✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

JS2

2006. gada 26. oktobrī, 10 komentāri

Interesanta JavaScript tēva un Mozilla Corporation CTO prezentācija par to, kā un kurp virzās JavaScript un tā atbalsts galvenajos pārlūkos. Dikti žēl, ka tā nav pieejama video formātā. Pietiktu arī ar prezentācijas piezīmēm. Brendan Eich: JavaScript 2 and the Future of the Web. Slaidus izpētīju ar lielu interesi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar andrisp

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 15:14

Tas slaidšovs tāds traki gļukains. Vārdi pārklājas, piemēram. Uz beigām neko nevar saprast tāpēc.

Gravatar CaptSolo

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 15:20

andrisp: Noskatījos visu prezentāciju - nekas tur nepārklājas. . Ar ko Tu viņu skaties? Varbūt pamēģjini ielādēt no jauna? . Šāds prezentāciju veids ir visai populārs pēdējā laikā, it īpaši weba un tā rīku izstrādātāju vidū. Var jau arī saprast - lai to skatītos nav nepieciešams nekas cits kā tikai browseris.

Gravatar bubu

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 15:25

Kas tur gļukains? Man viss rādījās ļoti ok.

Lai nu kā - bet Python ūber alles!

Gravatar andrisp

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 16:07

FF2. Pārlādēju, vairs nekas nepārklājās. Ievēroju, ka pirmajā reizē bija kautkās browser related JS errors, bet otrajā ne.

Gravatar Kirils

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 17:40

man arii paarklaajaas, bet saakumaa ne beigaas - visi lielie peleekie uzraksti viens uz otra

Gravatar ku!

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 19:01

Pievuenojos bubu, Python ūber alles! Tiesa nav diezko stāža un labas pieredzes python lietošanā web vajadzībām :( Iekš wxPython gan spēks, kā gribu tā daru,strādā visur un ātri var dabūt gatavu ;)

Gravatar bubu

2006. gada 26. oktobrī, plkst. 23:50

Es to nedomāju obligāti kā weba lietošanai, bet nu paskatoties uz tiem "jaunumiem" js2 kautkā viss velk uz pitona fīčām. Arī Java 1.6 būs kautkas līdzīgs. Pat arī .NET 2 freimworkā ielika visādus labumus.

Gravatar Gross

2006. gada 27. oktobrī, plkst. 20:53

nu nez... man ar bij gļuki

Gravatar Vilx-

2006. gada 28. oktobrī, plkst. 03:15

Naz... izklausaas jau labi un skaisti... bet mani tas saaks intereseet tad, kad to vajadzees darbaa - un to saaks vajadzeet tikai tad, kad tas visur reaali straadaas. Taatad ne aatraak par paaris gadiem.

Nez - vienu gan es nesaprotu - nafig visi tur knapinaas ar HTML, CSS, JavaScript, u.t.t.? Galu galaa var redzeet anyway uz ko tas viss velk un kur tas viss attiistiisies. Taa buus virtuaalaa mashiina ar ierobezjotaam fiichaam - tikai UI un komunikaacijas uz serveri - nekaadas darbiibas ar lokaalo datoru. Kaapeec tad uzreiz to netaisiit? Aizstaatu reizee pilniigi visus JavaScript/HTML/CSS/Flash/Java/u.c. pluginus. Pilniibaa iespeejams uzrendereet dajebko ar dajebkaadu interakciju.

Gravatar Gi

2006. gada 29. oktobrī, plkst. 02:42

Vai te ir kāds python koderis? Pirms kāda laiciņa palasījos nedaudz par python. bet nepazīstu nevienu, kas to zvēru lieto :)