✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Durvis

2006. gada 17. oktobrī, 16 komentāri

Viens no smieklīgākajiem (bet ne ļaunākais) slēptās kameras tipa šoviem, ko esmu redzējis. Ideja, katrā gadījumā, par rubli.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar skatītājsX

2006. gada 17. oktobrī, plkst. 23:31

biju jau redzējis, bet tāpat najs :)

Gravatar bubu

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 00:23

A kāpēc viņi neredz, ka tur nav stikla?

Gravatar Shadowbird

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 00:52

Vēl vajadzēja otrā pusē ar krāsu notriept durvis aptuveni tajā vietā, būtu labāka mācība nespeķot stiklus.

Gravatar Murgonis

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 07:42

Tiko aizdomaajos kā diez būtu ja kāds skaistā ātrumā skrienot pamēģinātu atvērt tās durvis

Gravatar are

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 08:08

LOL Te mēs redzam pieradumu... Murgonis: Tur būtu vnk auts. Es tas paļubom negribētu būt

Gravatar Batwork

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 09:10

bubu: ieradumam ir liels spēks. pēc dzīvokļa remonta piemēram es joprojām mēģināju ieslēgt gaismu tur kur vairs slēdža nebija. vairākus mēnešus turklāt.

Gravatar e-remit

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 10:09

Dažreiz šo jēlību veidotāju darbības robežojas ar kriminālatbildību - cilvēki tiek pārbaidīti, bet kādam ar vājāku veselību vispār pēc tam var būt veselības problēmas. Iedomājaties, ka Jūsu omīti kāds pamuļķis ar kameru pārbiedētu...

Bet patiesi vislabākais, ko esmu redzējis, kad jūrmalā kāds zēns izrok lādīti ar naudu - un tad labvēlīgie pieaugušie mēģina viņam šo lādīti atņemt. Vispār visi joki, kas izgaismi cilvēku netikumus, ir patīkami skatāmi, bet idiotismi ar baidīšanu vai cilvēku brutālu piemuļķošanu un apcelšanu (tai skaitā durvis bez stikla) man vienkārši derdzas.

Gravatar vich

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 12:19

e-remit: šis joks jau arī izgaismo cilvēka netikumus - nav ko speķot stiklus. Stulbs joks ir tad, ja kāds iedomājas aizvērt stikla durvis, kuras vienmēr bijušas atvērtas...

Gravatar e-remit

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 13:34

vich: problēma drīzāk ir durvju konstrukcijā - ir neērti tās durvis atvērt dēļ neveiklas konstrukcijas, tā, ka nav ko vainot tos, kas cenšas durvis atvērt ērti, bet gan tos, kuri tās durvis taisīja.

Gravatar simbel

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 15:02

Nav, nav gan runa par konstrukciju. Ir, protams, arī izcili stulbi slēptās kameras joki, bet šis nu gan nav no tiem. Mums skolas stiklotajā vestibilā pagājšgad nomainīja durvis, kuras agrāk visi vēra tikai aiz roktura; stiklam priekšā bija "dekoratīvs" čuguna raksts. Rokturis ir vecajā vietā, durvis ir jaunas, stiklam priekšā nav nekā. Tā nu šīs plašās trīsviru durvis viscaur no stikla tagad izskatās drausmīgi.. un pie vainas nav roktura nepareiza atrašanās, bet gan cilvēku nevērība pret savu apkārtni. Apburošais slinkums pastiept roķeli līdz rokturim, kas ir pietiekami liels un parocīgs, ja var tik vienkārši un ērti atstāt visus virsējā epidermas slāņa taukus uz stikla! (Nenoliedzami, ir jau arī muļķīgi tādai iestādei kā skola ielikt šādas durvis un nepadomāt par to, kas būs un kā tas izskatīsies...) Bet šeit klips ir īsti vietā :D Smieklīgs taču! P.S. Stikli mūsu vestibilā nospeķoti arī tur, kur durvju veramā daļa nemaz neatrodas...

Gravatar simbel

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 15:05

Piebilde: paskatoties vēlreiz uz video redzamajiem cilvēkiem - kas gan liedz pastiept roku desmit centimetrus pa kreisi un pastumt durvis kaut vai pieskaroties rāmim? Nevis tieši stiklam? Tā, lūk. Nemaz nav jēli ;)

Gravatar sliņķis

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 21:04

49 kap. varbūt, rubulim maisu ar pudelēm jāpielasa klāt :p

Gravatar Didulis

2006. gada 19. oktobrī, plkst. 03:21

Njaaa. Ieradumam liels spēks. Es parasti mēdzu durvis vērt aiz rāmja un aizvērt ar otru roku atbalstot durvis un stenderi, lai nebūtu trieciens. Kaut kad tālā pagātnē, kad tikko parādijās šādas stikla durvis, es pie sevis fantazēju, kā tas būtu ja tur nebūtu stikls. Kā redzam klipiņā, tad no malas tas ir jautri.

-->> Kirils: ir 21. gadsimts un mūsdienās normāli datori, kas ir spējīgi pavilkt grafisko vidi ar flashplayer nav dārgi (līdz 50Ls var atrast). So, pārstāj, bez vajadzības, lietot links.

Gravatar Kasparsb

2006. gada 20. oktobrī, plkst. 03:05

Luuk arii no GooTube pasmeejamais:) Dumping a millionaire