✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Un vēl par sapņiem

2006. gada 18. oktobrī, 5 komentāri

Vispār jau sapņu man nav maz. Piemēram, viens no visvairāk gribētajiem apkulturēšanās pasākumiem - apmeklēt kādu no “Nine Inch Nails” (wikipēdija) koncertiem. Aizgājušo gad` bija не до того, pirms tam vispār par tādām lietām biju piemirsis, bet tagad lēnām sāku aptuveni ieskicēt “to, ko kaut kad izdarīt tieši sev par prieku”. Un šī tad nu būtu viena no tām. Pie kam, nemaz ij tik nereāla ;)

NIN

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Latvietis

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 05:35

Šis uz Latviju vispār domā braukt? Man arī gribētos aiziet uz tādu pasākumu.

Gravatar laacz Autors

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 05:46

Latvietis, diez vai :)

Gravatar KrizZ

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 08:12

jaaaaaa viņa koncerti ir vienkārši fantastiski :) pieļauju, ka esi redzējis all the things that could have been - uuber fantastish! :)

Gravatar Spliter

2006. gada 18. oktobrī, plkst. 12:51

Neesmu nekad redzeejis koncertru ierakstus..bet nu dziesmas forshas :)

Gravatar ambient

2006. gada 19. oktobrī, plkst. 17:21

ir grupas, kuras iespējams labāk dzīvajā neredzēt. nevis tāpēc, ka viņas slikti uzstātos, bet gan tāpēc, ka individuālās ekspektācijas attiecībā uz viņu koncertiem ir sakāpinātas. īpaši tas ir raksturīgi tām grupām, kuras no ļoti, ļoti, ļoti patīk. Pēdējais gadījums bija Deine Lakaien; Lai gan protams uz Dead Can Dance šis gadījums neattiecas. lai nu kā.. pastāv risks :)