✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Darbs gūglē

2006. gada 25. oktobrī, 9 komentāri

Izskatās, ka Gūglei nesokas ar Baltijas reģionālā konsultanta meklējumiem (par to jau rakstīju jūlijā). Interesanti, aiz kam tā? Es zinu vairākus cilvēkus, kuri ir pieteikušies (aizsūtījuši . Daži no tiem manuprāt varētu būt pat ļoti reāli kandidāti (atbilst visām kvalifikācijas prasībām). Bet nekā - čušš. Un galu galā - vai tad, kad atradīsies (lasīt - sludinājums vairs nebūs pieejams) kaut kur tiks publicēta informācija par amata ieņēmēju?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aiks

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 16:20

Pašam nav interese viņiem resume un pieteikumu aizsūtīt?

Gravatar Shadowbird

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 16:31

Zinot, kādi tur darba apstākļi un darba organizācija, nešaubos, ka ikkatrs tur gribētu strādāt. Nu, izņemot tos, kas mazohisti.

Gravatar laacz Autors

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 16:33

aiks: Nevēlos un, pat, ja vēlētos, nevarētu: a) Jūtos labi tur, kur esmu. b) Kvalifikācija neatbilst vairākiem punktiem.

Gravatar e-remit

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 17:08

laacz, no kura laika jāskatās, lai atbilst kvalifikācija? ja tikai dažos punktos neatbilst, tad tik un tā var mēģināt. drīzāk jau paša vēlmes (Tavs a punkts).

Gravatar chebureks@allahuakbar

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 21:19

Kvalifikaacija neatbilst???

Laa, negribu protams tev uzbraukt, bet pats kad skaties uz CV kandidaatiem u tieshaam pirmais ko dari paarbaudi vai vinji smuki atbilst visiem kantora HR uzstaadiitajiem kriteerijiem?

Gravatar laacz Autors

2006. gada 25. oktobrī, plkst. 21:42

Chebureks, ir nianse. Viens ir tas, ko redz darba devējs. Otrs, savukārt, ir tas, ko redzi Tu pats. Un ja nav pārliecības, ka tiksi galā (kaut minimālas), nav vērts tērēt laiku un iet uz darba pārrunām :)

Gravatar dadzis

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 08:51

tas kurš tur tiks, pats izbazunēs ka šeptē goolē notiekti. nekas nebūs jāpublicē ;)

Gravatar mmk

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 09:59

tur droši vien piesakās visādi IT cilvēki, taču reāli viņiem vajag spēcīgu MBA ar zināšanām par tehnoloģijām..