✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ienāca prātā doma

2006. gada 22. septembrī, 13 komentāri

Uzrakstīt, teiksim, NSS un visiem pārējiem oficiālu papīru, ka nevēlos, lai viņi runā manā vārdā. Rezultātā, kad viņi teiks, ka tauta nevēlas, nāksies atrunu ieviest - Kaspars Foigts vēlas. Pie kam, katrs no šiem jautājumiem būs jāsaskaņo ar mani. Jo, ja nu tomēr nevēlos?

Tiesa, iespējams, ka visi tādu papīru ignorēs un arī tiesā pierādīt neko neizodies, jo tiks minēts, ka termins "tauta" neattiecas uz fiziskiem cilvēkiem.

Bet, nu, teikt, "lielākā daļa tautas vēlas" arī neir pareizi. Jo tad notiks tautas dalīšana lielākajā un mazākajā daļā. Un atkal nebūs laba efekta ;)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar danila

2006. gada 22. septembrī, plkst. 10:26

par politikāņiem runājot, vakar "milžu cīņās" viens no kandidātiem (LPP feat. LC) kārtējo reizi teica: "jā, ir negodīgi cilvēki tieslietu sistēmā, BET tā jau tikai sabiedrības daļa". secinājums: sabiedrība = tauta SUCKS!!! paldies viņam par to! un tas notiek ikreiz kad ir kādi sūdi (robežsargi ir sabiedrības daļa, SUV darbinieki ir tautas daļa, policisti... mediķi... utt utjp)

Gravatar bush

2006. gada 22. septembrī, plkst. 10:55

vai tad tu neesi latvijas patriots?! kā tu vari tā runāt? ar šo tekstu tu pierādi sevi kā cionistu brālības vergs, rietumu propogandas štancētāju pakalpiņš un vispār tu noteikti esi zilais. [/sarkasms]

Gravatar aaxc

2006. gada 22. septembrī, plkst. 11:05

Nu nu. Ja iesuutiisi oficiaalu dokumentu ar pieprasiijumu, vinji uz to atbildees (nedriikst neatbildeet) un atnaaks atbilde visticamaak ar likuma punkta noraadi ar kuru tu esi pretrunaa, vai kuraa jau kas liidziigs ir noraadiits. Bet ja nu galiigi nav ko dariit, tad var jau meegjinaat.

Gravatar flipo

2006. gada 22. septembrī, plkst. 11:24

Heh, tad nu gan atradis par ko satraukties.. :) Lai tak katrs vārās savā sulā! Ja viņu viedoklim būs daudz atbalstītāju, tad to varēs redzēt vēlēšanās, ja ne, tad lai turpina vārīties. Turklāt, neskatoties uz daudzajām radikālajām idejām viņiem ir arī daudz labu ideju.

Kas atttiecas uz tautas dalīšanu lielākajā un mazākajā daļā.. tā tas vienmēr ir bijis, ir un būs! Vienmēr ir bijušas atsevišķas sabiedrības grupas ar savām interesēm un uzskatiem, tapēc neredzu tur neko sliktu, ja saka: "liela vai lielākā daļa tautas to vēlas".

Gravatar bush

2006. gada 22. septembrī, plkst. 11:47

potenciāls noteikti ir. kā gan citādi astotās saeimas vēlēšanās gardas partija būtu dabūjusi veselus nulle, komats, četrus procentus balsu. tas ir veseli četri tūkstoši cilvēku nobalsoja. tāds puslīdz normāls latvijas miests. http://lv.wikipedia.org/wiki/8._Saeimas_v%C4%93l%C4%93%C5%A1anas

bet labāk satraucieties par to, kā lolita čigāne no providus trešdien, "kas notiek latvijā", nosauca vēlētāju par nožēlojamu. tas gan viņai neiznāca.

Gravatar danila

2006. gada 22. septembrī, plkst. 12:02

čigāne vispār nav no šīs pasaules. tikai viņas dvēselē ir iemontēts labā un ļaunā pazīšanas koka modelītis, kurš mums visiem saka, kas ir labi un kas ir slikti. artis (atis?) lejiņš vispār diskusijā par armiju pateica ko TĀĀĀDU... "ļoti labi ka afganistanā dušmaņi sakāva padomju armiju" un tas nekas, ka mums katram ir zināms kāds gadījums, kad no turienes neatgriezās kāds 18...21 g.v. džeks no pagasta (ielas, radiem). es brīnos kā toreiz dainis turlais viņam neiešķēla pa muti. 3,14zdec! amerikāņu imperialistu propogandas upuris/līdzskrējējs.

Gravatar d-str

2006. gada 22. septembrī, plkst. 12:52

“ļoti labi ka afganistanā dušmaņi sakāva padomju armiju” un tas nekas, ka mums katram ir zināms kāds gadījums, kad no turienes neatgriezās kāds 18…21 g.v. džeks no pagasta (ielas, radiem). ??? tikai taapeec ka piespiedu/briivpraatiigaa kaartaa uz afgaanistaanu nosuutiija kaadu no latvijas, tad uzreiz psrs var dragaat kur vien veelas? nu tad zheel ka ziemas karaa psrs neizdevaas pakljaut somiju.

Gravatar afigel

2006. gada 22. septembrī, plkst. 14:21

balsoshu par to kas vairaak maksaas :)))

Gravatar Possession

2006. gada 22. septembrī, plkst. 16:29

Moš, lai saka "daļa tautas"?

Gravatar NoeX

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 01:08

Nu ziniet... es t'a padom'aju un izl'emu balsot par lpp&lc shie taksh esot apvienojoshies... es palasiju paaris preses raxtus, un izdomaaju ka vareetu buut arii dalja patiesiibas, jo anekdotes taksh arii ir daljas patiesiibas... man patiik tas ka vini buuvee celus, un tas pats slesers, labi nav tik populaars... tapee ka vinsh maz censhaas lai vinju ieveero ar frizuuru, bet ar darbie, iedomaajieties, vinsh savu meenesha algu ziedo visaadiem labdariibas namiem :) man vinsh peec paaris paaris preses darbiem iepatiikas... lai gan es zinu to ka, pirms veleeshanaam vinji maak runaat taadas lietas ka man pat galvaa neienaaca... bet ja godiigi es shleseru ljoti maz dzirdzirdu presee un televiizijaa.... tapee ar es izdomaaju par vinju savu balsi mest :) sorry ja kaads man nepiekriit!!!

Gravatar karlis

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 09:26

  1. kas ir NSS?
  2. Čigānei bija pilnīga taisnība par nožēlojamiem vēlētājiem. Ja reitingu var uzskrūvēt ar parastām reklāmas kampaņām a'ļa veļas pulveris, tad tādi vēlētāji ir bezjēgā stulbi. Tikai nedaudz zinot no ne-publiskās puses, kādas viduvējības un ierausēji kandidē [un regulāri tiek ievēlēti] saeimā, piekrītu, ka vismaz trešdaļa L-jas iedzīvotāju ir viegli manipulējami ļautiņi bez jebkādas izpratnes par viena vai otra politiķa darbību.