✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mercedes-McLaren SLS

2007. gada 16. janvārī, 11 komentāri

Dikti skaista mākslinieka interpretācija par to, kā varētu izskatīties jaunais Mercedes superkārs (kā ierasts - viņu oriģinālie superkāri top savienībā ar McLaren). Diemžēl, jāpatur atmiņā, ka tā ir tikai interpretācija. Katrā gadījumā, mani kā reizi piesaistīja tieši šie attēli, nevis fakts kā tāds - dikti jau nu simpātiski. Tiesa, kaut kā mazliet atsit Peugeot pēdējā laika tendences :P Kā arī, nav gluži skaidra lietderība (un tehniskā iespējamība) izpūtēju novietošanai tur, kur tas ir attēlos.

Mākslinieka interpretācija par tēmu: topošais Mercedes McLaren SLS (attēls #1)
Mākslinieka interpretācija par tēmu: topošais Mercedes McLaren SLS (attēls #1)
Mākslinieka interpretācija par tēmu: topošais Mercedes McLaren SLS (attēls #2)
Mākslinieka interpretācija par tēmu: topošais Mercedes McLaren SLS (attēls #2)

Acīs iekrita pie John Confidence. Oriģinālā izraktuve - kompānijas “Brenda Priddy & Company” raksts iekš AutoSpies (augstākas izšķirtspējas attēli ar skaistu watermārku citviet). Kā arī, potenciālais SLS agrīnos testdraivos - bildes iz reālās dzīves un vēl viens uzmetums iekš teitamienes.

Starp citu, ja jau par lietām, no kurām neko nesajēdzu, tad par vēl pāris manuprāt simpātiskiem prototipiem (un/vai produkcijai apstiprinātiem modeļiem) no Peugeot - diviem potenciālajiem modeļiem, kuri aizgājušogad paķēra mani uz “uh-ah”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar girts

2007. gada 16. janvārī, plkst. 17:32

ņemot vērā, ka motors ir aizmugurē, izpūtēja atrašanās vieta ir diezgan pieņemama.

Gravatar www.mekletbildi.lv/gamble/

2007. gada 16. janvārī, plkst. 17:47

Man gan vairāk patīk Ford Interceptor koncepts. Kā apgalvo Ford Amerikas nodaļa, tas būs konkurents jau tagad pa Latviju braukājošiem Chrysler 300C.

Gravatar Āpsis

2007. gada 16. janvārī, plkst. 19:40

Nu kaut kā tas Pežō 907 baigi Aston Martin DB9 atgādina. Plaģiāti, bļer.

Gravatar krizdabz

2007. gada 16. janvārī, plkst. 21:20

Manuprāt, nesmuks autiņš..

Gravatar Reinis

2007. gada 16. janvārī, plkst. 22:13

Nu, vispar jau shadi ieraksti tavam blogam nepiestaav :)) Labi jau labi, lai ir smuks :))

Gravatar laacz Autors

2007. gada 16. janvārī, plkst. 22:29

Reini, tik nevienam nesaki. Nākamais, par ko rakstīšu, būs plikņi.

Gravatar haa

2007. gada 17. janvārī, plkst. 11:05

pirmais pežulis reāli atsit CROSSFIRE otrais - esošo MB SLR

Gravatar murmulis

2007. gada 17. janvārī, plkst. 11:28

nu izpuuteeju novietne vareetu buut pat logjiska - kjipa mazaak saliektas trubas no motora liidz izvadam, bet tomeer, zarnas vareeja buut garaakas un izpuuteejus nobaazt starp pakaljeejiem ritenjiem no aizmugures, nevis iebaazt muguras viduu. izskataas tizli un no sabiedriibas viedoklja nosodaami, iedomaajies, shitaads ar kaadu 2-pirkstu pieriiti pie stuures gaazee briidii, kad meegjini jamo apiet pa aizmuguri. ja uz bikseem sagaazee taas gaazes, po, bet ja praktiski sejaa daboni? un ja garaam iet siikais, kuram shitaa var iegaazeet aciis kaut kaadus gruzhus un ruusas (ar mershi ruusee, BTW) gabalus un veel pa taisno pa bungaadinjaam dot... un buus jau praatveederi, kas uzliks jaudas un kraaninja palielinaashanas modus - ar aamuru un naglu izveidos paars lielkus cauruminjus tajaa puuteklii...

Gravatar laacz Autors

2007. gada 17. janvārī, plkst. 12:05

Man jau šķita, ka V veida dzinējiem tehniski ir sarežģīti izpūtēju novietot kaut kru citur, kā apakšā. Bet, ja nu te ir tādi zinātāji...

Gravatar cloned_pt

2007. gada 17. janvārī, plkst. 19:41

ja šim patiešām bīdelis dibenā, tad apskati iziet diez vai izdosies. bail pat iedomāties kāds troksnis tādam lopam pa īsām trubām nāk. bērneļi sprāgs no infarkta un apdegumiem nevis no smakas.

Gravatar murmulis

2007. gada 18. janvārī, plkst. 11:33

nu peec shitaa linka: http://lemonlawvehicle.com/wordpress/2006/11/29/870.html izskatas, ka vinjam vajag augshaa, jo apaksha tik zema un tur tik daudz raamja iekshaa, ka nav kur klusinaataajus pasleept. origjinaalaak buutu, ja buutu palaidushi gaisaa, ka smagajiem, kjipa taa, ka truba sanaak apmeeram 3m virs zemes :D