✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

About

2006. gada 24. augustā, 12 komentāri

Ja nu jums šķiet, ka man te tagad tāds baigais fīlings - nu tik lidosim, nu tik brauksim, nu tik tusēsim, nu tik būs čoini, tad tā nav.

Kaut kā šķiet, ka rīt itin kā bezmaz vai būtu tāda pati darba ceturtdiena kā citnedēļ. Tas laikam tāpēc, ka vēl aizvien esmu darbos un aizvien vēl neredzu tiem gala. Pie kam nav ne mazākās nojausmas pa kuru laiku (dienā ir tikai 24 stundas, kā izrādās, ja ieskaita obligāto miega devu) plānotajos termiņos pabeigt šos projektus.

Starpiņi citiņi, interesanti, ka šoreiz, lai kā es būtu pieradis pie tā, šī nav gluži mana vaina... Bet šī atklāsme sniedz tikai epizodisku gandarījumu pašā sākumā.

Visu laiku Tu, cilvēks, domā, ka tas takš viss pats pa plauktiņiem salīdīs. Un tad, kad esi sevi vairāk vai mazāk nomierinājis, nāk maģiskā doma - bet ja nu šoreiz beidzot būs TĀ reize?

Tas ir kā dibencaurums bez paša dibena.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar wiiiii

2006. gada 24. augustā, plkst. 01:11

zini kaa ir kad ljotjenee iespiezh kreeslaa pacelshanaas laikaa? zajebis

Gravatar Kristabs

2006. gada 24. augustā, plkst. 01:11

Gadījumā nezini kam par godu jaunajā Skype versijā emociju bildītēs ir iekļauts lācis? :)

Gravatar laacz Autors

2006. gada 24. augustā, plkst. 01:13

Kristabs: pavisam noteikti zinu. Bet neteikšu. :>

Gravatar Arturs

2006. gada 24. augustā, plkst. 01:15

Par termiņiem ir jāsāk nervozēt ilgi pirms doma par termiņiem vispār nāk galvā. Tad arī nevajadzēs nervozēt, kad tie termiņi beidzot sāks iestāties.

Gravatar giblet

2006. gada 24. augustā, plkst. 13:36

kolēģis Ainārs apgalvo, ka 95 % no visām problēmām atrisinās pašas no sevis, bet 5 % vispār nav atrisināmu, tāpēc nevajag lieki saspringt, bet iet uzpīpēt.

Gravatar Gatiuss

2006. gada 24. augustā, plkst. 23:04

Kā teica viens Zemessardzes instruktors "ej gulēt par vienu stundu vēlāk un tev būs 25 stundas diennaktī un tu visu paspēsi". Tā ka nevajag teikt ka trūkst laika :)

Gravatar Suns

2006. gada 25. augustā, plkst. 03:45

nesaki ka tev nav pietiekami daudz laiks... tev ir TIKPAT stundas dienaa cik bija dotas Heleenai Kellerei, Mikelangelo, Maatei Tereezei, Leonardo da Vinci, Tomasam Dzefersonam un Albertam Ensteinam

Gravatar Knaģis

2006. gada 25. augustā, plkst. 04:11

Suns, par visiem piekrītu, tik par Einšteinu gan nebūtu tik pārliecināts ;)

bet nu deadline ne velti sākas ar dead...

Gravatar olins

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 09:08

es reiz gaju uz toleti un aplutiju poda malas un biksees un mamma man to sadzina dirsa