✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vēl viens video par Latviju

2006. gada 30. oktobrī, 9 komentāri

Klipiņš par Latviju no sērijas “Coming Home to Europe”. Kā noprotu, sērija tika veidota, lai iepazīstinātu Eiropu ar topošajām/jaunajām dalībvalstīm (kampaņas laiks pārklājas ar mūsu iestāšanos ES). Vairāk tāds informatīvs klips. Bet lai jau vēsturei paliek. Starp citu, ja ir interese, nenosačkojiet un aizlieniet līdz minētajai lapiņai - tur ir klipiņi arī par pārējām jaunajām dalībvalstīm. Lai nesanāk tā kā citreiz - sūdzēties par to, ka neviens nezin, kas ir Latvija, pašam neizrādot ne mazāko interesi par citām dalībvalstīm, kurās gan jau ka domā tieši tāpat ;)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mad gremlin

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 15:27

dīvaini bet radās iespaids ka atkal Latvija aprobežojas tikai ar Rīgu.

Gravatar kiborgs41

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 17:24

un ar okupāciju ;/

Gravatar Skalija

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 21:59

Ne tikai Rīga! Bērziņu intervēja manā bijušajā darba vietā Liepājā! To gan var pateikt tikai zinātājs.

Gravatar acid|burn

2006. gada 31. oktobrī, plkst. 10:42

laacz kaukā pēdējā laikā uz patriotismu velk :D

Gravatar Hubabubu

2006. gada 31. oktobrī, plkst. 11:14

Šajā klipiņā visvairāk pavilka Bērziņa kolosālā angļu valoda, kas priecēja ar savu dinamisko skanējumu, ritmiskumu un plašo vārdu krājumu, kā arī fakts, ka LV ir 2% inflācija, kas no šodienas viedokļa liek pasmaidīt. Visumā klipiņš so so. No piedāvātajiem visvairāk tomēr patīk "Welcome to my country"

Gravatar hehe

2006. gada 31. oktobrī, plkst. 12:16

Vieniigais kas palika skaidrs ir tas ka Latvija ir shausmiigs caurums, kur driiz buus pilsonju karsh.

Gravatar Syriana

2006. gada 31. oktobrī, plkst. 18:32

Klipam tiešām ir informatīvs raksturs un tā izmaksas bija zem diviem tūkstošiem EUR, visu filmu sēriju uztaisīja būtībā divi cilvēki. Katrā valstī filmēšana notika divas trīs dienas, Latvijas gadījumā Rīgā un Liepājā, citi izbraucieni nenotika, jo lielāko daļu laika lija. Visas desmit filmas tika iekļautas vienā DVD. Projektam bija arī citas info sadaļas internetā un citur

Hubabubu - toreiz tiešām inflācija bija 2% gadā :)

Gravatar ruukjis

2006. gada 31. oktobrī, plkst. 19:26

nu ja klipu filmēja divas trīs dienas, tad jau ar attiecīgām izmaksām ir panākts daudz maz rezultāts. a mūsējie izgāž kaudzi naudas un smells like s**t. bet bērziņa angļu valoda - kolosāla. cerams, ka viņš diez ko daudz nekur angliski nerunāja

Gravatar gusC

2006. gada 2. novembrī, plkst. 08:29

Vot shitas ir leeti .. droshi vien panoramas filmeshanas grupa :D - nesmuki piemekleti kadri, primitivi efekti (feidi utt.) .. bet nu arbut tas bija tikai taads Summary video par latvijas ekonomiku un nebija tendeets uz turistiem.