✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

UK champs fināls

2006. gada 18. decembrī, 8 komentāri

Vakar sāka un vakar beidza. Nebija sevišķi daudz laika, tālab redzēju tikai pāris pirmās partijas un pēdējās četras. Bet, jāatzīst, ka spēle bija pa īstam interesanta. Sevišķi bieži negadās tādas redzēt. Abi divi finālisti visu čempionāta laiku gāja pa smuko. Vispār, šis ikgadējais notikums pavisam noteikti priecēja ar spožu spēli no teju vai visiem tā dalībniekiem.

Ebdons katrā gadījumā mani pārsteidza. Nebiju gaidījis šitik spīdošu uzvaras gājienu. Spēles sākums, kā noprotu, bija daudzsološāks Hendrijam - 3-1. Bet tad nāca 4-4. Un priekškars. Atsākot, izskatās, ka Ebdons spēja savākties labāk, nekā Hendrijs. Hendrijs pieļāva vairāk kļūdu (Ebdons beigās gan provēja šai ziņā panākt Hendriju:), bet izcēlās arī ar vairākiem vienkārši debešķīgiem sitieniem. Pie 6-8 man jau izskatījās, ka Hendrijs aiziet, aiziet, aiziet. Bet, žetons Ebdonam, kurš tik tiešām spēja saglabāt spēju koncentrēties.

Beigu beigās 10-6. Hendrijam (mans favorīts, ja nu kas) gar degunu sestais UK tituls, kamēr Ebdons kļūst par vienu no tiem deviņiem retajiem, kurš ir ieguvis gan Pasaules, gan UK čempiona titulus.

Pavisam žēl man kļūst viena no mīļākajiem snūkera spēlētājiem - večuka Stīva Deivisa. It kā spēlē skaisti, bet kaut kā nedavelk...

Vēl šī čempionāta ietvaros norisinājās kaut kas, par ko runā un burbuļo visi pasaules snūkera fani, spēlētāji un pat pati federācija. Ronijs O'Salivans, kurš ir slavens ar savu emocionalitāti un unikālo talantu, ceturtdaļfinālā atļāvās atteikties turpināt spēli. Rezultāts bija 4-1 (par labu Hendrijam), freimā Salivans gāja pa priekšu (24:0), bet tad viss - paspieda roku Hendrijam, tiesnesim un aizgāja. Tādējādi aizvainojot pretinieku, skatītājus, reklāmdevējus, un visus visus visus.

Jā, nebūtu Kristaba komentāra, neuzrakstītu :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jam

2006. gada 18. decembrī, plkst. 12:02

no wikipedia: In December 2006, in his quarter final match of the 2006 UK Championship against Stephen Hendry, O'Sullivan conceded[7] in dramatic fashion part way into the sixth frame of the best of 17 match. He went 4-0 down after a superb start from Hendry, before taking a frame back to make the scoreline 4-1. At the start of the sixth frame O'Sullivan opened with a break of 24, before producing a poor positional shot from black to red which ultimately caused him to miss his next red. After this miss, O'Sullivan calmly shook the hand of both Hendry (saying to whom that he had "had enough") and the match referee Jan Verhaas, and walked out of the arena, stunning the audience and officials, not to mention Hendry. It also caused a disruption to the other quater-final match between Graeme Dott and Steve Davis, when Davis was forced to sit down during the middle of playing due to the audience moving to the other side of the arena to view their match.

It was later confirmed that O'Sullivan had indeed forfeited the match, which was awarded 9-1 to Stephen Hendry, who proceeded into the semi-finals. It was later confirmed that the fans who had travelled to watch what was expected to be classic match would get next-day tickets for free by way of compensation [citation needed].

O’Sullivan later issued a statement on BBC2’s coverage apologising for his actions and stated that it would have been best to have continued on with the match. O'Sullivan also stated that he will be coming back to snooker and that he will be better than ever.

Gravatar Krauklis

2006. gada 18. decembrī, plkst. 12:47

Pārāk daudz kļūdījās Hendrijs, Ebdons bija pārliecinātāks. Tālie sitieni vispār daudzi gāja pienā. Bet tad, kad viņam sanāca - tad publika tikai noelsās - perfekts sitiens, perfekta nākošā sitiena izeja.

Gravatar cx

2006. gada 18. decembrī, plkst. 12:59

Veca tēma, tadēļ laikam atkārtošos - kārtējo reizi izbesīja krievu komentētāji! Protams, ka varēja mutēt skaņu, bet vispār gribējās dzirdēt eng komentārus.

Un pēdējo partiju laikā kāds izdomāja nojāt kabeli kā rezultātā spēbe bija melnbalta ar sniega elementiem(bonuss, ka skaņa pazuda)

Spēle līmenī, protams, bet to, ka Ebdons šitā nospēlēs negaidīju. Malacis!

Gravatar Kristabs

2006. gada 18. decembrī, plkst. 14:07

@Krauklis Arī Eng Eurosport komentētāji nav nekāda pasaka, reti kad kautkāudus statistikas datus pastāsta, ko ir interesanti paklausīties, bet pārsvarā vispār nav ko teikt. Ko arī tur teiksi daudz, jāskatās tā spēle ir...

Gravatar Archijs

2006. gada 18. decembrī, plkst. 16:15

Pa eurosportu(krievu) tieši šobrīd finālu rāda, vēl var paspēt, ja kāds nav redzējis.

Gravatar Normunds

2006. gada 18. decembrī, plkst. 16:54

Pusfināli bija aizraujošāki nekā fināls :( Es aizgāju gulēt pie 4:8, Hendrijam tik ļoti negāja tālie sitieni [vienā bridī parādija statistiku -40% sekmīgi tālie sitieni], ka rezultāts bija skaidrs...

Gravatar KKTK

2006. gada 18. decembrī, plkst. 17:26

A par ko vispār iet runa?

Gravatar Kristabs

2006. gada 18. decembrī, plkst. 20:28

Savējie sapratīs :))