✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Peintbols

2006. gada 16. oktobrī, 14 komentāri

Vakar beidzot atradu ij vēlmi ij laiku aiziet un pašaut krāsas bumbiņas pa kustīgiem mērķiem. Pasākums notika Ruļļu trasē (Jelgava). Vispār jau patika. Varbūt mazliet neierasti tas, ka, ja trāpa, tad jāiet malā un jāgaida, kad sāksies nākamais raunds, bet citādi foršiņi. Ir gan pāris lietas.

Lai arī tumsā ir interesanti, nav vērts spēlēt, ja neko neredzi. Iespējams, ka situācija būtu savādāk, ja to dara labi noaugušā mežā, bet starp vecām mašīnām vai riepu kaudzēm prieka nekāda. Tas pats attiecas uz ekipējuma sastāvā ietilpstošo sejas masku. Tās parasti ir saskrāpētas un ātri vien aizsvīst. Tāpēc visi ir jāatšauj maksimāli ātri :)

Vēlams, lai abām komandām ir līdzīgs aprīkojums. Tagad sanāca tā, ka viens puisis bija paņēmis līdzi pusautomātisko šaujamo. Ar pārlādējamajiem vinčestera tipa stroķiem, kas bija no nomas, neko sevišķi, esot viens, pret viņu iesākt nevar.

Ejot ārā pavisam noteikti ir jādod signāls, paceļot roku. Savādāk sanāks, kā man - diezgan sāpīga kārta taisni mugurā ;)

Tiešie trāpījumi sāpīgās vietās ir retums, bet gadās. Faktiski tās ir divas vietas - galva un rokas. Ekipējumu vajag valkāt, jo savādāk var ieberzties. Ij uz galvas maucamo masku, ij uz pirkstiem velkamos cimdus ignorēt nav forši.

Bet vispār pasākums feins. Ij paskaidrīt paspēj, ij pasēdēt un paslēpties :)

Ā, un vēl ir labi, ja komandai ir kodols - cilvēks, kurš prot un spēj visus izdzenāt, kur vajag un havo kaut minimālas taktiskas iemaņas (kaut vai gūtas, spēlējot spēles:)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jx

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 15:05

Pēcpuse ir vēl viena dikti sāpīga vieta... Patiesībā cik esmu atrāvies pa ķirbi, visas knapi jutu - maska dikti labi pasargāja.

Gravatar Prusux

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 15:20

Pats pirms 2 nedeeljaam pirmo reizi pameegjinaaju peintbolu. Noslinkoju, neko neuzraktiiju, bet man arī iepatikās un reāli tiek plānots nākamais pasākums:) Ja vēlies piedalīties vai uzzināt papildus info - pamet ziņu. Anonimitāte garantēta. Jo lielāks strops, jo vairāk adrenalīna, jo interesantāks karš :))

Gravatar FonBinLadens

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 16:07

pagaidam labakais, ko esmu redzejis LV no peintbola ir nesen atklatais XGUN.LV - tur 3 dazhadi laukumi 6ha teritorijaa! taa kaa vieta jauna, pagaidam nav ljauzhu parbasta. un tiem, kas nevar pashi savakt pietiekamu stropu cilveku, vinji riiko lielaas speeles.

Shai adresee ir fotkas no pedejas kopejas speles - es ari tur biju: actions reaali labais! es jau gaidu nakamo lielo scenariju :)

http://www.xgun.lv/gallery.php?gallery_ic=059

Gravatar PeterisZ

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 16:25

cik tas joks izmaksaaja?

Gravatar FonBinLadens

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 16:33

tai www.xgun.lv maksaa 8Ls darba dienas un 9 Ls brivdienas no cilveka, a lielaja spele 10Ls. parejais - par papildus bumbinam. jarekina taa - ja normaali shauj, ipashi neekonomejot, viss pasakums cilvekam kopaa izmaksaa 15-20Ls - es domaaju sapratiga cena par tadu actionu :)

Gravatar kareivis

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 16:44

Es arī biju tajā xgunā. Teikšu godīgi bija riktīgi ok. Man baigi palika atmiņā Vjetnama, kur lidinājās ļotenes un pa attiecīgu samaksu pats arī varēja izlidināties. Čečenijā bija pārāk liels vējšs tāpēc arī ļotenes nebija, bet tik un tā spēlē bija riktīgi ok, jo it īpaši vēl galvenā balva bija labs pārsteigums spēlētājiem.

Gravatar chebureks

2006. gada 16. oktobrī, plkst. 19:06

"Fire in the hole!"

Gravatar DD

2006. gada 17. oktobrī, plkst. 10:43

Ja ir kapeikas, tad var nopirkt... ~3Ls maksā (paintball veikalā)

Gravatar Kewl

2006. gada 17. oktobrī, plkst. 12:25

Virsrakstā ir kļūda - nevis peintbols, bet Peinbols :)

Gravatar sd

2006. gada 17. oktobrī, plkst. 13:51

un ko cilveeki atrod tajaa peintbolaa - man tas nav saprotams

Gravatar Nauris

2006. gada 17. oktobrī, plkst. 18:33

uff.. ja pats neesi speeleejis, tad toch nezinaasi.. vnk peec svilpes pamostas instinkti un strateegjijas ;) patiikama izklaide... ir naacies saskarties Smiltenes galaa, jo paziistami cilveeki taisa... kopumaa patiikami ;)

Gravatar TrZ

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 08:08

Jap, peintbols ir labais :))) Bet par tiem stroķiem nepiekritīšu - ja nav gluži tā, ka jāšaujas seju pret seju, tad tas vinčesters ierullē, jo ir stipri precīzāks par pusautomātiem un automātiem. Tas dod lielas priekšrocības :)

Gravatar DD

2006. gada 19. oktobrī, plkst. 11:47

Jep, pats vakar šaudījos pirmo reizi.. ļoti neprecīzi šauj standarta stroķi.. Pofig, ka ātri nolaižās zemē, bet ka velk uz abiem sāniem nerulē...