✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ko tādu Makgaivers ir labu sadarījis?

2006. gada 21. jūnijā, 6 komentāri

Šo jautājumu sev ir uzdevis ikkatrs pasaules iedzīvotājs - sākot no tikko dzimuša eskimosu bērna, turpinot ar septiņdesmit astoņus mazmazmazbērnus sagaidījušo daudzbērnu ģimeni kaut kur Sibīrijas vidienē, un beidzot ar Kolumbu, kuram šī bija pirmā doma, ieraugot zemi - “cik un kādas problēmas ir atrisinājis Makgaivers?” Un, kā jau viegli iedomāties, vikipēdijai ir atbildes(s).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar 0nkulis

2006. gada 21. jūnijā, plkst. 11:12

jaa kaadu laiku atpakal arii skatiijos un priecaajos par vnja apshaubaamajiem veikumiem

Gravatar Gacha

2006. gada 21. jūnijā, plkst. 16:00

Es vienam kolēģim pastāstiju par šito un šis man arī prasija, kas ir Makgaivers. Šausmas, kā var nezināt tādu leģendu :)

Gravatar MZM

2006. gada 22. jūnijā, plkst. 11:21

Mana galvenā pateicība ir par MakGaiverenes izgudrošanu. Tas irad viens universāls līdzeklis, ko es izmantoju sākot no lapiņu piestiprināšanas pie havajas durvīm (lapiņa bija aizliegums dīrāt āzi) beidzot ar Rūsiņa taisīto caurumu likvidēšanu mana opeļa intīmajās vietās. Arī norauto izpūtēju varēju piestiprināt ar MakGaivereni, lai līdz servisam kaut kur nenokrīt un nepazūd. Mūžīga pateicība Makgaiveram par to.

Gravatar afroteam

2007. gada 26. oktobrī, plkst. 00:24

nee es nesaprotu ka var nezinaat kas ir Makgaivers vins tak ir tikpat slaveens kaa Čaks Norriss Makgaivers vienk vienmeer buus leģenda!!!!P.S. eu a kaads nezin kur var nokatchaaat makgaivera vecaas seriaala seerijas gribas atkal redzeet!!!!