✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Rakstība

2006. gada 26. septembrī, 74 komentāri

Man sāk (jau labu laiku) šķist, ka tie, kas tikko kā iepazīstās ar mobilajiem tālruņiem un/vai elektronisko saraksti, sāk sirgt ar akūtu smadzeņu signālu zudumu posmā starp galvu un pirkstu galiem. Tāds kā disleksijas e-paveids (nevēloties aizvainot nevienu ar šo slimību sirgstošo). Teiksim, nespēja uzrakstīt ne tikai sakarīgi veidotu teikumu, bet pat vārdus. Tie tiek savietoti visdažādākajās un visneloģiskākajās ķēdītēs. Tie tiek sapludināti, aizmirstot apr tukšumiem (punktuāciju es pat nepieminu). Vienkāršās un loģiskās viegli uzrakstāmās burtu virknes tiek aizvietotas ar ko tādu, kā uzrakstīšana man pašam prasītu nesliktu piepūli. Poke rakstība ta vismaz semantiski ir daudz maz lasāma un saprotama, atšķirdamās no mūsu literārās ar susbtitūcijām un šādām tādām optimizācijām. Atšķirībā no tām neaprakstāmajām šausmām, kuras es redzu infomeilos vai īsziņās, kuras nāk uz servisa kodiem.

Vēl gana saprotams piemērs (lūgums izveidot un tirgot kādu jaunu polifonisko melodiju):

ludzu atrodiet varat atrak pa 7minutem ludzu es steidzosar to dziesmu

Dziesma bija “metene - ksenija larina”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Juris

2006. gada 26. septembrī, plkst. 18:48

Pats sevi personīgi esmu pieķēris, ka ātri rakstot mani teikumi kļūst nelasāmi. Piemēram: "Pat ssevi personīg iesmu pieķēri,s ka ātri... " :D

Gravatar aaxc

2006. gada 26. septembrī, plkst. 19:09

Logish, viesiem taa gadaas. Kameer neiemaacies 200% preciizi rakstiit tajaa, kaa vinju tur sauca, "Blind Typing", timeer katram taksh gadaas :)

Gravatar Vilx-

2006. gada 26. septembrī, plkst. 19:13

Nja. Taapeec es parasti censhos raxtiit uzmaniigi un veel ar interpunkciju. Taa parasti LJOTI paliidz saprast par ko ir runa, pat tad, ja ir kaadi <i>typo</i> gadiijushies.

Gravatar Normunds

2006. gada 26. septembrī, plkst. 19:15

Baidos, ka šim analfabētisma paveidam nav ne mazākā sakara ar mobteliem vai datoriem. Jo dažkārt pat pēc trīsreizēja aizrādījuma cilvis nespēj uzrakstīt vienu teikumu bez kļūdām. Tas gan netraucē viņam sašust par to, ka kāds aizrādapar viņa gramatikas (ne)prasmēm :)

Gravatar K

2006. gada 26. septembrī, plkst. 19:18

noshaut. bez tiesas un izmekleeshanas.

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 26. septembrī, plkst. 19:30

vienkārši cilvēkiem pirksti nodilst pie tām pogām, tapēc arī grūti uz pieturzīmēm trāpīt! amozka vajhg lielakustelefonus kko

Gravatar Kāds

2006. gada 26. septembrī, plkst. 22:21

Man gan rodas priekšstats, ka pilnīgi neviens no visiem septiņiem, pirmajiem, komentētājiem nesaprata, par ko ir runa. Runa NAV par pareizrakstību - runa ir par konkrētāko debīlismu, kur cilvēks, easy as that, neprot izklāstīt savu domu. Parasti šo parādību var novērot starp iesācējiem-datorlietotājiem. Vislabāk tas vērojams web-čatos. :)

Gravatar Janekuss

2006. gada 26. septembrī, plkst. 22:29

Neprot RAKSTISKI izstāstīt. Daudzi paļaujas uz ķermeņa valodu un žestiem daudz vairāk nekā uz tekstu. Tāpat nav lasīta literatūra, rakstīti domraksti, līdz ar to nav iemaņu sajūtas, emocijas pārtulkot un nodot tālāk rakstītā tekstā.

