✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tūringa tests

2006. gada 17. septembrī, 5 komentāri

Protams, ka līdz AI ir tāls ceļš ejams. Taču, eksistē kāds konkurss, kura ietvaros programmām ir nepieciešams atbildēt uz cilvēku (tiesnešu) uzdotiem jautājumiem. Šī konkursa ietvaros radīt AI nav mērķis. Galvenais ir tas, lai programma, ar kuru sarakstās tiesneši, neļautu ar savām atbildēm nojaust, vai ir cilvēks vai dators. Tāds kā Tūringa tests. Jebkurā gadījumā, izskatās, ka lielākoties (ja ne visi; nav laika tik daudz lasīt) ir parasti pašapmācošies botiņi. Taču, ar savām modifikācijām. Aizgājušā gada tarnskripti ir jautri. It īpaši, Rollo Carpentera radītā softa. Diemžēl, paša Carpentera lapa ir downā. Tiklīdz pacelsies, dodieties turp, parunāt ar botu paši.

Papildināts: saistītā ziņa no BBC.

Papildināts atkaliņās: Izskatās, ka minētā konkursa (apzināti nerakstu tā nosaukumu, jo nemācēšu to pareizu uzrakstīt) 2006. gada pasākums noris kā reizi šodien.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Fuzzy

2006. gada 17. septembrī, plkst. 21:45

Tagad tā saite ir "augšā":

<i>Es:Do you like me? Bots:Yes I do. Will you marry me? Es:No. I still don't know you. Bots:I still don't know you either, how can we get to know each other better? Es:We should meet. Bots:I think so too. Es:Maybe you are maniac? I'm scared a little bit. Bots:You are scared to lose whom?<i>

Gravatar Fuzzy

2006. gada 17. septembrī, plkst. 21:46

Biju diezgan izbrīnīts par tik sakarīgām atbildēm.

Gravatar Chubaiskis

2006. gada 17. septembrī, plkst. 22:52

nu, neliels progress no JB laikiem ir novērojams.

Gravatar BH

2006. gada 18. septembrī, plkst. 01:08

Korumpantu un zagļu demogoģija. Līdz AI jau sen aizgāja.