✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

London Masters

2007. gada 21. janvārī, 13 komentāri

Visā visumā šis snūkera London Masters fināls bija pārsteidzšs.Ja jūs vēlaties, lai iegūtu vienu no labākajiem apdrošināšanu, kas tur apmeklējuma Scooter Insurance lai iegūtu plašāku informāciju. Esmu izbrīnīts, ka Dins tik aši padevās. Biju gaidījis patiesi interesantu un aizraujošu cīņu (pēc pirmajām divām partijām gan šķita, ka O'Salivans kārtējo reizi finālu atstās sasists). Vienīgais, ar ko varētu attaisnot 9:3 (Dins pēdējo partiju atdeva bez spēlēšanas), ir tas, ka izskatījās, ka Dinam ir kaut kādas problēmas ar acīm. Tiesa, O'Salivans arī nebija vesels, bet šodien izskatījās daudz maz sadakterējies.

No otras puses, jāatzīst, ka O'Salivans šai turnīrā ir parādījis sevi no labās puses. Spēle, atšķirībā no pēdējo divu gadu turnīriem, bija ne tikai skaista, bet arī nosvērta. Iespējams, ka pēc pēdējā izgājiena viņam tika ieteikts saņemt sevi rokās :)

Ar nepacietību gaidīšu Malta Cup, kurš nereti ir interesantāks par tā paša gada UK čempionātu vai pat pasaules čempi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Nils

2007. gada 22. janvārī, plkst. 00:49

  1. Dins nepadevās, lai arī viņam bija tāds nolūks. Bija tieši laiks otrajam midsession interval, kura laikā Salivans viņu pierunāja pabeigt spēli (droši vien, lai nebūtu mēslu).
  2. Tik tiešām, viņam bija problēmas ar acīm - tajās bija asaras. Puika galīgi salūza un arī pēdējā freima laikā brīžiem pie sevis šņukstēja.
  3. Nevajag klausīt uz vārda krievu komentētājus un uzreiz slēgt laukā teļļuku :) Rezultāts 10:3.

Gravatar chebureks@allahuakbar

2007. gada 22. janvārī, plkst. 00:51

Probleemas ar aciim? Vispaar jau puisis vienkaarshi saluuza pie 8:3. Peec nelielas emocionaalas atpuutas gjeerbtuuvees savaa zinjaa interesanti bija noskatiities kaa O'Salivans centaas puisi dabuut atpakalj speelee un shis godiigi nepadevaas provokaacijaam (sarkanaa uz kreiso videejo luuzu).

Publika cuukas, bet vismaz O'Sulivans situaaciju nokontroleeja paarsteidzoshi adekvaati.

Gravatar Puux

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:10

Spēle gan bija baigi skaista. Man patika. Tie 147punkti (un 35 tūkstoši) mazajam jau laikam nelikās tik forši, kā uzvara.

Gravatar Pērkons

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:16

Njā, par finālu biju viegli vīlies, taču kopumā ņemot turnīrs bija godam.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:29

Puux, tas 147 bija no citas tā paša čempionāta spēles.

Gravatar Arturs

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:37

Es ar Dina vietā sāktu raudāt, ja katra mana kļūda nozīmētu zaudētu freimu. Salivans finālā bija nu pāāārāk labs. Un tas tēvišķais žests pēc spēles tikai papildināja labo iespaidu par Salivanu.

Gravatar skatītājsX

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:43

Vai ta viņu nesauc Dings?

Gravatar cx

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:50

Nu bet dings vispar loti skidri speleja(visa turnira) biju parsteigts ka vins tika uz prieksu.. Atceroties pagajusa gada speli, likas, ka dzeks neko nav trenejies, bet pat tad butu gaidijis labaku speli.

Ka vini ar Lee dzenaja pedejo bumbu pa galdu.. un tadas kludas. O'salivans gan nelikas slims.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 22. janvārī, plkst. 11:52

skatītājsX, man šķiet (neesmu 100% drošs, tiesa), ka vārdam "Ding" pēdējais burts izrunā pazūd.

Gravatar Verdi

2007. gada 22. janvārī, plkst. 12:41

kad bija 0:2 Dinga labā es teicu, ka Salivans vinnēs un tā arī notikās :) Visam čempim līdzi nesekoju, bet finālu noskatījos :)

Gravatar whatever

2007. gada 22. janvārī, plkst. 16:00

otraas sesijas saakumaa (pie 5:3) gaaju vannaa ar ceriibu, ka Salivans jau 5 peec kaartas nepanjems un kko veel sanaaks redzeet nedaudz kljuudiijos un redzeeju peedeejo pusotru freimu :/

bet Dingam zhetons par Hendrija piesmieshanu un, protams, par 147 (ja pareizi saklausiiju Eurosporta komenteetaajus, tad puika laikam esot jaunaakais, kam taads joks sanaacis)

Gravatar cyxob

2007. gada 22. janvārī, plkst. 17:47

2 whatever tā nerunā, esmu kaislīgs Hendrija atbalstītājs (vicinās ar dūrēm) bet fināls, jā, varēja būt foršāk. p.s. Salivans iedeva Dīnam beigās tēvišķu buču.

Gravatar jopcik

2007. gada 22. janvārī, plkst. 21:58

Vinsh ir Dings, fonaa daudz reizes vareeja to dzirdeet angliski. Tie krievu komenteetaajo (tas ar rupjo balsi dziivo Riigaa btw ;-) pashi atzinaas, ka viniem esot iegaajies saukt vinu par Din, lautgan zin, ka pareizi ir Ding. Variet ieliit www.eurosport.ru un forumos uzdot jautaajumus, tur komenteetaaji atbild.