✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lucky Number Slevin

2006. gada 5. jūnijā, 9 komentāri

Beidzot noskatījos “Lucky Number Slevin”. Visvairāk iepēra divas lietas. Pirmā no tām - Frīmens. Bezdievīgi ieturēts. Otrā - košeriskā rabīna muzikālā tēma. Neizprotamā veidā iesēdusies galvā un šīs dziesmiņas dēļ vien noskatījos noklausījos beigu titrus līdz galam.

Papildināts. Veroties Josh Hartnett sejā mieru nelika doma, ka esmu jamo jau redzējis. Un nejau iekš Sin City, 40 Days and 40 Nights, vai The Virgin Suicides. Bet gan iekš Blow Dry.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kristabs

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 00:26

Ja jau home alone, tad ķeries pie hororiem :) Piemēram, Hills have eyes, ā, tūlīt Omen iznāk.

Gravatar suuna

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 00:37

"Lucky Number Slevin" bij tiiri ok, par varētu saukt par labu, bet kas tiešām pārsteidza, bij' Lucy Liu. Vismaz man ļoti neierastā lomā, kur netiek tēlota aukstā [suņa mamma :)]. Dēļ viņas vien filma tika noskatīta vairāk par vienu reizi. :)

Gravatar Kuce

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 10:19

nu šīs trīs var nolikt vienā plauktiņā Lock Stock, Snatch un Lucky Number Slevin - lielos vilcienos visaas vienc un tas pac. mani pašu pēdējais kas aizrāva bija Running Scared - tāc labs trilerīts - protams vietām likās ka nu jau ir par daudz piebāzts ar notikumiem bet tā visā visumā ok

Gravatar Piu

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 10:31

O jaa, uz shito ar biju ieskreejis FCinema. Dienas 2 visiem bazuuneeju, ka labs muuvis, lai iet un skataas... ((: Shodien OMEN 14:00 FC!

Gravatar danila

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 13:38

es vakar vakarā izbrīvēju laiku un noskatījos sen novilkto >|

Gravatar danila

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 13:39

es vakar vakarā izbrīvēju laiku un noskatījos sen novilkto "Žestj". mjā, ieliek .ru kloķi tiem amerikāņiem! sižets tik neholivudisks un neprognozējams, ka bija ļoti interesanti skatīties.

  1. Sākumā uzpeld megakruts milicis-mačo, kas pēc holivudas klišejām beigās būs galvenās varones draugs un pis...s, BET viņu nosit jau pirms filma ir pusē.
  2. Izbēgušais psihs, nav psihs, bet iegāzts skolotājs, kam pēc holivudas klišejām beigās jābūt attaisnotam un sliktajiem jāsēž aiz restēm, BET ne sū.. viņu arī nogāž (milicijas DARBINIECE);
  3. Žurnālista tomēr par to neraksta avīzē rakstu, kā ASV, bet nedara neko, jo KĀDA TAM VISAM JĒGA, tāpat sliktais politiķis tiks attaisnots?
  4. Soundtrekā ir PV dziesma Meibī (to krutī mačo-milicis savā roverā)

Gravatar Arturs

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 14:33

Lucky Number Slevin vērtību lielā mērā ceļ arī soundtrack. Raksījis Joshua Ralph, kas pats notis ne lasa, ne raksta, bet nu sanācis viņam tomēr uz urrā.

Gravatar kkk

2006. gada 6. jūnijā, plkst. 17:46

Pēdējā laika labākā filma, ko esmu redzējis. Soundtraks super, Villiss arī spārda, it sevišķi beigu epizodē, stacijā.