Gravatar Shakis

2006. gada 26. septembrī, plkst. 23:17

Arii ir gadiijies uzrakstiit kaadaa msn vai irc kautko taadu uz ko sarunas partneris prasa ko tu teici un es atbildu ka pac nesaprotu .. viena no nesaprotamaas rakstiibas iespeejaam pirksu nobiide pa paaris taustinjiem - tipo - bivuusw = vaards "nobiide" ar nobiidi pa kreisi

Gravatar Jealousy

2006. gada 27. septembrī, plkst. 00:20

steidzīgajiem ir izdomāts spelčekeris:)

Gravatar j

2006. gada 27. septembrī, plkst. 08:05

ir tāds portāls draugiem.lv. tur ar šādu analfabētismu var saskarties katru dienu ;). un ne tikai tādu - daudziem ir arī problēmas pareizi izlasīt, ko raksta citi. jāsaka, ka informācijas laikmetā, kad ļoti bieži darbs tiek organizēts ar elektroniskās sarakstes palīdzību, šādiem cilvēkiem nav izredžu..

Gravatar Peeteriz

2006. gada 27. septembrī, plkst. 08:49

Kautvai piemeeram CV ar rindu pareizrakstiibas kljuudu - daudz ir gadiijies taadus redzeet. Nu un uz ko vinji cer ?

Gravatar Juris

2006. gada 27. septembrī, plkst. 09:50

Tas katrā ziņā neattiecas uz visiem gadījumiem, bet daļa ir tāda (esmu novērojis), kas pie telefona ir tikuši nesen vai arī tas ir sen, bet izmanto tikai pašas nepieciešamākās funkcijas un sms raksta reti (parasti tie ir vecāki cilvēki, kas nespēj vai nevēlas iedziļināties telefona funkcijās) un tad to sms uzrakstīt sagādā problēmas un tad mēģina rakstīt pēc iespējas īsāk - sanāk neloģiski un gramatiskās kļūdas netiek vienkārši labotas, jo tā jau čakars uzraktīt, kur nu vēl labot, citreiz vienkārši cilvēks nemāk nemaz īsti izlabot :) Bet nu tas ir ļoti mazs procents, cik tad tādu ir, kas prātīgi nemāk lietot telefonu un tas katrā ziņā neattiecas uz mailiem un ne uz to cilvēku, kas sūta sms par polifonisko melodiju, jo manis aprakstītajiem melodijas dažādas pilnīgi neinteresē :)

Gravatar Livingston

2006. gada 27. septembrī, plkst. 10:29

Man šķiet, ka to piemērā redzamo ziņu ir rakstījusi krievuška.

Gravatar fixaiz

2006. gada 27. septembrī, plkst. 10:54

Tracina, ja sūtītāji neievēro interpunkcijas un ortogrāfijas likumus, vismaz pamatu.

Gravatar Eddy

2006. gada 27. septembrī, plkst. 11:01

Pasaule mainās, redzēs ar ko tas beigsies. Jau tad, kad es vēl gāju skolā grāmatu lasīšana nebija populārs izklaides veids, kur nu vēl tagad. Savukārt, bez tās cilvēkiem vienkārši nav vārdu krājuma ar ko izteikt savas domas. Tādas mūsdienīgās Elločkas Ļudojedkinas. Galu galā - kāds vārdu krājums var izveidoties jaunietim, kurš bērnību pavadījis skatoties Digimonus, klausoties Perisu Hiltoni, spēlējot CS un čatā vnk gRieŽžžottt kkādas vĒnaAZzz... ?

Gravatar Batwork

2006. gada 27. septembrī, plkst. 11:10

Daži cilvēki vinkārši ir unikāli cirvji :)

Gravatar Aidus

2006. gada 27. septembrī, plkst. 12:20

Es gAn NeTeiwU kA pokemoniskie raksti ir lasāmi. Ko tādu ir spējīga uzrakstīt tikai totāla mālu galva. Nezinu kapēc, bet man liekās, ka šāda aplamā kontaktēšanās ieviesās reizē ar Hip Hop. Varbūt es kļūdos. Paskatoties uz jauniešiem, kas truli krata galvu un šķoba pirkstus, dažnedažādās formās, izspļaujot tādus vārdus kā JO un MĒN, laikam nav spējīgi sakarīgu teikumu izveidot. Ja teikumā ir vairāk par 3 - 4 iem vārdiem, tad sākās nopietnas problēmas. Pieturzīmes laikam vēl būtu piedodamas (pats bieži kļūdos, lai arī cenšos rakstīt kā vajag), bet pilnīgi nesakarīgi vervelējumi laikam ir liela problēma. Vai skolā literatūra un latviešu valoda vairs netiek mācīta?

