✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kaulainais

2007. gada 2. janvārī, plkst. 16:19

Skarbaa patiesiiba...

Gravatar Vilx-

2007. gada 2. janvārī, plkst. 16:43

Nja.... shitas, starp citu, nemaz nav tas skarbaakais, kas redzeets. Un, man skjiet, ka shitais ir pareizais piegaajiens. Shaadus vajadzeetu vairaak taisiit, un arii pie mums saakt raadiit. Starp citu - varbuut par smeekjeeshanu arii.

Gravatar Shakis

2007. gada 2. janvārī, plkst. 16:58

No citas valsts neko neredzam ::(

Gravatar roy

2007. gada 2. janvārī, plkst. 17:10

Jap, LV iestādes diez vai saņemsies ko tādu kādreiz parādīt. Kaut gan vajadzētu. Arī par smēķēšanu un nodokļu nemaksāšanu.

Mums visi tiek klipi, kas tiek sludināti kā nežēlīgi un briesmīgi, kas nu tik vedīs visus pie prāta, ir vai nu maza bērna šļupsti salīdzinot ar šo, vai arī neparādās nemaz.

Gravatar blinker

2007. gada 2. janvārī, plkst. 17:15

Nu nez, man jau skiet, ka LV nebutu problemas paraadiit arii sitaadas reklaamas - CSDD akciju reklamas jau arii gana skarbas (nu skatoties uz citu/parastu reklaamu fona)

Gravatar karlis

2007. gada 2. janvārī, plkst. 19:04

roy: nu nez vai par nodokļu nemaksāšanu var tik vizuāli iespaidīgi un šokējoši uzfilmēt... :) Par smēķēšanu (arī par to pašu dotoratkarību "tāds tu draugiem nebūsi vajadzīgs") gan noteikti var. Pie tam, tīri filosofiski spriešot, neesmu drošs vai apzinīga visu nodokļu maksāšana vispār ir laba rīcība. Salīdzinot kā es iztērēju nenomaksāto nodokļu naudu un kas notiek ar viņu valsts gaļas mašīnā...

Gravatar Kirils

2007. gada 2. janvārī, plkst. 19:20

coud you kas with kas?

Gravatar joriks

2007. gada 2. janvārī, plkst. 20:13

pievienojos Shakis, ārpus LV esošie neko neredz. tmz, šito reklānu iekš UK kinīšos pirms filmām rāda =)

Gravatar www.mekletbildi.lv

2007. gada 2. janvārī, plkst. 20:14

diezgan iespaidīgi, Latvija kko tādu neatļautos parādīt...

Gravatar swolotch

2007. gada 2. janvārī, plkst. 21:01

man shkjiet, ka buutu efektiigaak piekjertos nevis uz 15 sutkaam ietupinaat, bet gan aizsuutiit pastraadaat brigaadee, kas savaac liikjus peec avaarijaam. nekaadu reklaamu vairs nevajadzeetu :-)

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 2. janvārī, plkst. 21:41

Nav laba reklāma. Pārāk tieša. Teiktu, pat banāla. Mūsu pašu taisītās ar to meiteni, kas beigta uz ceļa skaita savus pēdējos vārdus ir daudz reiz riebīgāka par šo, kur beigas jau paredzamas un izraisa minimālas emocijas (jo TV šādas draņķības rāda ik minūti, cilvēki pie tā pierod).

Gravatar Aleksejs

2007. gada 2. janvārī, plkst. 21:55

Taustiņklabeklis: Nu... Nezinu vai šī reklāma tiešām ir tik paredzama. Vienkārši uzsākot skatīties šo klipiņu, Tu jau zināji, par ko tas ir. Bet es šaubos, ja Tu šo pašu reklāmu būtu noskatījies, nezinot, ko ar to vēlas pateikt, tad arī beigas Tu nevarētu prognozēt.

Gravatar Aleksejs

2007. gada 2. janvārī, plkst. 21:57

Kirils: Could you live with the shame?

Gravatar druidos

2007. gada 2. janvārī, plkst. 22:08

Viennozīmīgi tādas atstāj daudz lielāku iespaidu. Tagadējām CSDD arī nav ne vainas, bet, tomēr, prasītos emocionālākas - kā šī: viss forši, viss notiek - un te - badāc ...

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 2. janvārī, plkst. 22:37

Kad puisis paņem rokā alus kausu un iekāpj mašīnā - uzreiz viss ir skaidrs. Kā jau minēju, šādas draņķības pa TV rāda ik minūti, cilvēki ir pieraduši un lielākajai daļai (es tā domāju) šie skati neizraisa nekādas dižās emocijas. Ir jādomā citā virzienā, tādā, kur cilvēku nervu sistēma vēl nav norūdījusies tik dikti kā attiecībā uz šāda veida skatiem. Padomājiet, cik vienkārši mēs skatāmies to, kā kādā filmā sašauj cilvēkus. Elementāri. Palika bail iet uz ielas? Nedomāju.

Gravatar hu_ha

2007. gada 3. janvārī, plkst. 00:42

Viena lieta, kā tas iedarbojas uz to, kas ir tas vaininieks, kas ir sēdies pie stūres dzērumā, savukārt citu normālo cilvēku šādi klipiņi var iedzīt zināmā paranojā.

Viena lieta, ka tu apzinies, ka tāds stulbums var notikt, savukārt pavisam cita, ka tev to visu laiku atgādina..

Gravatar rem

2007. gada 3. janvārī, plkst. 00:51

FYI laacz: priekš tiem, kas lasa caur RSS ieliec kādu hintu, ka ir zemāk ir embedēts video :) caur google reader lasot nekāds video nerādās, tāpēc var palaist kaut ko garām ..

Gravatar uldis

2007. gada 3. janvārī, plkst. 09:01

Piekrītu Taustiņklabeklis teiktajam. Šo klipu rādīja Irijas tv pirms gadiem 5, kad biju tur padzīvoties - vienreiz noskaties, padomā, ka cilvēki ar galvu nedomā, kas brauc dzērumā, bet nākošo reiz jau dragā pa pulti neko nedomājot, tikai padusmjoties, ka atkal filmas laikā tās reklāmas bišķi par biežu laiž.

Gravatar shljaktichsh

2007. gada 3. janvārī, plkst. 18:42

bet kā lai tad ieskaidro tiem kretīniem, ka nevajag braukt apkārt dzērumā.Varbūt izsludināt komendatstundu uz visu nakti kad kursē tikai tramvaji un neviens netiek notriekts?

Gravatar fest

2007. gada 3. janvārī, plkst. 23:34

Efektīvāks soda veids būtu tā kā Kalifornijā (neatceros kurā apgabalā) - par to, ka dzērumā izraisīja avāriju, tādējādi nogalinot savu labāko draugu viņam lika 3 gadus reizi divās nedēļās vairākas stundas staigāt ap avārijas vietu (dzīva satiksme) ar plakātu "Es sēdos pie stūres dzērumā un nositu labāko draugu", kā arī staigāja apkārt pa visādiem alkoholiķu saietiem un par to stāstīt. Vienam citam bija tas pats+ makā nēsāt līdzi nobrauktās meitenes fotogrāfiju.

Vot šāds sods liktu padomāt gan pašam, gan apkārtējiem.

P.S. Redzēju raidījumā pa LTV7 vai LTV1 (īsti neatceros)