✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Jesus Camp

2006. gada 4. septembrī, 25 komentāri

Izskatās, ka šī filma būtu jānoskatās. Varētu būt spēcīgi. Iespējams tāpēc, ka tur tiek likts uzsvars uz audzināšanu. Un tad vēl stāsta, ka tur un tur austrumos visu kaut ko potē no dzimšanas. Izrādās, ka ne tikai tur...

Interesanti, cik daudz vēl ir tādu sižetu no sērijas “blows me head off” (tas nav typo).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar rem

2006. gada 5. septembrī, plkst. 00:41

kad dabuu, iepostee plz. ka tev ir, lai interesenti var pieteikties :)

Gravatar The-REX

2006. gada 5. septembrī, plkst. 07:08

"Ohhh fuck!" - pašas beigas atgādina kadrus rullīša no kādas draudzes kur pēc visa spriežot nodarbojās ar "zombēšanu". Šādi skati man uzdzen šermuļus - cilvēkiem principā tiek atslēgta patstāvīgas domāšanas funkcija - klausās tikai ko kāds harizmātiskāks līderis saka un "mauc".

Gravatar Jealousy

2006. gada 5. septembrī, plkst. 08:10

Fanatisms jebkurā jomā ir biedējošs

Gravatar KKTK

2006. gada 5. septembrī, plkst. 09:23

Kā jau mēs sen visi zinām jebkura ticība ir taspac kas partija - lielvara kas izmanto tautu SAVU mērķu sasniegšanai. Nu un bērnus protams ir vissvieglāk ietekmēt un deformēt sev vēlamajā virzienā. Šitādi ir jāapkaro tāpat kā teroristi! :|

Gravatar Didulis

2006. gada 5. septembrī, plkst. 10:45

-->> KKTK: Paskaties vēsturē. Romas katoļu baznīca pirms 1000 gadiem arī nodarbojās ar militāru uzbrukumu organizēšanu, tieši tāpat kā tagad tas notiek tuvajos austrumos. Reliģija jau izsenis ir kalpojusi kā ierocis, lai cilvēkiem kaut ko iepotētu.

Gravatar BigUgga

2006. gada 5. septembrī, plkst. 11:53

bet ņu cilvēciņiem jau vaig kādu reliģiju vai vismaz līderi. kaut kā jau tā vardarbība ir jāpamato. sircapziņas tīrībai, khe he >:(

Gravatar esuntu

2006. gada 5. septembrī, plkst. 13:59

Ak mans dievs! <i> lasīt lēnām ar izbīļa/pārsteiguma sajūtu</i>

P.S. Labs bizness tur sanāktu... Un vai tie visi ir bāreņi, beznākotnes bērni, kuru pavisam viegli ir pārprogrammēt?

Gravatar mmk

2006. gada 5. septembrī, plkst. 14:09

izskatās pietiekami garlaicīgi. kaut kādas nācijas lokālās problēmas. :)

Gravatar laacz Autors

2006. gada 5. septembrī, plkst. 14:13

mmk: "Kaut kādas" nācijas lokālās problēmas attīstās divos virzienos. Pirmais - tās kļūst ar laiku gana globālas, lai afektētu mūs. Otra iespēja - tās tiek brutāli eksportētas. Un arī mūs afektē (tas viss jau ir uz Labās vēsts un tamlīdzīgu draudzīgu kopienu bāzes, kas pie mums aktīvi darbojas un pelna).

Gravatar Aidus

2006. gada 5. septembrī, plkst. 15:47

Man aizķērās šāds teksts: Ir divu veidu cilvēki, tie kas mīl Jēzu un tie kas nemīl. Psc. Neitrālo sanāk ka nav :)

Gravatar Piens

2006. gada 5. septembrī, plkst. 16:21

Tamlīdzīgu sanācienu kopā redzēju Ķipsalā pirms kādiem 2 mēnešiem... Patiešām šausmīgi..

Gravatar andris

2006. gada 5. septembrī, plkst. 21:15

.. nevieni galējie nav labi ..

Gravatar Andrejs

2006. gada 5. septembrī, plkst. 21:16

Jesus, save me from your followers!

Gravatar Oskars

2006. gada 5. septembrī, plkst. 22:36

Bieži viedoklis par kristiešiem tiek veidots no galējībām - vai no tādiem, kuri gandrīz vēl elektrību neatzīst, vai arī no tādiem skatiem, kādi šai sižetā ir savākti un salīmēti pēc iespējas dramatiskākā kopbildē. Un tādu kokteili daudzi ņem pretī ar lielu prieku. Piekrītu #15 par tiem galējajiem variantiem. Nu jā, bet manas draudzes svētdienas skolas nometni rādot, tik dzīvu "ReKāViņiSazombēti" reakciju nu nekādi neizsauktu...

Gravatar usver

2006. gada 6. septembrī, plkst. 01:46

sviests - šitādiem sākt mācīt cīņas sportu, paukošanu un bik masu uzaudzēt - būs pilns komplekts reliģiskiem fanātiem. imvho tie nav gluži bāreņi - sākuma kadros ir redzami pieaugušie, kas izskatās arī visai ieinteresēti lekcijā, nav pazīstami ar visiem bērniem un pēc audzinātājiem neizskatās. turklāt - bērni ir visai bezrūpīgi un nau nomākti.

Gravatar Lauraiss

2006. gada 6. septembrī, plkst. 08:42

Reāls dokumentāls fakts: Nedam Flandersam nav sievas. Padomājiet par to.

Gravatar Didii

2006. gada 6. septembrī, plkst. 09:48

--> Didulis: Reliģija jau izsenis kalpojusi kā ierocis varas un no tās izrietošās mantas iegūšanai. (Labs piemērs - Roma)

Kā saka - lielākais arguments pret kristietību ir paši kristieši.

Baisi kļūst paskatoties materiālu... Smiekli nenāk (kā mēdz gadīties apmeklējot klātienē dažādu sektu saietus/dievkalpojumus un pavērojot tā saucamo mēlēs runāšanu, svētā gara nākšanu utml.)

Gravatar sd

2006. gada 6. septembrī, plkst. 12:50

stulbi cilvēki, un pie varas Rietumu pasaulē reliģiskās organizācijas nekad vairs netagriezīsies

Gravatar Droom

2006. gada 8. septembrī, plkst. 23:36

Reliģijai kā tādai jau nav nekādas vainas, piem, baušļi, nezodz, negalini.. pirmais kriminālikuma kodeks. Taču fanātisms un mūsdienu (ok, ne tikai, bet arī pirms 2000 g.) aizsāktais bizness gan izraisa vienus vienīgus krusta karus, asins izliešanu un cilvēku dzīves kropļošanu. Starp citu, (es ceru, ka neviens to neuzkatīs par zaimošanu) manā uztverē Jesus ir pats ģeniālākais biznesa pārstāvis - jau 2006 gadus bizness rullē..

Gravatar mad gremlin

2006. gada 12. septembrī, plkst. 10:18

vispār dzīvot ir vieglāk ja šito visu izliekas nemanām, bet tie riebekļi vienalga atradīs veidu ka izčakarēt citiem dzīvi. Vienīgā izeja ir šitādus dedzīnāt!! (arī galēji radikāls lēmums, jāsāk domāt ar ko es atšķiros no viņiem... pārņem panika...)