Gravatar Suns

2006. gada 27. septembrī, plkst. 12:52

Taa gan ir baigaa probleema, pareizraktiiba un no taas radushaas neaprakstaamaas shausmas! Manupraat probleema un shausmas vareetu buut kautkas shaads http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm

Gravatar krizdabz

2006. gada 27. septembrī, plkst. 13:00

Dažbrīd interesanti kaut vai tajos pašos pieminētajos webčatos piekāpt un parunāt gramatiski pareizā valodā, ar visām pieturzīmēm utt. Cilvēciņi, kas runā poke dialektā, bieži vien pārjautā vai es kāds briļļains zubris, ka rakstu tik pareizi. Es domāju, ka tas jau ir par traku.

Gravatar Optron

2006. gada 27. septembrī, plkst. 13:31

Tie tiek sapludināti, aizmirstot <strong>apr</strong> tukšumiem

;)

Gravatar red

2006. gada 27. septembrī, plkst. 13:54

,em ;orlsd ls bodd ot lstyons

Gravatar Aidus

2006. gada 27. septembrī, plkst. 15:03

to Suns. Analfabētisms noved pie tādām zvērībām. Tiem indivīdiem ir izteikts humānisma un smadzeņu trūkums.

Gravatar usver

2006. gada 27. septembrī, plkst. 18:12

pajautā tiem cilvēkiem, cik grāmatu viņi ir izlasījuši pēdējos 5 gados - atbilde pārsteigs ;)

Gravatar Gi

2006. gada 27. septembrī, plkst. 18:14

varbuut taa ir muusu - vecaakaa gaajuma (lai gan iipashi vecs neskaitos) - cilveeku - probleema? ja jaunie (parasti cilveeki ar vecumu >= 30 pokemoniski neraksta) savaa starpaa saprotas perfekti, bet mees vinjus nespeejam uztvert, imho (http://www.acronymfinder.com/af-query.asp?Acronym=IMHO), taa ir muusu nespeeja izsekot evoluucijai. mees nomirsim, bet shameejie sapratiisies gana labi :)

Gravatar Kaitnieks

2006. gada 27. septembrī, plkst. 18:24

Piekriitu Gi. A kaada vaina? Piemēram "Ē" nozīmē "davaj, fiksāk, sieviete, dod man ēst" un "Ū" nozīmē "nu un tagad mēs kārtīgi nokniebsimies". Pārējo, dzīvē mazsvarīgāko, kaut kā ar žestiem.

Gravatar cyxob

2006. gada 27. septembrī, plkst. 18:37

par tiem čatistiem runājot: Настенька: Вы само совершенство, Вы не многословны, и при этом умны. Настенька: Именно это и притягивает меня к Вам. ЙА ЛЮБЛЮ ЙБАЦО!! p.s. nevarēju neielikt :)

Gravatar Ghenis

2006. gada 27. septembrī, plkst. 20:14

Es par šo tēmu jau esmu izteicies iekš sava jebobloga un nevēlos atkārtoties. Nodibinam "Latviešu valodas drātēšanas biedrību"

Gravatar ckz

2006. gada 27. septembrī, plkst. 23:00

Sakarā ar 28. un 29. komentāru atļaušos iebilst, ka tie imbecīļi pat necenšas iedziļināties tajā, ko saka cits. Pirmgais <i>glimpse</i> no uztvertā un <i>voila!</i> Doma 'izprasta' no pusvārda. Protams, šāda attieksme noved pie graujošām sekām. Ja tas būtu jādzird ar ausīm, cilvēks (homo sapiens nevis tur homo erectus vai homo habilis) sajuktu prātā.

Gravatar Gi

2006. gada 28. septembrī, plkst. 10:06

Mācos tādu priekšmetu kā "Modernās programmēšanas tehnoloģijas". Atļaušos nocitēt vienu slaidu no lekcijas: (citāta sākums)" “DABĪGĀS” UN “MĀKSLĪGĀS” VALODAS [Cilvēks - Cilvēks] Saprašanās atkarīga no tā, cik viens gribēs saprast otru – līdz ar to izteikumi var nebūt pilnīgi precīzi. [Cilvēks - Dators] Dators necentīsies “saprast” cilvēku - izteikumos jābūt pilnīgi precīzam. "(citāta beigas) Bet piekrītu arī vairākumam, ka ir cilvēku slānis, kas vai nu nejauši, vai pat speciāli runā sarežģīti.

