✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Meža kaķis

2006. gada 14. jūlijā, 20 komentāri

Vakar bija pasāciens Meža kaķī Siguldā. Kaķīškalnā. Mega. Tā trase, kas jāiziet (dažādas grūtības posmi) ir laba. Ņemot vērā manus lielvēdera pilsētnieka uztrenētos parametrus (<g>), es esmu reāli lepns, ka izgāju melno (pēdējo). Tur pamatā uz rokām viss. Un tās man ir tādas, nu, nekādas, mazliet līkas :) Un tad, kad esi izgājis melno, nevajag atslābināties. Jo vēl ir jākāpj augšā :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gross

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 08:56

Kaķītis ir štrunts :) salīdzinājuma ar to, ka visu dienu nominies pa Gaujas senleju ar velo un tad vakarā mēģini pa to Siguldas vienīgo normālo asfaltēto ceļu uzstumt to velo kalnā.... kad spēku vairs nav :) Kad tiek līdz galam, tad ir tāda laimes sajūta, ka gribas uzkāpt uz velo un nomaukt lejā līdz tiltam un izbaudīt brīvo "lidojumu" :P Bet apziņa, ka droša navē toč tevi gaida atpakaļceļā - attur no tāda soļa ;)

Gravatar ckz

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 10:36

Biju pagājšgad. Tur ir viena forša fīča kā šortcut uz pašu pēdējo nobraucienu, kuram IMHO vajadzēja trosi nedaudz vairāk nostiept, lai arī kaut kāds ātrums būtu. Bet tas šortcuts diezgan ļengans.

Gravatar Benvenuto

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 11:25

Jā, kapiens atpakaļ augšā ir pelnījis saukties par pēdejo trasi :)

Bet melno es neizgāju - kaut kā mūžsenā augstuma fobija lika man apstāties pirms melnās.

Gravatar murmulis

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 12:45

nu V-pilii arii ir laba trase - arii liidziiga kaa mezhakakjis, tikai tur ir smagaakas ne melnaas trases, bet nu melnaa ir diezgan pat vienkaarsha - kaut gan tur arii ir gan rokas jaaliek lietaa, gan koordinaacija... abas ir labas, gribeetos veel kaadu, kas buutu garaaka/augstaaka - piemeeram: varbuut sakarinaati kaadi 4 - 6 kaapshlji rinjkjii kokam, kur jaakaapj augshaa pa koku, teiksim kaadi 15 - 20 pakaapieni ar augstuma srapiibu kaadi 30 - 50 cm un taa lai kaapslji karaajas trosees - briivi kustaas utt.. - tas vareetu buut reaali labs, tikai gruutaak realizeejams..

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 14:18

va tur nav jaaparaksta kaut kaadi papiiri par teemu- ja es tur melnajaa traasee sazinkaa mistiski nozhaunos un sazlauzhu kaadu zarnas kaulu, es varu cereet uz kaut kaadu konpensaaciju?

Gravatar atis

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 14:20

ja grib grūtāku, vajag ar kāpšanu nodarboties, rīgā var vairakās vietās kāpt un sistēmas iznomāt http://www.climbing.apollo.lv/

Gravatar Ruffian

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 14:25

Man savukārt Sarkanā likās saistošāka, jo augstuma efekts tai ir lielāks kā Melnajai. Izdevās arī iemēģināt kā strādā drošības aprīkojums :)

Gravatar vimba_zlobnaja

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 15:14

Esmu bijis 2 reizes. Pirmā korporatīvs pasākums, alus un tikai tad trase, bija jautri, bet... vienkārši. Nākamajā reizē ieradāmies gandrīz pirms pašas slēgšanas un tad bija sprints ~30min garumā pilnīgi visas trases ar visiem safety pasākumiem.

Gravatar ckz

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 15:53

2 shljaktichsh:

Tur jāparakstās un jānoklausās drošības instrukcija.

Gravatar normunds

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 16:41

<i>ja grib grūtāku, vajag ar kāpšanu nodarboties, rīgā var vairakās vietās kāpt un sistēmas iznomāt http://www.climbing.apollo.lv/</i> . Pievienojos. Pēc gada nodarbībām liekas, ka mežakaķis ir domāts bērniem ;) Arī melnā trase.

Gravatar karlis

2006. gada 14. jūlijā, plkst. 22:59

He, hee, skatos laacz sāk kļūt par īstu mačo veci. Nu kā tur tajā nesenajā tēmā bija, ja neesi to un to izdarījis (nefano par to un to lietu, utml), tad jau neesi īsts vecis.

Gravatar krivik

2006. gada 15. jūlijā, plkst. 01:30

Biju tur, kad tikko atveeraas, likaas sameeraa viegla trase. Gribeetos kaut ko gruutaaku pameegjinaat :)

Gravatar APOCALYPSE

2006. gada 15. jūlijā, plkst. 01:42

Heh...Dzīvoju visu mūžu Siguldā, bet tā arī neesmu līdz turienei aizgājis. max 2km :[

Gravatar WZ

2006. gada 15. jūlijā, plkst. 11:30

Es kāpjot atpakaļ, augšā, ievandījos dubļos.

Gravatar mono

2006. gada 15. jūlijā, plkst. 22:24

pietruukst tajaa trasee kaukaada stresa, visjaukaak ja apakshaa buutu uudens un buutu iespeejama arii taada fiicha kaa kritiens ;) savaadaak tajaa vieniigajaa vietaa, kas man bija par gruutu viss ko izdariiju bija palaidu valjaa rokas un pakaraajos, liidz atguvu speekus :)) ja buutu apakshaa uudens kuraa vareetu iekrist diezvai taa dariitu!!! Bet malachi Rapu gjimene ka kauko taadu izdomaajushi ;)

Gravatar KillerBean

2006. gada 17. jūlijā, plkst. 02:47

Nu veel... arii bish offtopics, bet: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminalzinas/article.php?id=264851 (karstais laix dara savu) :D:D

Gravatar 0nkulis

2006. gada 24. jūlijā, plkst. 11:16

es ar biju. visi ir pusiji ja nevar tikt galaa ar melno jo augstums likaas bjia veel krutaaks ja nemaldos sarkanajaa... melnajaa vienk bija muskulji jaapiepuul nedaudz

Gravatar pikins

2008. gada 20. jūnijā, plkst. 12:21

nu jaa ir daudz kas dzirdeets par mezja kakji pats neesu uzspeejis tur pabuut, bet ir buuts tadaa iestaade kaa godeljpols www.godelpols.lv nu cik es zinu kas ir iemiegjinaajushi godelpolu un meza kakji paarsvaraa saka kad mezja kakjis ir daudz vieglaaks.