✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

iPhone

2007. gada 9. janvārī, 15 komentāri

iPhone to be. Touchscreen ierīce, kura apvieno sevī iPodu, telefonu un Interneta pārlūku. Ierīce darbojās uz MacOS X (!). Apmēram astoņus ar pusi centimetrus liels pieskārienjūtīgs displejs, pati ierīce esot 11.6 milimetrus bieza. 160 dpi displejs. Un, protams, 2 megapikseļu kamera.

Aizmirsu pievienot via.

Pamanījos piefiksēt iPhone Bildes@Endgadget

Iedomājos, ka ir viens liels mīnuss - GSM+EDGE ir (pieņemu, ka ietver arī parasto GPRS), aber trešās paaudzes, protams, ņera. Tas atstāts nākamā vai aiznākamā gada MacWrold'am? :)

Un, visubeidzot, pateicoties Archija hintam, es izštukoju (protams, ka superģeniāli) to, ka Apple lapā šī informācija jau varētu būt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar BeatMaster

2007. gada 9. janvārī, plkst. 20:23

a kur kada atsauce? :P texts "pati ierīce esot" vedina uz domu "viena tante teica" :D

Gravatar laacz Autors

2007. gada 9. janvārī, plkst. 20:27

BeatMaster: done

Gravatar BeatMaster

2007. gada 9. janvārī, plkst. 20:39

thx, a vispar interesanti - parast jau VISS VIENAA raksturo kautko galigi ne tada kvalitate ka gribetos redzet, bet cerams ka shis bus viens no retajiem iznjemumiem, kad katra no ficham bus tikpat kvalitativa, ka esot "in single mode"

Gravatar afigel

2007. gada 9. janvārī, plkst. 20:50

viss vienaa - tas ir taads made in korea, kas neder nekam.

Gravatar BeatMaster

2007. gada 9. janvārī, plkst. 20:55

afigel cik sapratu no raxta - shis teiciens tiks lauzts. vismaz redzot iPod panakumus, var just kadu kaasienu dabuus iPhone kad aizies tautaas

Gravatar afigel

2007. gada 9. janvārī, plkst. 21:05

Unless it's a slider, it looks like it's going to be touch sensitive screen. That's going to be the big 'make or break' as far as I'm concerned. Apparently none of you guys realize how bad of an idea a touch-screen is on a phone. I foresee some pretty obvious and pretty major problems here.

tas pashas probzas kas shokolaadei

Gravatar d-str

2007. gada 9. janvārī, plkst. 21:06

nu ir wifi/bluetooth. kam tur veel tresho paaudzi :)

Gravatar gr33n

2007. gada 9. janvārī, plkst. 21:08

tieshi taa , amerikaa kudii plashaak izplatiits municipaalais wifi ...

Gravatar ulzha

2007. gada 9. janvārī, plkst. 22:43

Vēl/jau jau ir arī Greenphone

Gravatar CaptSolo

2007. gada 10. janvārī, plkst. 04:35

to afigel: Nav teikts, touchscreen var arī būt labi uztaisīts. Atkarīgs no tehonoloģijas. Saprotu, ka iPhone touchscreen ir cieta virsma un nav tik vārīgs kā Palm, u.c. touchscreeni.

Vienalga teksta ievade bakstot ar pirkstiem uz virtuālās klaviatūras ir lēna un neveikla. Dažiem SMSiem jau varbūt pietiek, bet visādi citādi tas pats Graffiti uz Palmiem ir kudiš ātrāks teksta ievadei.

MutliTouch gan izskatās jauki. Bet tieši izskatās. Gribētos vēl saprast cik no tām fīčām cilvēki tiešām lietos un kas ir vienkārši smukumam un stilam.

Gravatar NEviENs

2007. gada 10. janvārī, plkst. 08:05

Man tie skāriendispleji nepatīk, ar taukanām rokām pats nospeķo un tad vairs nevari caurai saredzēt. Protams, vajag ROKAS MAZGĀT pirms spaidies pa mobiļņiku....

Gravatar esuntu

2007. gada 10. janvārī, plkst. 08:34

Un vēl viens jauns igadžets - <a href="http://www.apple.com/appletv/" title="Apple TV" rel="nofollow">Apple TV</a>

Gravatar GM

2007. gada 10. janvārī, plkst. 10:03

Man jau gan gribeetos notesteet, nez kad buus pieejams latvijaa un cik maksaas? Spriezjot no ipodu un vispaar apple cenaam, saliidzinot ar citiem raazjotaajiem, noteikti, ka buus daargi!

Gravatar murmulis

2007. gada 10. janvārī, plkst. 11:36

it kaa Q4 2007 buus latvijaa un 4Gb versija ap Ls 400 + protams ka jau veel par shikumu un lielo pieprasiijumu saakumaa buus uzcenojums kaadi xx%