Gravatar deni2s

2006. gada 28. septembrī, plkst. 13:01

Mjā, piemērs tam, par ko raksta laacz ir viņa paša rakstītais (aizmirstot apr tukšumiem), kā arī liela daļa šeit esošo komentāru, kuri ir pilni ar gramatikas/neuzmanības/ātrrakstības/muļķības kļūdām :)

Bet runājot par mobilajiem ir jau saprotamāk - kamēr izdomā, cik reizes jāspiež uz taustiņu, ne tikai aizmirstas teikums, kuru rakstīji, bet pat vārds :D Un ja mobilajā mazā ekrāna dēļ neredzi pat sava teikuma sākumu, tad bieži vien teikums paliek bez vārdiem vai kā savādāk sagrozīts. Un kļūdas labot - tur taču vēl 3x vairāk jāpūlas, kā rakstot, tad jau vieglāk ir piezvanīt :D

Gravatar Mr.SergE

2006. gada 28. septembrī, plkst. 14:46

Ir pilnīgi loģiski un saprotami, ka jebkuru tekstu, kuru tu publicē, vajadzētu pirms tam pārlasīt - vismaz vienreiz. Protams, ne vienmēr tam ir laiks, bet lielākoties jau to darīt nav vēlmes, kas arī rada muļķīgus tekstus. Un rezultāts, it īpaši runājot par tagadējo tīņu paaudzi, ir graujošs - pusi no rakstītajiem tekstiem jaunieši un bērni veido, atsaucoties uz citur lasīto informāciju. Un šai gadījumā es negribētu nošķirt no elektroniskajiem medijiem arī grāmatas un periodiku, jo tur dažādu kļūdu arī ir bez sava gala.

Gravatar asiic

2006. gada 28. septembrī, plkst. 19:43

Tak virtuala dzive neviens neredz, kadas tev drebes, frizura, cik tu stiligs. Cilveka velme izcelties tad ari dikte sos rakstu paveidus. Sakot ar CL un beidzot ar w lietosanu.

Gravatar asiic

2006. gada 28. septembrī, plkst. 19:43

Tak virtuala dzive neviens neredz, kadas tev drebes, frizura, cik tu stiligs. Cilveka velme izcelties tad ari dikte sos rakstu paveidus. Sakot ar CL un beidzot ar w lietosanu.

Gravatar wiiiii

2006. gada 28. septembrī, plkst. 20:08

a es jau sen meedzu rakstiit taa, kaa veelos - maksimaali aatri, reizeem pa kaadam komatam vai punktam or smth...galvenais, lai var saprast domu un viss. nahren tur nopuuleeties ar kaut kaadiem lielajiem burtiem...vnk slinkums un tolka paljubomu nekaada...tas pats ikdienaa runaajot ar draugiem - dzirdi? - jaa - kur esi ko dari? - blabla - alu negribi? - davai...tur un tur - davai...

bet te es runaaju par kaut kaadiem rakstu komentaariem and such...nopietnaakaam lietaam nopietnaaka pieeja

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 28. septembrī, plkst. 20:19

To wiiiii Gramatiski pareizi latviski to raksta tā: A es jau sen mēdzu rakstīt tā, kā vēlos- maksimāli ātri, reizēm pa kādam punktam vai komatam, vai something...Galvenais, lai var saprast domu, un viss. Nahren tur nopūlēties ar kaut kādiem lielajiem burtiem... Vienkārši slinkums, un tolka poļubomu nekāda...Tas pats ikdienā runājot ar draugiem: Dzirdi?- Jā.-Kur esi, ko dari?- Bla, bla.-Alu negribi?-Davai... Tur un tur.- Davai. Bet es te runāju par kaut kādiem rakstu komentāriem and such... Nopietnākām lietām nopietnāka pieeja.. Runāsim un rakstīsim pareizi, vai ne, bērni?

Gravatar wiiiii

2006. gada 28. septembrī, plkst. 20:56

Savādi, šļaktičš, ka tu man veltīji savu laiku.

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 29. septembrī, plkst. 06:25

Kas tur savāds, es vienmēr gatavībā izpalīdzēt, kad Māte Valoda sauc pēc palīdzības!

Gravatar Kaibinjsh

2006. gada 29. septembrī, plkst. 07:48

"Dzimtā valodā ...." Atmodas laikā, kad auseklīšus uz krūts nēsāja, bija tāda dziesma. Mja es ar mēdzu dažādi tos burtus iebakstīt rakstāmajā lauciņā.

