✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Miljons

2006. gada 27. decembrī, 10 komentāri

Iespējams (es ceru), ka es neesmu vienīgais, kurš, tikko kā ieguvis pieeju deviņdesmitajos gados biezajiem Quelle katalogiem, ķēru rokā papīru, rakstāmo un kalkulatoru, lai imagināri labiekārtotu savu dzīvi. Mūsdienās jau viss ir stipri vienkāršāk - kur lai dabon tik un tik, lai nopirktu to un to. Ir bijušas diskusijas gan ar sevi, gan ar citiem, par to, kur varētu aši, aši iztērēt vienu miljonu. Lielākā daļa aprobežojas ar māju, mašīnām, ceļojumu un pārējo uz procentiem depozītā.

A, ja nu Tev tūlīt, tagad un te būtu miljons? Kā Tu to iztērētu? Iespējas gan nav nekāds plašās, bet nav ne vainas, lai iegūtu kaut minimālu ieskatu miljonāru iepirkšanās problēmās.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ARG

2006. gada 27. decembrī, plkst. 13:54

Domaaju, ka nepaspeetu noteereet, man vinju kaads nozagtu:(

Gravatar pm

2006. gada 27. decembrī, plkst. 15:36

Tā lapa... protestēju - ja tur nav iekļauts Gibson Les Paul, pārējie bagātnieku štrunti man nemaz nav vajadzīgi. Izņemot Gadgets sadaļu, protams :-)

Gravatar mmk

2006. gada 27. decembrī, plkst. 15:57

nu ļimonu jau var baisi ātri notērēt.. :( tā jau nemaz nav nauda!! :)

Gravatar mmk

2006. gada 27. decembrī, plkst. 15:59

villa toskānā būtu jauki! :)

Gravatar Madis

2006. gada 28. decembrī, plkst. 10:06

nu puse vien aizietu lai atpirktos no nodokļu inspekcijas, par pārējo nopirktu sev mājiņu un varbūt, ja pie mūsdienu mājokļu cenām paliktu kas pāri, arī mašīnīti.

Gravatar Paolo

2006. gada 28. decembrī, plkst. 12:42

Hello! I saw on my stats that you had mentioned my website www.spendamillion.com I don't speak Latvian, so I can't read what you are saying. But a really BIG THANKYOU! for mentioning my website. I am a PHP programmer who built the site in my spare time.

I love the design of your site too..

Thanks Paolo

Gravatar Shakis

2006. gada 29. decembrī, plkst. 00:56

Nopirktu rokas granātu fabriku, golfa laukumu un spēlētu golfu ar grenātām!

Gravatar aaxc

2006. gada 29. decembrī, plkst. 10:59

Ui, man buutu vienkaarshi: Nomaksaatu krediitu un atdotu visus paraadus (tai skaitaa liizingus nomaksaatu). Peec tam nopirktu maaju baltezeraa un viss (ja nu pietiktu pat tam),..

Gravatar GM

2006. gada 31. decembrī, plkst. 14:43

brr .. es tomeer pirktu to maaju @ Tuscany.. :)