✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

YouGoogle

2006. gada 7. oktobrī, 9 komentāri

Runā, ka Gūgle runājot ar Youtube par pēdējās iegādi, kā raksta WSJ (maksas reģistrācija) un NYT (bezmaksas reģistrācija). Mēles melš, ka summa esot ap 1,6 miljardiem zaļo kāpostiņu, kas, ja nemaldos, ir mazāka summa par mūsu valsts budžetu. Kas, viņi smejās, vai? :) Ziņas iekš Gūgles (lielākā daļa par pliku velti)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar simbel

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 16:57

Ūū, visnotaļ interesanti :)

Gravatar Shadowbird

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 17:00

Hm. Ja tas dotu cerību, ka rezultātā arī YouTubes video varēs downloadēt kā .avi vai .mp4 (tāpat, kā Google Video), būtu visai atbalstāms projekts.

Gravatar mmk

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 17:49

nu no youtube jau arī var mierīgi downloadēt. gan tikai .flv formātā, bet to jau var formatēt kā vajag :)

Gravatar Papuass

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 17:50

Shadowbird, kam tev downoladot, ja tie video tur stāvēs mūžīgi? Tev ir speciālā mapīte dokumentos ar nosaukumu "Prokoli"?

Gravatar Shadowbird

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 17:53

Konvertēt ir čakars. Un video nestāv mūžīgi, no tā paša YouTube gadās, ka izņem ("Video removed by user", "Video removed at the request or author", utt.). Pats vismaz trijiem esmu uzskrējis, ko gribēju kaut kam parādīt, un nebija vairs.

Gravatar ulzha

2006. gada 7. oktobrī, plkst. 19:05

Papuass: jā, daudzi, izrādās, nepaļaujas uz attālu datu mūžīgumu! Es arī. Man gan nav prokoli, bet fun.

Gravatar karlis

2006. gada 8. oktobrī, plkst. 02:38

Korekcija laacz. Runu par jūtūbes iegādi ver vest tikai ar jūtūbes īpašniekiem (tas pats CNN Mērdoks vien ir, AFAIK) nevis ar pašu jūtūbi...

Gravatar juriss

2006. gada 9. oktobrī, plkst. 13:40

karlim vajadzētu nokoriģēt sevi! youtube nav nekāda sakara ar news corp. tas vēl joprojām ir 60 darbinieku nodarbinošs startups, ko nevajadzētu jaukt ar news corp. piederošo myspace.