Gravatar Homer

2006. gada 29. septembrī, plkst. 16:14

Pilnīgs konsekvences trūkums - vai Jums, 'shljaktichsh', pašam tā nešķiet?

Gravatar Velko

2006. gada 29. septembrī, plkst. 17:17

Tikko labu piemēru pamanīju:

ieeju safe mod tu kautkāds 800 x 600 besii ara windowu meeginaaju likt arii besi ara 800 x 600

Gravatar Kirils

2006. gada 29. septembrī, plkst. 21:57

kaibinjsh taa dziesma ir super laba un nekur nav pazudusi :)

Gravatar simbel

2006. gada 30. septembrī, plkst. 09:17

Jā šļaktišč, tikai ar gramatiku tam nav nekāda sakara. Tā ir ortogrāfija. "Māte Valoda", pffft.

Gravatar sliņķis

2006. gada 1. oktobrī, plkst. 11:20

imho nav tur kompjūteri un telefoni vainīgi, drīzāk testu sistēma skolās. atceros kad es vēl gāju skolā, drīxtēja fizikā liet ūdeni par tēmu un dabūt labu atzīmi - cik tagad paskatos, vainu nu formulas noskaiti, vai arī saliec pareizus ķekšus. kur tad tie poke iemācīsies domas sequencāli uz papīra uzlikt, ja ne skolā rakstot kontroldarbus, kā to darīja padomju laikos.

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 1. oktobrī, plkst. 11:58

varbūt latvijā vajadzētu pāriet uz seno rakstu valodu?kā lielvārdes jostā- kas par to, ka cits citu nesapratīsim, taču no malas smuki un tautiski izskatīsies. latvija pasaulē izcelsies ar savu nacionālistiski analfabētisku patriotismu, taču vismaz mums būs sava nacopokevaloda

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 1. oktobrī, plkst. 12:01

\:///*\:///>>>||+||

Gravatar ul

2006. gada 1. oktobrī, plkst. 21:26

To shljaktichsh &To wiiiii (iekavās nav jālasa vai ir izmainīts) Bet () es jau sen (mēdzu) rakstu tā, kā vēlos - maksimāli ātri, reizēm pa kādam punktam vai komatam, vai ko citu (something)…Galvenais, lai var saprast domu, un viss. Kāpēc (Nahren) (tur) nopūlēties ar kaut kādiem lielajiem burtiem… Vienkārši slinkums, un tšapat labuma (tolka poļubomu) nekāda…Tas pats ikdien(ā)as sarunās (runājot) ar draugiem: Dzirdi?- Jā.-Kur esi, ko dari?- Bla, bla.-Alu negribi?-Davai… Tur un tur.- Davai. Bet es te runāju par kaut kādiem rakstu komentāriem un līdzīgām lietām(and such)… Nopietnākām lietām nopietnāka pieeja.. Runāsim un rakstīsim pareizi, vai ne, bērni?

Gravatar asiic

2006. gada 1. oktobrī, plkst. 23:02

un vispaar - rakstiisim bez "davai", bez "bla" ;)

Gravatar Emilija

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 01:36

I bet your blog is really fun..looks very interesting..pitty i don't understand latvian..

;] good luck!

Gravatar Lats

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 07:05

Mūsdienu jaunatnes "līmenis"... sk. kustattēlu! http://www.archive.org/download/Dj_Dagos/Dj_Dagos_-_addidas.mpg (vai arī datņu apmaiņas tīklos: )

Gravatar Lats

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 07:06

...tas pats arī ar nosaukumu: Suopis ir Rambynas - Adidas.mpeg

Gravatar maruta

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 08:24

kur palicis laacz? sen nav maniits

Gravatar Biku-Beku

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 08:40

Pieņemu, ka šodien lapai būs salīdzinoši liels apmeklētāju skaits, jo šorīt, pa Radio Skonto laacz.lv tika reklamēts (atsaucoties uz Cosmopolitan), kā lapa, kur var dabūt "TO" Zīlītes nummuru! :)

Manuprāt - jauki!

Gravatar hren

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 13:05

Mazliet spams nepatēmu... Laacz lūdzu uzraksti kaut ko par to kā Tev iet autoskolā ar instruktoriem utml. Vienkārši esmu līdzīgā situācijā un arī gados mēs ~vienādi. Godīgi sakot ZB instruktoru attieksme (nu vienu jau pats nomainīju, jo pēc dažu mātes vārdu pielietošanas, es vienkārši nometu malā un palūdzu puisi izkāpt ārā uz pāris vārdiem zem četrām acīm). Besī ārā...

