✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Rebrendings

2006. gada 7. jūlijā, 6 komentāri

Latviski to dēvē par pārzīmološanu? Pēdējā laikā dikti aktuāla tēma saistībā ar jy/kakao. Bet šoreiz mazliet citā rakursā. Kāds krievu dizaineris ir nolēmis, ka arī tualetēm turpmāk ir jānes kāda produkta vai uzņēmuma vārds pasaulē. Viņš piedāvā visiem apnikušos plakātus iepretim pisuāriem un blakus izlietnēm aizvietot ar pilnībā vienam reklāmdevējam veltītu tualetes dizainu. Manuprāt, riktīgi stilīgi. It īpaši - Beeline (pēdējie divi attēli) tualetes papīrs :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ARG

2006. gada 7. jūlijā, plkst. 12:19

Pat uz poda mieriigi nevarees paseedeet bez reklaamaam?

Gravatar temp

2006. gada 7. jūlijā, plkst. 12:41

nez, man pietiktu arī, ja uz tualetes papīra uzdrukātu 'kirils'

Gravatar Esemono

2006. gada 7. jūlijā, plkst. 12:50

Tualetes papīrs sarkanā krāsā? Melnā? Makten jocīgi...

Gravatar krampo

2006. gada 7. jūlijā, plkst. 14:52

Shitaa baigaa lieta, mozhka tas vareetu buut risinaajums publiskajaam tualeteem, piemeeram, Riigas Dome nodroshina, ka taa tualete ir bezmaksas, bet reklaamisti to piestuukjee ar saviem ad'iem. Kaa sak vilks paeedis un kaza pusdziiva.

Gravatar r

2006. gada 7. jūlijā, plkst. 15:27

Nesen esot kādā Vācijas kempingā liels bija mans izbīins, tualetē uz papīra dvieļiem ieraugot reklāmas. Interesanti - nodomāju :) Nu atbalss arī LV. Patiesībā pozitīvs reklamēšanās veids. Aizķeras. Vismaz pirmajā momentā. Kamēr nav pieradums un "imunitāte" kā banneriem netā ;/

Gravatar saivis

2006. gada 9. jūlijā, plkst. 15:29

"Pārzīmološana" tik tiešām ir "rebranding", bet tas, ka reklāmu izvieto cita veida nesējos, vēl nenozīmē pārzīmološanu. Pārzīmološana ir tad, ja kādam ražojumam tiek pievienots pilnīgi cits nosaukums, tēls u.t.t.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rebranding