✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

OS Wi-Fi

2006. gada 2. augustā, 8 komentāri

Doma bez paskaidrojumiem.

Bet, vai kāds ir padomājis, kas paliks pāri no ētera un Wi-Fi piekļuves punktu caurlaidības vidusmēra pilsētā, kad tādi hostpoti tiks pasludināti par haļavniem?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mxz

2006. gada 2. augustā, plkst. 23:12

Par bezmaksas neviens sūdzēties nevarēs, jo hei, bezmaksas taču. Gribēsi stabilitāti, kvalitāti - maksāsi.

Gravatar vimba_zlobnaja

2006. gada 3. augustā, plkst. 02:12

Nekas nenotiks. Ja vien nesāks vecaimātei pagrabā tie laptopi vairoties ;)

Gravatar Kristabs

2006. gada 3. augustā, plkst. 03:49

Uzliks vēl hotspotus.

Gravatar MZM

2006. gada 3. augustā, plkst. 09:16

Liekas par šo dzirdeju jau pirms kāda laiciņa. Viens džeks bija štatos iepircis sev wifi kastīti, bet dzīvoklī nevarēja dabūt normālu savienojumu - iemesls - arī visi kaimiņi bija nopirkuši sev pa kastītei. Protams, viņš varēja izmantot kādu no atvērtajiem kaimiņu tīkliem, bet ne jau par to ir stāsts...

Gravatar x-f

2006. gada 3. augustā, plkst. 10:27

Nu, vispirms Wifi, tad LoFi un beigās NoFi.

Gravatar buu

2006. gada 3. augustā, plkst. 12:29

frekveču daudz:D haļavanjiem pieeja ir uz brīvī izmantojamajām frekvencēm 2.4ghz un vēlāk droši vien arī 5.4 ghz, maksātspējīgajiem liks licensētājās frekvencēs. 2.4gzh frekvenci var ātri aizkakāt - it kā 11(13) kanāli, bet tā ka tie pārklājās, tad normāli viens otram netraucējot var strādāt tikai 3 raidītāji. Vienārdsakot nav ko ķert kreņki :)

Gravatar slicer

2006. gada 3. augustā, plkst. 20:03

Nu igauņi jau vairākus gadus Tallinā dzīvo ar haļavno Internetu. Neesmu gan dzirdējis, ka tādēļ viņiem kāda no minētajām infrastruktūrām būtu sabrukusi.

Cik zinu, tad viņi tikai turpina strauji attīstīties, atšķirībā no mūsu banānu republikas, kur tagad par laimi WiFi ir pieejams vismaz 100m rādiusā ap sabiedriskajām tualetēm (atvainojos -> telefonu būdiņām).

Gravatar Khepiks

2006. gada 11. augustā, plkst. 22:57

jap, jap, vārds man.

Biju pie eestipoisiem. I-nets wifi viņiem 'visur'. Tiešām, ja brauc ar auto, tad visur, kur piestāj centros kādos, sīkos vai lielos, ir wifi. Bet kā viņi kontrolē to izmantošanu, tiešām nezinu, varbūt lētnām samazina ātrumu : ) Tagad gribas rādīt divus pirkstu un teikt 'respect' eeeestipoisiem, un viņū štrāsēm : )