✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pasūtīt

2006. gada 15. jūnijā, 14 komentāri

Kādā Latvijas internetā atrodamā vistautas fotogrāfiju lapelē, kuru vārdā neminēšu (foto.apollo.lv), lai pasūtītu bildes ir jāspiež uz saites, kura ir nosaukta fantastiski: “pasūtīt izdrukāt”. Starp citu, foto.apollo.lv ir pēdīgā ateja, bet vismaz piedāvā strādājošu bilžu pasūtīšanas servisu (poga.lv prasa konfirmēt tālruni, bet kods kā nenāk, tā nenāk) un iespēju tās saņemt ar kurjeru. Un tur nav ierobežojuma uz minimālo bilžu skaitu. Kaut vienu drukā.

Tiesa, no lietošanas ērtuma viedokļa visi pie mums esošie bilžu saiti ir drausmīgi.

Papildināts Kad izsūdzēju savas bēdas Jealousy, viņš mani aplauza, paziņojot, ka gan jau uz izgatavotajām bildēm būs apollo.lv logo virsū. Nu ja, lai dzīve nešķistu kā rožu dārzs.

Papildināts vēlreiz Izrādās, ka nebūs gan logotips. Bet gan baneris.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jealousy

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 11:07

"Lācis murgo" - izklausās pēc naktskluba :D

Gravatar Archijs

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 11:29

http://www.efoto.lv/ neļauj, lai tevi samulsina draņķīgā latviešu valoda un draņķīgais dizains. lejupielādē programmu un uploado cik gribi(katrai bildei uz 10mb ierobežojums). bildes ne tādas kādas tur fotki.lv ražo, bet tādas, ka tava meita vēl mazbērniem varēs rādīt cik viņa maza&smuka bija.

Gravatar Mārtiņš

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 11:30

Aizej pie cilvēkiem, kas savu amatu tiešām prot, un kā piemēru minēšu JVK. www.jvk.lv, novelc jamo bilžu pasūtīšanas aplikāciju un dragā. Pats esmu izmantojis. Tiesa, nezinu vai kurjers klāt pievedīs. Birojs (ja vēl ir kur bijis) uz Miera un Brīvības ielu krustojuma rajonā.

Gravatar moonlight

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 11:40

Ghrrm... Konta pārnese no "Apollo" portāla arī nestrādā. IMHO varēja jau arī uztaisīt tā, ka pēc autorizēšanās portālā konta pārnese ir one-click, bez lietotājvārda un paroles aizpildīšanas. Kāpēc negribēja pārnest visu reģistrēto lietotāju bāzi (uz atsevišķu DB, pēc visa spriežot) arī it kā būtu skaidrs, bet kāpēc tā nav vienota_ ar portālu - to gan nespēju sagremot. 8E.

Gravatar Archijs

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 12:19

mārtiņ, adrese ir šarlotes iela 6.

tā mazā ieliņa pie teātra. teiksim, ja ej no apple(t.i. capital) centra uz centra pusi, tad griezies otrajā ielā pa labi(aiz miera ielas ir tā mazā). redzēs izgaismotu uzrakstu jvc. tas ir turpat(pirms jvc veikala).

Gravatar dodge

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 13:38

http://www.fotolukss.lv. Iraid zināmi un profesionāli cilvēki!

Gravatar darklow

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 16:09

Regulāri izmantoju, Elcor pasākumu - www.myfoto.lv. Gana kvalitatīvs attēlu apstrādes un drukāšanai sagatavošanas un apstrādes rīks. Parasti 2h laikā varu doties tepat uz man netālo Dominu pakaļ.

Gravatar Murgonis

2006. gada 15. jūnijā, plkst. 22:35

es esmu pasuuutijis paaris reizes bildes no fotki.lv esmu tiiri apmierinaats piegadaa gan pa kurjeru gan vinju iestadijumos un var izveleeties ko un kaa sanjemt bildes.. Kaa ertaak..

Vot taa kaut kaa

Gravatar MrProxy

2006. gada 16. jūnijā, plkst. 08:24

taisiishanai parsvara tikai JVK izmantots ir un kvalitaate nav iegaazusi.

Gravatar hvz on mac

2006. gada 16. jūnijā, plkst. 23:26

viss tikai tāpēc, ka nepareizie cilvēki to visu taisīja..

Gravatar Afs

2006. gada 19. jūnijā, plkst. 15:49

www.fotki.lv. Ta ka bilžu izņemšana ir 250 metru attālumā tad no rīta puses pasutot, jau pēc 20 min eju pakaļ. Ilgāk kā 40 min nav nācies gaidīt. Nekādu problēmu 1 Gb var ieladet un par katru pautīto bildi pieliek 1mb klat. utt. :)

Gravatar PORTIZ

2006. gada 20. jūnijā, plkst. 10:43

efoto.lv un jvk.lv ir viens un tas pats;)