✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

16 blocks

2006. gada 14. jūnijā, 9 komentāri

Viliss, ak Viliss! Gan pats Viliss, gan meikapa bars ir pastrādājuši pa pirmo, es teikšu. Tiesa, tipiski amerikāniskās beigas mazliet iegrieza, bet citādi nekāda vaina. Tīri jauks un vietām pat oriģināls stāsts par ierindas policistu veca alkoholiķa Vilisa izskatā un ļaunajiem korumpētajiem mentiem, kas negrib ļaut viņa vestajam lieciniekam nonākt līdz tiesas zālei 16 kvartālu attālumā. Nastajaķeļno rekomenduju ne tikai Vilisa cienītājiem/gribētājām.

Tiesa, izbrīna tas, ka šādu bojeviku, kurš skatāmības un kvalitātes ziņā ir tomēr mazliet zem vidusmēra, ir radījis faktiski šī žanra tēvs - Ričards Donners (Lethal Weapon!!!) Viliss, lai arī lomā ir labs, tomēr nespēj izvilkt. Lai arī es nesapratu (ar visiem subtitriem) i ne pusi no tā, ko teica mūsu melnādainais draugs Mos Def (gana populārs hiphopa zvaigznis), bez viņa filma nebūtu skatāma nemaz.

Starp citu, sajūsmināja dažas detaļas. Teiksim, kad atšautā ļaundara kolēģis kāpj ārā no sava zivju vāģa, lai sadotu pa tunķi ij Vilisam, ij Defam, pusatvērtās durvis kopā ar viņu pašu tiek nonestas ar garām braucošo automašīnu. Tas palika atmiņā.

Puvušie tomāti un IMDB.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pods

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 11:49

tak i neponjal. patika vai nee?

Gravatar shams

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 13:11

Vienigais kas man patikaas tajaa filmaa, bii neegjereenc kuuku cepeejs, lai arii lielaako dalju no vinja blabla nesapratu :)

Gravatar mmk

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 14:16

nu es jau teiktu, filma bija vairāk tā kā žanra atreferējums.. sākot ar filmas vidu palika interesantāk. mos defa teksti - tie gan labie! :)

Gravatar Rectab

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 14:57

Man kaut kas tur nepatika varbūt pārāk neizteiksmīga...

Gravatar Piu

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 15:42

Nez - es aizmigu skatoties. Viedokļa nav, jeb varbūt tas arī bija man viedoklis...??

Gravatar ckz

2006. gada 14. jūnijā, plkst. 16:26

IMHO, ja mentus aizvietotu ar teroristiem, sanāktu cietais rieksts.

Gravatar Gacha

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 00:24

Kopumā intresanta filma un arī piekrītu Laacz, ka bija mazliet zem vidējā, bet pats labākais jau bija tas kā tas nēģeris runāja :)

Gravatar Archijs

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 00:45

nebūtu niggas, filma izgāšanās būtu, bet savādāk... ai nu tik un tā garlaicīga...

Gravatar Afs

2006. gada 19. jūnijā, plkst. 15:50

Lucky Number Slevin man vairāk patika.