✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Around the web in 80 days #18

2006. gada 20. jūnijā, 5 komentāri

Saišveidīgo dižierakstu kārtējā epizode.

The JavaScript Library World Cup
Diezgan labi uzrakstīts ieskats četrās JavaScript bibliotekās (freimworkos?) - Dōjō, Prototype (komplektā ar Script.aculo.us, Mochikit, un Yahoo! UI library. Es pats izvēlos vienkāršību vairāk vai mazāk apgraizīta prototype izskatā.

The Improved Sorting Algorithm Demo
Vizuāli interesants dažādu kārtošanas algoritmu salīdzinājums (Java aplets)

Web Developer's Handbook | CSS, Web Development, Color Tools, SEO, Usability etc.
Manā uztverē tas ir absolūti bezjēdzīgs laps. Bet, zinu cilvēku, kurš palēksies uz savas piedatora taburetes.

Pickle
Patīkami, ka neatgremo esošos risinājumus.

Use functional programming techniques to write elegant JavaScript
Raksts iekš IBM Developer Works par to, kā izmantot funkcionālās pilnā mērā programmēšanas iespējas ar piemēriem javaskriptā.

How to Manage Memory in PHP
Negaidīti labs raksts par [man] gana sāpīgu problēmu.

PHP_Shell
Ērta padarīšana PHP5. Žēl, ka nav PHP4 versijas. Pie viņa var atrast vēl visādas noderīgas lietiņas.

Collection of Feeds on PHP and It's Peers
Kārtējā informācijas kakafonija, bet var atlasīt savuprāt interesantākos ziņu avotus un iebarot tos savam barotņu gremotājam.

Office 2007 is the Bravest Upgrade Ever
Anil Dash atkal ieper.

Fotošops!
Tie cilvēki nav veseli.

Extortr: online blackmail for the masses
Haha. Labs :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Dep

2006. gada 20. jūnijā, plkst. 19:12

Par Extortr: online blackmail for the masses. Zinu, ka feiks, bet interesē šis te no FAQ: Is this legal? Extortr is hosted in Kgryjstan, where enterprising, forward-thrusting Web 2.0 businesses such as ours are welcomed with open arms. We operate within the bounds of local law; it is your responsibility to make sure you obey any laws in your jurisdiction.

Tas sanāk, ka es uztaisu gambling site in nigeria un pie manis spēlē visi UK, USA utt, bet nodokļus un taml. sūdus ieksē pēc nigērijas likumiem???

Piemērs: manās mājās pieņemts izsist logus un viss pa kedu. Andra mājās par logu izsišanu parādās reāla iespēja dabūt pa seju. Ja es metu akmeni no savas mājas un izsitu Andra mājai stiklu, tad viss ir OK? Man liekas, ka tā nevar būt.

Gravatar japets

2006. gada 20. jūnijā, plkst. 19:30

Ja Andris ies uz Tavu maaju Tevi sodiit, tad tas buus militaars konflikts. Ja Tavas maajas demokraatiskaa sabiedriiba Tevi sashnjorees un nolems Tevi Andrim... Andris buus prieciigs. Apmeeram taa? :)

Gravatar Dep

2006. gada 20. jūnijā, plkst. 19:41

Laikam. Bet pēc tā teksta iekš FAQ sanāk, ka Andris nemaz nevar nākt pie manis uz māju, jo es atbildu tikai par tiem darbiem, kas izdarīti atrodoties konkrētā vietā. Tas ir - ja es būtu izsitis stiklu fiziski atrodoties Andra teritorijā, tad uz mani attiektos Andra likumi un es dabūtu pa seju.

Gravatar parrymason

2006. gada 20. jūnijā, plkst. 19:52

Photoshop fanātisms o_O

Gravatar ugachaka

2006. gada 21. jūnijā, plkst. 08:57

respekt, šitiem Fotošopa fanātiem.. par cik mans lauciņš ir vairāk zīmēšana nekā kodēšana tad šādi fanāti liek piespiesties izdarīt ko vairāk kā bildīšu resaizošanu ar Fotošopu!!