✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vēlreiz par JL.lv

2006. gada 13. septembrī, 10 komentāri

Mazliet argumentētāki jautājumi (iebildumi?) par manējiem saistībā ar JL un jauno tenderi. Pie mūnlaita. Praktiski, atcelts tikai viens ierobežojums (par pieredzi līdzīgos projektos), kā arī - nejēdzīgi apgriezti termiņi. Un no jautājumiem izrietošs elementārs secinājums (agādinu par termiņiem :) - priekšvēlēšanas :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Mārtiņš

2006. gada 13. septembrī, plkst. 13:58

Ja gribat vēl interesantāku informāciju, piezvaniet atbildīgajam un aprunājieties. Nenožēlosiet.

Gravatar rv

2006. gada 13. septembrī, plkst. 14:22

padalies, kadu tad informaciju atbildigais sniedz? :))))

bet reali, gan jau ka sarunaatajiem pretendentiem piedavajums jau sen ir uzrakstiits, atliiek tikai izdrukaat parakstiit un iesniegt :)))

Gravatar Paranoia

2006. gada 13. septembrī, plkst. 14:57

Un pat ja ir gatavs pretendents? Tas jau nav valsts pasūtījums - pastāstiet man, loham, ko JL iegūst ar to, ka viņi raksta konkursu konkrētam izpildītājam??!

Gravatar Mārtiņš

2006. gada 13. septembrī, plkst. 15:41

Es nezinu vai nedabūšu pa galvu, ja atklāšu uzzināto :) Bet mēle tomēr niez - tā ir butaforija - vajadzīga gumijas lelle bez salmiem vēderā.

Gravatar Dunduks

2006. gada 13. septembrī, plkst. 16:04

Paranoia -

vinji ieguust publicitaati pirms veeleeshanaam un samazgu lieshanu konkurentiem, un noteikti meegjinaas kautriigi nokluseet, kas bija latvija.lv pirmssaakumos ministrs :-)

Gravatar ...

2006. gada 13. septembrī, plkst. 16:08

Vinvārdsakot- nekas nebūs jataisa. Vinkārši vaig reālu piedāvājumu, lai var bazunēt par izsaimniekotiem līdzekļiem, ja? Nez šitādu arī "gaismas pilij" izsludinās. :)

Gravatar Mārtiņš

2006. gada 13. septembrī, plkst. 16:26

Par to ka nekas nebūs jātaisa runa negāja. Jautājums ir - vai viss būs jātaisa.

Gravatar bush

2006. gada 13. septembrī, plkst. 16:56

laacz noteikti pilda politisko pasūtījumu.

Gravatar Paranoia

2006. gada 13. septembrī, plkst. 18:35

To Dunduks: Šajā rakstā ir rasktīts, ka JL uzliek nesakarīgas prasības lai ierobežotu pretendentu skaitu, kā tas (bieži ?) notiek ar valsts pasūtījumiem - ar mērķi radīt labvēlīgus nosacījumus kādai konkrēta firma. Tas, ko es teicu, ir ka JL nekādā veidā nav ieinteresēta mākslīgi radīt šķēršļus citām firmām arī piedalīties konkursā - tieši otrādi. Pieņemot, ka projektu tiešām nav plānots realizēt, JL iegūs labāku publicitāti, ja varēs paziņot ka '15 firmas ir spējīgas un gatavas veikt šo projektu lētāk un ātrāk' - nevis 'mēs knapi atradām vienu kandidātu'. Tātad - par JL pasākumu kā tādu var vēl spriedelēt, kas un kā, bet konrētais raksts ir garām. Punkts. Laacz, dod nākamo, kur paskaidrots, kāpēc JL ir sliktie.

Gravatar moonlight

2006. gada 13. septembrī, plkst. 21:59

Bush: Notiekti pilda pasūtījumu. Es arī pildu. Papa no dzeltenajā presē regulāri pieminētā īpašuma ir veicis ieskaitījumu manā "ofšora" kontā un jo dāsni pavēris maciņu. Būtu pavēris vēl dāsnāk, bet esot lieli izdevumi par vārda brīvības slavināšanu un nepaklausīgā lauksaimnieku sapņu tēla atalgošanu par pozēšanu galvenajā krēslā. Gandrīz tik pat dāsni paver "ventiņu" barvedis, tiesa- mazliet mazāk ieskaitīja. Esot problēmas ar uzlikto drošības depozītu prokuratūrai, jātaupa nauda - nevar zināt vai nebūs jāveic nopietna transakcija banānu republikai. Reklāmas, lai karotu ar pirktākā dienas laikraksta redaktori un mākslas anonīmiķiem vien ko maksā. Ar ticīgajiem kosmosā braucējiem un iekšu skaistuma popularizētājiem gan neko neizdevās sarunāt- dieviņš neļaujot šitā izpildīties un arī desmitā tiesa ir svaigi iemaksāta kopējā "obščakā", kā arī ir aizdomas, ka Knābis ieskatās visā, kas notiek viņa privātajā elektroniskā pasta kastītē. Esmu runājis. Ar labu nakti :)