✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

We did it

2006. gada 18. decembrī, 11 komentāri

So long, and thanks for all the fish.

There has been an increase in the number of incidents relating to muggings of foreign nationals (some have had drinks spiked in casinos and clubs before being mugged). When walking you should be alert to the threat of pickpocketing and other forms of theft. Always avoid unlit streets and parks at night, and be extra vigilant if walking alone.

There have been a number of reports recently of foreign tourists being charged extortionate prices for drinks in bars. Some have then been assaulted or forced to withdraw money from a cashpoint to pay for the bill. You can help avoid situations like this by ensuring that you check the price of drinks before ordering, pay for one round at a time and seek recommendations for bars from trustworthy sources like your hotel or other holidaymakers. A search of the internet can also reveal good and bad feedback on individual bars and clubs.

Car theft is rife. Wherever possible guarded car parks should be used and valuables kept out of sight.

UK ārlietu ministrijas ieteikumi, dodoties uz Latviju.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kastrolis

2006. gada 18. decembrī, plkst. 11:34

Vismaz neesam vienā neieteicamības līmenī ar Somāliju un Čadu.

Gravatar Papuass

2006. gada 18. decembrī, plkst. 12:08

Elītas adreses Britu vēstniecībai:

<blockquote> Email: british.embassy@apollo.lv british.embassy@delfi.lv Commercial Section </blockquote>

Gravatar pljerdaks

2006. gada 18. decembrī, plkst. 13:18

lai UK nedirsh daudz vot taa ir jaasaka... pie mums vismaz cilveeki netiek sadurti un nodurti deelj viena mobilaa - taa kaa tas notiek Londonaa. Un jebkuraa gadiijumaa Londonaa ir tok vairaak jaauzmanaas kaa Riigaa!! Tur tikai mashiinas nezog (jo nav kur braukt)

Gravatar rediiss

2006. gada 18. decembrī, plkst. 13:51

emm, bet vai šī instrukcija gadjumā nav no sērijas "burciņu atvērt no otra gala" un "veļasmašīnā nemazgāt dzīvniekus"? ai mīn, vai tad pārbaudīt pirkuma cenu svešā vietā nav tikai NORMĀLI?? un vai pieskatīt savas mantas nav tikai NORMĀLI?

Gravatar nezin

2006. gada 18. decembrī, plkst. 14:01

Zog, arī mašīnas zog UK. nedomāju, ka mazāk kā pie mums (varbūt proporcionāli mazāk, bet skaita ziņā noteikti pat vairāk). mums jau vairs nemaz tik traki nezog, salīdzinot ar to, kā bija pirms gadiem.

Gravatar jajaajaaa

2006. gada 18. decembrī, plkst. 15:12

pljerdaks: Pie manas mājas, kad dzīvoju Dzirnavu ielā, nodūra sievieti, par to ka tā negribēja labprātīgi šķirties no naudas maka... Droši vien ka tur bija tikai pāris lati - krietni mazāk par mobilā cenu. Mobilo jebkurā Rīgas parkā var atņemt gaišā dienas laikā - kopā ar kedām.

Gravatar brutalis-vertikalis

2006. gada 18. decembrī, plkst. 16:15

>>pljerdaks @ 2006.12.18. 13:18, teica

Jā jā! Smieklīgi būtu ja nebūtu tik bēdīgi! Pie mums arī par sūda 5Ls nodur cilvēkus! Nevajag stāstīt kas notiek Latvijā, ja tava adrese ir Lauku Bedres Muca viens!

Gravatar Kirils

2006. gada 18. decembrī, plkst. 22:05

vot i praviljno, laacz. sen jau vajadzeeja tos jaakljus briidinaat.

Gravatar k

2006. gada 21. decembrī, plkst. 07:38

unlit (vai tomēr unlight?)

Tiešām rakstījuši AK vēstniecības darbinieki?

Gravatar Guigo

2006. gada 21. decembrī, plkst. 14:31

nū, vasarā pāris kadriem, kas acīmredzami ieceļojuši no UK, pašam gribētos iebixtīt ar dūri ribās, uzvedās jau reti debīli :D Filharmonijas skvērā vienreiz kautkāds stageru bariņš tusēja, divi rēkdami vārtījās pa bruģi, skats nožēlojams. Bet tas labi, vismaz mūsu čiksas redz ka tas nav nekāds medus kas no ārzemēm atbrauc ;))) par zagšanu un duršanu - zog/dur visur, atkarīgs no apstākļu sakritības un tava feisa uzraksta..

Gravatar Shadowbird

2006. gada 28. decembrī, plkst. 15:56

pljerdaks: Ir bijis gadījums, kad tepat Rīgā nodur dēļ vietas sabiedriskajā transportā. Tā kā nevajag.

k: Pareizi ir unlit. Tāda vārda kā unlight manuprāt vispār angļu valodā nav. Pajautā kādam pasniedzējam.

Guigo: Vai tad mūsējie nevārtās pa bruģi? Nez kāpēc visi vienmēr gaida, ka ārzemnieki nu būs tie prātīgie, pieklājīgie un pareizie. Tādi paši cilvēki, kā mēs (visādās ziņās, arī uzvedības), tikai atšķirībā no mums, viņus (visus kā vienu) uztver par nezkādiem biezajiem un cenšas slaukt tā, ka maz neliekās.