✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Personalizētā gūgle

2006. gada 24. oktobrī, 6 komentāri

Gūgle sākusi piedāvāt kārtējo jauno servisu. Šoreiz tā ir iespēja izveidot pilnīgi “savu” gūgli. Pagaidām gan pasākums dikti bremzē. Laikam dēļ pieprasījuma ;)

Veidojot savu meklētāju, var norādīt atslēgas vārdus meklētājam, lapas, kurās personīgā gūgle meklēs (atstājot iespēju meklēt arī visā tīmeklī, bet izcelt norādītās lapas). Papildus tam ir viena neordināra iespēja - veidot tādus kā community searches. Tas nozīmē, ka pievienot lapas un citus parametrus vari ne tikai tu pats, bet arī citi. Kad meklētājs ir izveidots, tā pārvaldības panelī var mainīt vēl visādas fīčas fīčīņas.

Ir vērts ieskatīties (un pasekot līdzi) iekš featured examples.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Tontons

2006. gada 24. oktobrī, plkst. 13:04

varbūt ne par tēmu bet gribēju padalīties ar šiem te - tipa bērnības dinezauri :)

http://content.techrepublic.com.com/2346-10877_11-895.html?tag=nl.e101

Gravatar Kristabs

2006. gada 24. oktobrī, plkst. 15:27

Afffigenna laba lieta, var ielikt smuki kādā savā lapā un lai meklē vispirms manā lapā un tad līdzīgos rezultātus no citām lapām. Ideāls meklētājs portālam, piemēram.

Gravatar Didulis

2006. gada 24. oktobrī, plkst. 16:01

Kaut kā šķita, ka kāds par to jau labi sen rakstīja. Pagooglējot atklājās, ka lat.times rakstīja par Ask Jeeves "personalizēšanos" un laacz pats rakstīja par Yahoo "personalizēšanos".

Gravatar Kirils

2006. gada 24. oktobrī, plkst. 18:52

buutu forshi, ja guugles papildus servisi straadaatu bet ielogoshanaas. teiksim, ar kukiju.