✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kaka... o?

2006. gada 8. augustā, 17 komentāri

Forši ar Kakao logotipu ir sanācis iekš TV24. Tīšām vai netīšām, bet noslēpuši pēdējo burtiņu ir gan :)

Kaka...o?
Kaka...o?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gacha

2006. gada 8. augustā, plkst. 16:03

Nu netīšām tas diezvai bija :)

Gravatar cu

2006. gada 8. augustā, plkst. 17:40

hihi. Es te zvilnu uz dīvāna. Pēc ekskursijas cibā atveru divus tabus, vienā iebakstu laacz.lv, otrā pa vienam burtam ar vienu pirkstu, uz ekrānu neskatoties - kakao.lv. Tad pametu acis uz adreses joslu paskatīties kas sanācis, un kurš burts, domājiet, man nebija uzspiedies? Tad uzšķiru laacz tabu, kurš pa lēno gprs tomēr jau paspējis ielādēties, un ko es tur kā pirmo ierakstu ieraugu?

Gravatar Jokerz

2006. gada 8. augustā, plkst. 18:41

Kaka...o! MAn kautkaa neliekas ka tas vareetu buut odu iznicinaataajs. Man liekas tieshi preteeji.. pievilinaataajs... :D Nu ja ne odu tad vismaz mushu.

Gravatar Archijs

2006. gada 8. augustā, plkst. 23:15

kas pa tv24?! kāda vella pēc šie kakao rakstus lasa?

Gravatar dadzis

2006. gada 9. augustā, plkst. 08:24

mēs kā reizi grasamies apmeklēt alberta dīķus, tieši nodomājām - vo tāds verķis būtu spēks. bet nu ... cena un tomēr pārāk šis ir agresīvs, ko ta zivis/putni ēdīs ja visus knišļus noindēs!

Gravatar mgh

2006. gada 9. augustā, plkst. 13:57

laaczz mnan prieks ka tik ciitiigi seko manam raidiijumam liidzi, un pat esi ielicis raidiijuma stopkadru, miiliigi. Varbuuttev nosuutiit kaadu manu bildi? hhh nu netiissaam, netiissaam monteetaajam sanaaca taads joks ar logo tipu. Ja pamani vel ko, gaidu meilu. Esi drosmiigs ccaliits un nekaunies, drossi suuti meilu man:)

Gravatar laacz Autors

2006. gada 9. augustā, plkst. 14:07

mgh:

Redz, ja es Tev rakstīšu meilus, tad tas būs tāds kā privāts bloga ieraksts. Un tad, protams, man ienāks prātā doma, ka varētu šo pakalpojumu pārdot. Nosaukšu to par "Uzdāvini sev (vai kādam citam) lāča postu, kuru redzēsi tikai tu (vai tikai tas "kāds")." Vai kaut kā tik pat kreatīvi.

Bet, ja pa nopietnam, tad esi drosmīga džuse un paprovē saprast, ka neba nu viss ap Tevi grozās. Stopkadrs, manuprāt, ir gana jautrs, lai ļautu arī publikai par to papriecāties (jo, kā nu tas tā nākas, ka par visu, kas saistīts ar TV24 priecāsimies mēs divi vien?). Nedz es kaut ko pārmetu Tev vai TV24 kopumā, nedz apceļu jelkādā citā veidā.

Protams, var turpināt to visu uztvert tik pat personīgi un vienpusīgi, bet tā jau ir Tava darīšana ;)

Starp citu, redzot, ka pie abiem par TV24 esošajiem ierakstiem ir pa Tavam komentāram, izskatās, ka man nav jāsūta vēstules. Kalns pats pie Muhameda atčāpo :)

P.S. Bildi gan atsūti, protams.

Gravatar mgh

2006. gada 9. augustā, plkst. 14:12

ok bildi atsuutiissu:D kailfoto? hhh nu man jau vispaar liekas ka pasaule griezzaas tikai ap mani:D bet jauki ka pamaniiji es un koleeggi arii labi pasmeejaamies:D

Gravatar hgm

2006. gada 9. augustā, plkst. 14:14

Vai tad ir vēl citas bildes bez kailfoto?

Gravatar Pērkons

2006. gada 9. augustā, plkst. 15:11

a kolēga ir viņš, vai viņa ? Ja viņa, tad mok laacz vēlas arī viņas bildi...

Gravatar mgh

2006. gada 9. augustā, plkst. 20:02

ir 2 vinnas un 2 vinni, diemzzeel par koleeggu plikbiuldeem neesu informeeta:D. Ja laacis veelaas meitennu plikbildes, iespeejams tu peerkon koleeggu hhhh

Gravatar Gi

2006. gada 9. augustā, plkst. 22:50

te ir kaut kāds teenage burziņš vai kā?

Gravatar laacz Autors

2006. gada 10. augustā, plkst. 07:47

Gi: teenage mutant commenters

Gravatar Jealousy

2006. gada 10. augustā, plkst. 16:14

Kas par diskusiju :D Nē, nu plūcās, plūcās, galvenais lai biežak piemin <a href="http://www.kakao.lv/" rel="nofollow">Kakao</a>, vēlams ar visu linku :D