✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gaidot nin

2007. gada 12. janvārī, 2 komentāri

Līdz koncertam ir mazāk par diviem mēnešiem. Un pašlaik mans lepnums ir 94. gadā izlaistais būtlegs “Purest Feeling”. Demo, kuru Reznors ierakstīja vēl 1988. gadā pavisam necilā studijā Right Track Studio, strādādams tur par apkopēju :)

Nine Inch Nails - Purest Feeling covers
Nine Inch Nails - Purest Feeling covers

Pavisam jocīgi. It kā daļa no dziesmām ir tās pašas, kuras ir man vistīkošākajā PHM. Un it kā nav. Neierasti savādāks (neiedziedāts?) vokāls. Un stipri savādāka elektronika. Bet, ja godīgi, šis disks vietām uzdzen smaidu. It sevišķi “Down in It”.

Ilgi domāju, kuru gabaliņu lai izliek. Otrā opcija bija “That's What I Get”, jo tam ir riktīgi funky instrumentālais pavadījums. Pirmā opcija, jeb tā, kurai par labu izlēmu, ir “Kinda I Want To”. Oficiālās albumu un LP versijas pazinēji/zinātāji, manuprāt, novērtēs. Man, nezin kāpēc, radās asociācijas ar to muzikālo starpību, kāda ir starp Depeša astoņdesmito gadu un deviņdesmito sākuma dziesmām. Tad, nu, ķeriet, tveriet.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar John Confidence

2007. gada 12. janvārī, plkst. 09:54

Bez Purest Feeling iztikšu, bet PHM, TDS, Broken un Fixed gan varētu paklausīties... nav bijis kādus 3 gadus jau.

Gravatar www.keldi.lv/music/

2007. gada 14. janvārī, plkst. 19:03

Labaak paskatiities muzikas klipu apkopojumu (par gaumi/genre nestiidas) no youtube ieksh http://www.keldi.lv/music/