✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Muzikants uz skrituļslidām

2006. gada 5. septembrī, 10 komentāri

Nepieciešams tikai precīzi izvietot precīzi sapildītas pudeles, precīzi gar tām nobraukt precīzā ātrumā ar skrituļslidām un divām pie tām piestiprinātām stieplītēm, lai tādējādi atskaņotu Mocarta skaņdarbu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Shadowbird

2006. gada 5. septembrī, plkst. 10:11

A votlūk to jau vajag izdomāt. Labais.

Gravatar Didulis

2006. gada 5. septembrī, plkst. 10:40

Laba interpretācija par muzikālajām kastītēm (<a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Music_box" rel="nofollow">piemērs</a>) un muzikālajiem lācīšiem (bērnībā tāds viens bija). ;-)

Gravatar ulzha

2006. gada 5. septembrī, plkst. 12:12

Vēl kaut kas ir arī ar satiksmi izdarīts :) Labs

Gravatar Knaģis

2006. gada 5. septembrī, plkst. 12:21

Tas nav tas pats džeks, kas bija savulaik tajā video ar taurītēm pie apģērba? Pēdējā kadrā izskatījās līdzīgs.

Gravatar spoo

2006. gada 5. septembrī, plkst. 19:27

Nu...varēja gan iet, gan skriet, gan braukt ar kādu citu dampi taisni, turot rokā vai kaut kur piesienot sev drātīti un sanāktu tas pats. Nekā īpaša tajā, ka to darīja tieši ar skrituļslidām nav. Pat drīzāk nemākulīgi kaut kā izskatījās. Vot, ja tas posms, kas jāveic nebūtu vienā taisnē... vai arī lejā pa kalniņu ar paātrinājumu, tad tas izskatītos ievērojami iespaidīgāk. Pauzes starp pudelēm salikt prot jebkurš, kas pazīst notis.

Gravatar Agzas

2006. gada 5. septembrī, plkst. 22:06

super.. domāju, ka jebkurš gan šito nedabūtu gatavu..

Gravatar mjā

2006. gada 6. septembrī, plkst. 01:59

gribētos redzēt, ko ir paveicis SPOO. man gan ir aizdomas, ka viņš nepazīst ne notis, ne dajebko, kas ļautu izveikt vienalga ko tikpat inčīgu.

Gravatar c_m

2006. gada 6. septembrī, plkst. 06:31

@spoo: Saproti, nevienu jau nepārsteidz, ka viņš nav nekāds ģēnijs, ziņā, ka neko pārsteidzošu jau neizpildīja, bet tomēr kā viņš to prezentēja, atzīsti, bija ģeniāli, un tur jābūt izdomai.