Gravatar KID

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 16:47

Laacz kaukur reaali iekritis...

Gravatar šhljaktichsh

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 17:06

mūsu lielais, labais lācis ir noslīcis lat.val. gramatikas atlieku jūrā. ceru, pūk, tur, pašā dzelmes dibenā varbūt vēl satiksi kādu neizmirušu vecvārdu!

Gravatar ulzha

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 18:00

Negribēju daudz lasīt šo threadu, pārāk daudz negāciju... Bet tikko pabradāju pa poligrāfijas firmu lapām. Ūūū... Par kādiem tik profesionāļiem pareizrakstībā atpalikušie sevi nedēvē :)

Gravatar Toms

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 18:22

Reku Laacz rakstīja, ka dodās atvaļinājumā uz nedēļu... (http://laacz.lv/blog/2006/09/22/valinajums-2/)

Gravatar bush

2006. gada 2. oktobrī, plkst. 22:30

laacz, tu man pietrūksti. tu esi publiska persona, tev nedrīkst būt atvaļinājums.

Gravatar shljaktichsh

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 09:48

to Toms. Nedeļa jau apkārt. domāju, ka viņš par mums ir aizmirsis.laiks tautai pārņemt varu un nacionalizēt šo sīkburžuāzistisko lapu!

Gravatar Toms

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 10:39

shljaktichsh,

bet laacz atvaļinājumā devās pagājušajā trešdienā. Šo trešdien vai ceturdien cerams būs gaidāms apraksts par laacz`a piedzīvojumiem Šampinjonu zemē (Īrijā).

Gravatar Eddy

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 11:47

Ja nu laacz pēkšņi padodas mirkļa kārdinājumam palikt un strādāt Īrijas sēņu fermā? :DDD

Gravatar bush

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 18:19

iisaak sakot ir taa kaa gribu kko kachaat atrodu to failu un lieku kachaat domaaju viss kruta ir daudz cilveekiem sas buus un saaku skatiities ka vins sazin kaapeec nekachaa vins dara taa nokachaa tth rammstein.avi un taa tik visu laiku kachaa to failu no visiem lietotaajiem atkal un atkal nemaz normaali nesaak kachaat to failu pat neparaadaas pie unfinished downloads kaut gan download queque vins ir kas par probleemu kaadam veel taa ir bijis mosh kaads zin kaa paliidzeet?versija 0.674. paldies jau ieprieks

Gravatar Gi

2006. gada 3. oktobrī, plkst. 18:42

fukin, tas pēdējais (67.) koments ir labs.

Gravatar d-vicce

2006. gada 5. oktobrī, plkst. 07:50

piemērs no tvnet komentāriem: skandināvijas koks veica ne vien mujtas dzemdibas bet tos tieši pārdo un tās meitenes ,uldis kristapsons var iepazistināt no pāvilostas kur ir noziedznieki kuri viņu vadija,kautgan pats ir cara vecakais brāļa mazdēls,ko gust vergi un slepenais zverests debilie vergi,es dienai nosutiju vestuli kur ir raksts par to ka šeit dzivoja tas un ramanopvs pirms revulucijas satikās bija izraidits no valsts par nodevibu.

Gravatar rīdzis

2006. gada 6. oktobrī, plkst. 01:42

Uzminiet, kurš no trim lielākajiem latviešu megaportāliem ir vispokemoniskākais! Citāts. <I>Bangladeša ir valsts, kuras platība ir vienāda ar <em>Murmanskas Krievijā apgabala</em> platību, taču <em>iedzīvotāju skata ziņā</em> Bangladešā dzīvo vairāk cilvēku nekā visā Krievijā.</I>

Gravatar phoebe

2006. gada 11. oktobrī, plkst. 19:58

Apžēlot, nevajag pakārt. Apžēlot nevajag, paakārt.

Gravatar Spūldziiite

2014. gada 8. novembrī, plkst. 10:31

Es projekta dēlll izlasīju šo rakstu - un totāli nesaprotu kāpēc tiek celta tāda brēka par nepareizu un saīsinātu rakstīšanu (komentāros) kāda atšķrība kaaa raksta galvenais vai tad nav saprast vienam otru un mēs dzīvojam jaunos laiikos un vnk jaunieši rada jaunu valodu kuru vnk nebūs iespējam aizmirst!!! Tapēc ļautiņi dzīvojam uz priekšu!!!!!