✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Proprietārie propertiji iekš CSS

2006. gada 21. jūnijā, 4 komentāri

Un tagad pastāstiet, kāpēc šīs pārlūku pasaules varenie tā vietā, lai ieviesto border-radius un text-overflow jāj visiem smadzeni un ievieš -moz-border-radius (Mozilla) un -o-text-overflow (Opera)?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar koko

2006. gada 21. jūnijā, plkst. 14:18

Tāpēc, ka web developēšana baigi ātri iet mūsdienās uz priekšu... Kaut kā taču process jāpalēnina!

Gravatar r21vo

2006. gada 21. jūnijā, plkst. 14:49

Tie ir pagaidu risinājumi, kamēr CSS3 nav pabeigts un nav ieteicams viņus izmantot (jo ar CSS3 iespējams tie tiks dropoti).

Gravatar firefoxists

2006. gada 22. jūnijā, plkst. 10:35

Tāpat kā daudzas citas lietas arī saistībā ar šo - attiecīgajā bugzillas ierakstā bija paskaidrots, ka tas ir pagaidu risinājums, kamēr neizķers visas nepilnības kā arī pašā standartā viņi tiks skaidrībā ar sevi.

Daudzi citi līdzīgi "proprietārie" propertiji tāpat āgrāk vai vēlāk zaudēs savu "properietārumu" un kļūs par standarta propertiju. Kā es proprietāri izteicos.

Gravatar poni

2006. gada 26. jūnijā, plkst. 17:31

Jo CSS3 specifikācija nav pabeigta, propertiji varbūt implementēti gļukaini un vendoru prefiksi CSS propertijiem ir noteikti CSS standartā, ko varbūt tev vajadzētu izlasīt.