✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Jāņu naktis

2006. gada 2. augustā, 9 komentāri

It kā es zinu, ko nozīmē, ja rauj zobu, kad nav iedarbojusies narkoze (nevis mazliet ir, bet nav nemaz!). Bet, laikam, tas, kas notiek tad, kad šķiļās ārā vienlaicīgi četri mazi zobiņi, ir kas sāpīgāks. Un tad nu vēl kaut kādi daži desmiti to come :) Pilnīgi prieks, kad pēc diviem jau sen esošajiem (abi apakšā) nāk arī pārējie. Lai arī tik vēlu, bet nāk! Un arī šīs nakts jāņošana uzreizi aizmirstās :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Es

2006. gada 2. augustā, plkst. 08:09

Ko tu pīpē, ka tā per?

Gravatar Indzha

2006. gada 2. augustā, plkst. 08:31

Laacz ir tak aptiekaas noperkamas smeeriites zobiem - ideaali paliidz sasmeeree smaganas beernam kaartiigi un liecies uz chuchu :) Toch iesaku jo ja ne tad gulēšana būs ....

Gravatar Krišs

2006. gada 2. augustā, plkst. 08:50

Piena zobi ir tikai 20, bet uz īstajiem jau vairs nebūs jāņu naktis ;-)

Gravatar laacz Autors

2006. gada 2. augustā, plkst. 09:22

Indzha: Naktī vēl nezinājām, ka tie ir zobi. Likām likmes uz to, ka kaut kas ne tāds apēsts un lejā no tā riktīgi iekaisis bija.

Gravatar ramm

2006. gada 2. augustā, plkst. 09:49

2 laacz:

par tām smērītēm pilnīgi piekrītu, man arī ir tik pat veca dāma, kā tava un kad šamai nāca zobi "optom" tad bija vāks. A smēre palīdz. Man liekas mēs pirkām kaut ko tipa "Cog***" Kaut kas līdzīgs kā Colgate bet tā bērnišķīgāk saucās(violeta tūbiņa ar bltu uzrakstu). Vēl esmu dzirdējis ka palīdzot, tās kožļājamās gumijas mantas kurās ūdens ir iekšā, tikai pirms tam jāpatur ledusskapī, un ta dod sīcim lai žļambā...

novēlu lielu pacietību visu nākamo nedēļu :)

Gravatar ARG

2006. gada 2. augustā, plkst. 10:11

laaci, esj uz caalis.lv!

Gravatar gudrības zobs

2006. gada 2. augustā, plkst. 21:06

tā labā smērīte saucas Calgel

Gravatar moonlight

2006. gada 5. augustā, plkst. 00:19

Mnja. Nebiedējiet cilvēku - manai sīkajai dāmai vēl šitas process ir priekšā...