✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Patiesība

2007. gada 16. janvārī, 21 komentārs

No anekdotes iz PDz varētu pastumt tautā teicienu, ka mūsdienās bērnus vairs neatnes stārķi, tos neatrod kāpostos, un tamlīdzīgi. Ja meita vaicās, kā viņa radās, man būs gatava atbilde - nokačājām (novilkām, lejupielādējām) Internetā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Edijs

2007. gada 17. janvārī, plkst. 02:01

Man gan šķiet, ka bērnam jāpaskaidro viss ir bez nekādiem stārķu un kāpostu variantiem tiklīdz viņam par to rodas jautājumi. Protams, neba jau nu tikko runas prasmes apguvušam sīcim sākt skaidrot sīki un smalki par to, kā tētis kaut ko štepselē māmiņai, taču sākumā var vienkārši atbildēt, ka bērniņš parādās māmiņas puncī. Un tiklīdz ir jautājums, kā tas šis tur pats no sevis rodas, arī paskaidrot ar pāris vienkāršiem vārdiem. Bet nekādā gadījumā nesākt visādas glupības gvelzt un atstāt bērnu bez atbildes. Jo pietiek viņam uzzināt šo noslēpumaino informāciju no citiem avotiem, lai šajos jautājumos sāktu zust kontakts ar vecākiem. Tas pats ar pa TV redzamajām erotiskajām ainām - manuprāt, nevajag slēgt tūlīt citu kanālu, kad kādā filmā divi indivīdi sadomā nedaudz pabučoties.

Gravatar pljerdaks

2007. gada 17. janvārī, plkst. 08:42

bet jebkuraa gadiijumaa tas ir aspraatiigi ka muusdienaas beernus nokachaa!

vai nopeerk uz krediita!

Gravatar skatītājsX

2007. gada 17. janvārī, plkst. 10:59

man tas liekas jēli un nesmieklīgi :)

Gravatar cx

2007. gada 17. janvārī, plkst. 10:59

..vai arī uzbildo no sources.

Gravatar murmulis

2007. gada 17. janvārī, plkst. 11:23

un par to, ka nopeerk uz krediita, tas ir tochna. parekjini kaadas investiicijas tik riskantaa projektaa jaaiegulda, ar ceriibu, ka peec 40+ gadiem jams par tevi neaizmirsiis, paliidzees un gluzhi pansionaataa uz aizmirshanu neiesleegs...

Gravatar Shadowbird

2007. gada 17. janvārī, plkst. 13:12

Eh, ko visi var ņemties par tiem pansionātiem. Ir ļoti daudz vecu cilvēku, kam pansionātā patīk - kāda jēga dzīvot uz kakla bērniem, kas par to būs neapmierināti un īgni? Ja nevar atļauties noorganizēt večukam dzīvoklīti, lai taču ir viesnīca (pansionāts). Vnk man liekas, ka pie tādiem bērniem, kas ir gatavi tevi ielikt pansionātā tikai tāpēc, lai no tevis tiktu vaļā un nekad vairs neapciemotu, nemaz nav vērts gribēt dzīvot. Labāk jau nu nebūs, tikai sliktāk.

Gravatar eldberg

2007. gada 17. janvārī, plkst. 15:32

Tā kā tev nebūtu "Zīlītes" eksemplāra kopija...

Gravatar shljaktichsh

2007. gada 17. janvārī, plkst. 16:11

vienk'a'si nop'erc gr'amaty-k'a rodas b'erni-ar vis'am bild'it'em un ieliec sekcij'a

Gravatar Kirils

2007. gada 17. janvārī, plkst. 17:57

jau otro dienu domaaju, hulish sakars dzelzceljam... (?) o_0

Gravatar skatītājsX

2007. gada 18. janvārī, plkst. 00:13

Privātā Dzīve kiril.

Gravatar Eu

2007. gada 18. janvārī, plkst. 00:39

Patieciiba ir tur - kaapostos :)

Gravatar doomster

2007. gada 18. janvārī, plkst. 01:24

Boy asks: "Daddy, how was I born?" Dad says:"Ah, my son, I guess one day you will need to find out anyway! Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your Mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your other agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit the delete button, nine months later a blessed little Popup appeared and said: You've Got Male!

Gravatar Shadowbird

2007. gada 18. janvārī, plkst. 01:29

doomster: Es zināju variantu ar "Nine months later the virus appeared" beigām... ;)

Gravatar modric

2007. gada 18. janvārī, plkst. 02:54

katram laikmetam savs:

Tēvs dēlam: Tas tak ir amorāli - meklēt sievu internetā!

  • Kā tad tu ar mammu iepazinies?
  • Ļoti solīdi - es viņu vinnēju kārtīs...

Gravatar shljaktichsh

2007. gada 18. janvārī, plkst. 06:52

to Eu starpcitu-mēness aptiekā ir nopērkams grūtniecības tests, kas tā arī saucās-KAS IR KĀPOSTOS?(iepakojums made in latvia)

Gravatar Toms

2007. gada 18. janvārī, plkst. 09:39

Papildinot #1 komentāru. Kaut kad ļooooti sen bija žurnāla "Zīlīte" numurs, kurā bija aprakstīts par to, kā rodās bērni. Tieši domāts bērniem, kas pa to sāk intresēties. Pats arī pirmo reizi ieguvu no tā numura info par "sēšanas" procesu.

Gravatar Antuanete

2007. gada 18. janvārī, plkst. 16:30

Laacz, nākamo atvasi plānojat, ja? Un pa moderno? :)