✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Live Free or Die Hard

2006. gada 19. decembrī, 10 komentāri

Viliss nevar neglābt sevi, pasauli vai kādu netīšām satiktu cilvēku. Live Free or Die Hard. Ja vien treilerī nav atrādīti visi filmā esošie specefekti, tad to dēļ vien, izskatās, ka būs vērts to noskatīties.

Papildināts ar treileri teitan.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar KKTK

2006. gada 19. decembrī, plkst. 12:23

Gan jau ka ir :) Pārējais būs gudras runas un vēsā Villisa seja :]

Gravatar chebureks

2006. gada 19. decembrī, plkst. 13:02

Why are you so calm?! Have you done this stuff before?

Gravatar bush

2006. gada 19. decembrī, plkst. 15:03

tas būs pēdējais grāvējs.

Gravatar The REX

2006. gada 19. decembrī, plkst. 15:22

->chebureks: es ar par to sasmējos - bet Vilis Brūce vēl kādu laiku piedalīšanos šādos projektos nemetīs pie malas. Būs vēl "Live Free or Die Hard N" , kur N=(2...4...)

Gravatar e-remit

2006. gada 19. decembrī, plkst. 16:17

ticamības moments gan tāds nekāds...

Gravatar Tontons

2006. gada 19. decembrī, plkst. 16:45

runaajot par ticamiibas momentu man kaukaa peedeejaa laikaa tiikaas filmas kur ticamiibas moments ir tieshi taac nekaac - ganais ka tik +/- kvalitatiivi uztaisiits + laba skanja .... LV filmas ar milziigo LV saapi galiigi necieshu ... uz suudiem un depresijaam jau ikdienaa esmu atskatiijies negribaas to pashu redzeet ar ieksh TV

Gravatar Bomis

2006. gada 19. decembrī, plkst. 20:47

treileris bija diezgan nekads.

Gravatar Aleksejs

2006. gada 20. decembrī, plkst. 18:08

Nu nez... Kaut kā mani tas treileris ne pārāk sajūsmināja, bet skatīties šo gabalu visdrīzāk aiziešu, kaut vai tādēļ, ka visas iepriekšējās ir redzētas. ;)

Gravatar Ruffian

2006. gada 21. decembrī, plkst. 14:58

Jūs cilvēki runājat, it kā šitais būtu pēdējais treileris pirms pirmizrādes. Uzsveru, ka šis ir tīzertreileris, kura uzdevums ir radīt interesi par filmu un likt cilvēkiem saprast, ko darīt nakamā gada 4. jūlijā. Prognozēju, ka minums vēl būs vien normālais 2+ minūtes garais treileris pirms pirmizrādes, lai vairāk izvērstu DH4 sižetisko ideju.

Die Hard nevajag ticamības momentu. Tās ir brainless action filmas, kas tāpat kā Rembo vai Rocky būtu jāredz katram vecim. Kamēr veidotāji var uzturēt kvalitāti un Villis vēl elpos, viņiem vaig turpināt veidot DH filmas, jo tās, manuprāt, ir fantastiskas filmas. Reti kura jaunā action filma spēj parādīt tik ikoniskus varoņus kā policists Džons Makleins.