✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Scrybe

2006. gada 23. oktobrī, 10 komentāri

Nākamais startups, kuru alkstu sagaidīt - Scrybe. Demonstrācija izskatījās interesanti. Vēl interesantāk būtu apskatīties, kā tas tehnoloģiski ir izveidots. Laikam jau drīzāk tas ir viens liels flash.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar MZM

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 10:14

Ņu redzēsim cik tas ērti skrien uz ļinuxša (tipa - vai viss ir tik saulaini kā izklausās).

Gravatar krizdabz

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 10:15

Jā, intro mūvijs arī mani ieinteresēja. Dikti jau nu ērti viņiem tas viss noorganizēts. Labi, ka ir arī offline mode. Redzēs kā būs, kad dabūsim aptaustīt arī paši.

Gravatar moonlight

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 10:42

Ideja izskatās jauka, tiesa "paper sync" man lika mazliet pasmaidīt :)

Gravatar krizdabz

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 11:10

Jā, man būtu svarīgāk, lai jams māk sinhronizēties tomēr ar "parasto" PDA.. Lai gan tā papīra ideja nav slikta, iepriekš man pat neredzēta

Gravatar pbs

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 12:08

jau parakstījos uz betu un kādu laiciņu jau šo gaidu iznākam..

Gravatar Latvietis

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 12:13

Man tas viss izskatās pēc viena liela AJAX. :)

Gravatar Pēcis

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 17:20

Nezinu, kārtējais kūlais teč kā vēlreiz un vēlreiz pārorganizēt savu laiku. Tipa atvēli laiku, lai organizētu laiku...

Ja godīgi, man pie kājas šādi softi, jo visu laika menedžmentu veicu Evolution (jā, Outlook kalendāra/todo fīčas ir ļoti ok, tā ir viena no lietām, ko atzīstu, kas ir izdevusies Microsoft). Kas mani KRIETNI vairāk interesētu ir savstarpējā savietojamība, standartu atbalsts, utt. Atzīmēšu ka interfeiss ir ļoti pārskatāms un labs abos - Evolution un Outlook - gadījumā. Manuprāt aizraušanās ar "usability" ir drusku pārspīlēta.

WebCAL, iCal standartu reāla ievērošana, nevis "čerez žobu" risinājums, kā arī, #$@%, sakārtojiet vCard eksportu visiem softiem. (Uzbrauciens smags arī Evo virzienā)

Es jau saprotu, ka reāli visi gīki siekalojas un VC atkal skaitīs naudu, jo joprojam softa veidotāji nav sapratuši, ka visiem ir pie kājas kārtējais laika menedžmenta softelis.

Gravatar N.R.

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 17:54

vislabāk man patika indieša akcents video :) bet pats produkts protams arī ļoti daudzsološs, ja vien tiešām piedāvās sync ar kaut ko neskaitot papīru.

Gravatar uga

2006. gada 23. oktobrī, plkst. 23:26

paper sync kā reiz prezentācijā izskatījās pēc krutas lietas. un tiešām interesanti, kāda tehnoloģija(-as) tur izmantotas