:17

Flames, guerilla. Flames. :)

Gravatar Arturs

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 16:52

<i>home alone</i> var arī apenēs pa dzīvokli staigāt.

Gravatar mxz

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 17:21

Resīveris ir jāliek uz augstāka plaukta un vadi ir smuki jāsavelk kopā ar savilcējiem pa grupām un jāpaslēpj īpašās plastmasas trubiņās, lai sīči netiek klāt. Starpcitu, vai tad pretestības nesader tikai tad, ja plus/mīnus vadi otrādāk apgriezti?

Gravatar guerilla

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 17:42

nu jā, misspellings.

Gravatar asdf

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 09:33

mxz: pretestības mēra omos.

Gravatar ramm

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 11:19

2laacz:

man mājās stāv līdzīgs verķis, gan bišku lētāks - 350 sērija. Es arī domāju iegādāties Radiotehnikas tumbas, vismaz frontālās, rear un center man ir tīri labas Philips. Bet man kaut kā tā skaņa "ņevpičitļajet". Ko ieteiksi no Radiotehnikas - tur takš arī miljons visādu modeļu. Bija doma par x-line - vai ir vērts izmest >100Ls par gab.??

Ko saki par visiem tiem Yamahas skaņas "enčasmentiem" ? Tipa Jazz club, Rock koncert utt. Manā izpratnē PrologicII movie un music skan vislabāk.

Gravatar jozhix

2006. gada 7. jūnijā, plkst. 15:46

ja filma ir stereo, tad no 2 kanaaliem izvelkot 5.1., skanja uzlaboties nevar. muuziku viennoziimiigi, ka jaaklausaas tanii formaataa kaadaa taa ir ieraxtiita. visi tie ulu4shaizeri aka bells & whistles nav nekam deriigi, jaapiekriit, vieniigi par nakts rezhiimu. normalaus vadus jau nu gan nav probleema nopirkt un izvilkt, stundas darbs. nu vai vairaak, ja jaanjem nost kaajas liistes :).