✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ideālie raksti

2006. gada 14. jūlijā, 7 komentāri

Bižutērijas veikala Zelta migla, kur, kā novēroja Neatkarīgā, pārdevēja no karstuma slauka sviedru lāses no pieres, vadītāja informēja, ka kondicioniera veikalā nav, jo līdz šim tas nav bijis nepieciešams un tā iegādei ir jāiegulda lieli līdzekļi. Par darbinieku veselības stāvokli arī šajā veikalā tiekot domāts, bet, tieši kā, vadītāja nepaskaidroja, jo tā esot firmas darīšana.

Nez, vai velti minēto veikalu dēvē par “Zelta Migla”? Oriģinālraksts.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar munky

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 10:08

mja ja buutu zaljaa migla visi mirtu nost!

Gravatar asdf

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 10:40

Fuj vadītājiem, kas laužas uzstādīt kondicionierus! :p

Gravatar k.k.

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 15:54

Gaisa kondicionētāji - Latvijas amerikanizācijas pamats!! Riebjas šī nevajadzīgā satraukšanās "<I>kāpēc mums nav kā eiropā/ārzemēs/rietumos</I>", "<I>kāpēc nav uzstādīts tāds un tāds spīdīgs loriņš</I>". Tiek iznīcināti pēdējie no popkorna brīvie kinoteātri...

Gravatar karlis

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 22:55

Laacz, nesapratu. Tu uztraucies par avīzes veidotā teikuma konstrukciju? Vai par darbinieces veselību? Vai par to, ka veikala vadītāja neatzinās kā tad tiek aprūpēta darbinieku veselība? Un vai tas viss ir tā patiesi un no sirds dziļumiem vai tā otrādi un sarkastiski? :)

Gravatar kintu

2006. gada 17. jūlijā, plkst. 06:12

Latvijā tā situācija ir tāda, ka tās karstās dienas nemaz nav tik bieži, ka daudziem varbūt nemaz neatmaksājas tos kondicionierus uzstādīt. Varbūt vienkāršāk ir paņemt atvaļinājumu un pavadīt šo laiku pie ūdens? Tomēr, ja darbs gaidīt nevar un finanses atļauj, tad gan nav nekāda iemesla nepirkt kondicionieru, lai nebojātu strādnieku veselību.

Gravatar *

2006. gada 19. jūlijā, plkst. 00:42

nolīgt karlsonu, kas dzīvo uz jumta ar visu propelleri, vai otrās klases puikiņam likt piemeistarot propeleri pie elektromotra lai gaisu pūš. nekādus kondicionierus nevajadzēs.

Gravatar *

2006. gada 19. jūlijā, plkst. 00:44

un vēl.. kondicionēts gaiss bojā veselību vairāk nekā +30 grādi. ātrāk tauki izkusīs ;)