✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gadu plāni

2007. gada 5. janvārī, 7 komentāri

Es esmu 007. 2007.
Es esmu 007. 2007.

Es jau labu laiku domāju par to, kāpēc es neko neplānoju 2007. gadā un ne par ko neatskaitos no 2006. gadā izdarītā.

Pirmām kārtām, apsvēru variantu, ka man tas šķiet muļķīgi - ik gadu ap vecgada vakaru apkopoties un saplānoties. Laikam jau tā nav. Tīri teorētiski, savā ziņā, šis datums ir ticis izvēlēts kā tāds atskaites punkts visā pasaulē. Agrāk bija piecgades, tagad ir viengades. Plānošana ir dzīves neatņemama sastāvdaļa. Tik vien, ka es neesmu šai jomā spēcīgs.

Nākamā cēlā atruna bija - nu priekš kam? Viss takš visu laiku mainās, ij nevajag konkrētos datumos kaut ko nospraust. Tas jādara ir visu laiku, nepārtraukti - kaut kas tiek izdarīts, kaut kas tiek ieplānots. Damn. Kārtējā atruna.

Nu, zini, lāci. Tu šito te man te beidz. Runāju par to, ka citi plāno, ka jāplāno, ka sev jāatskaitās. Un pats turpinu veģetēt un neko nedarīt. Provējot atrast visvisādas atrunas. Tad, nu, jābeidz. Plāni ir gana intīmi, lai tos te publiskotu. Tālab, lai jums tiek tik tā prieka ziņa - es esmu atskaitījies sev par pagājušo gadu (dikti maza, necila un skumdinoša atskaite), esmu saplānojis šo to uz nākamo (tekošo).

Un ieturot oponēšanas tradīciju - par nākamo atskaites punktu esmu nospraudis šā gada 1. martu. Tikšos ar sevi tad.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar xor

2007. gada 5. janvārī, plkst. 11:46

reaala pieeja - to es saprotu! :)

Gravatar hQuse

2007. gada 5. janvārī, plkst. 11:59

Plānu realizēšanas iespēja pamatā ir proporcionāla ienākumiem. Savukārt ienākumi ir atkarīgi no tā, cik veiksmīgi būs/bija realizēti plāni. Tāds kā apburtais loks, vai zin'

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. janvārī, plkst. 12:13

hQouse, ne vienmēr mērķu vai plānu sasniegšanai ir nepieciešams finansiāls ieguldījums. Man lielākā daļa nākamā gada paies darbā ar sevi :)

Gravatar hQuse

2007. gada 5. janvārī, plkst. 12:25

laacz, tā ir ilūzija (jeb ideālisms?)! :)

Gravatar McEnroy

2007. gada 5. janvārī, plkst. 12:36

hquse: tas nav ideālisms, tāda ir dzīve. diemžēl. padzīvosi, redzēsi :)

Gravatar shljaktichsh

2007. gada 5. janvārī, plkst. 15:09

a man patī, viss, kas svinams!

Gravatar hQuse

2007. gada 5. janvārī, plkst. 15:39

Drīz būs Kaspari hehe :)