✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Knaģis

2007. gada 31. janvārī, plkst. 14:01

Nez, oriģinālās bija labākas, šeit nav kur īsti tā smieties. Šīs te jau pamatā velk uz to, ka Mac ir priekš entertainment, bet Windows tikai strādāt var. Lai gan reāli jau ir otrādi - Windows lielākais pluss ir daudzās spēles un citādas muļķības, bet Mac - laba performance cad-os, shop-os utt...

Gravatar haa

2007. gada 31. janvārī, plkst. 14:35

autocad uz maca cik zināms oficiāli nav. pietam maciem regulārāk nepieciešams pilns reinstalls, kas gan taisās daudz ātrāk nekā PC... bet nu tomēr (pēc pieredzes darbā ar 4 jauniem maciem)

Gravatar Normunds

2007. gada 31. janvārī, plkst. 14:42

<i>pietam maciem regulārāk nepieciešams pilns reinstalls</i> . Regulārāk tas ir cik? Un kapēc??? Kāda xsa pēc??? . Pēc pieredzes ar 2 jauniem maciem varu teikt, ka reinstall tiem nav nepieciešams. Tieši tāpat kā restart :P

Gravatar baigaiz

2007. gada 31. janvārī, plkst. 14:42

haa.. cik tas ir regulārāk? un ko tu tādu dari, lai tev it kā tik bieži būtu nepieciešams reinstals???

Gravatar Normunds

2007. gada 31. janvārī, plkst. 15:24

Ups, ta kaut kas ar lapu notika, aizgāja downā, laikam viruss :D . Ja par reklāmām, tad jāteic, ka adaptācija ir neizdevusies, jo, laikam, adaptētāji nav ņēruši vērā faktu, ka US english un UK english atšķiras, tajā skaitā intonācija, kas šajā reklāmā baigi klibo - amīšiem viss sanāk plūdeni un laideni, angļiem tās pašas frāzes tieši izrunas dēļ galigi neskan. Apple būtu daudz ieguvusi, ja UK reklāmām būtu rakstijusi citus tekstus.

Gravatar malachi!

2007. gada 31. janvārī, plkst. 16:35

jaa, jaa veistojiet savu laiku skatoties shos suudus!! taa tik tureet, ejiet uz darbu pat 8:30, lai tik paskatiitos shos suudus!!! un ejiet maajs ap 19:00!!!

Gravatar Prusaks

2007. gada 31. janvārī, plkst. 16:59

Vai malachi! nepieļauj iespēju, ka tie, kas šīs reklāmas tagad aplūkoja un komentēja, strādā reklāmā, un viņu darba pienākums ir tādām lietām sekot, vai arī viņi ir video speciālisti, režisori vai ar Apple kā uzņēmumu darba darīšanās saistīti cilvēki? Ir pietiekoši daudz iespēju, lai tie nebūtu sūdi, tāpat kā diez vai par sūdiem varētu nosaukt bankas ierēdņa atrašanos bankā.

Gravatar chebureks

2007. gada 31. janvārī, plkst. 19:04

Ārzemju IP!

Lācz, respektē savu statusu kā latvijas blogosfēras guru un vienīgo vērā ņemamo personu un neatņem izsūtītajiem viņu daily fix.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 31. janvārī, plkst. 20:28

chebureks, tās ir problēmas ar ārzemju trafiku kopš <q><a href="http://laacz.lv/blog/category/zirdzini/" title="Archivs (ļāūņš ļāčīš)" rel="nofollow">zirdziņu</a></q> laikiem, kad trafiks aprija visu DEAC pieejamo attiecīgās ārzemju trubu.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 31. janvārī, plkst. 20:28

P.S. Risinājums jau ir padomā, tik nav laika ieviest.

Gravatar N.R.

2007. gada 1. februārī, plkst. 15:18

jaa, izskataas ka visi kritiskie komenteetaaji karteejo reizi izsakaas tika izteikshanaas peec. un ko pashi - lieto windows un ar to lepojas ;) diogeens vismaz centaas domaat ... macos nav nedz jarestartee, nedz japarinstalee.

Gravatar Guncha

2007. gada 2. februārī, plkst. 02:03

Vai ta tagad DEAC nav apgreidojuši ārzemju trubu? 26GB izklausās nepieklājīgi maz...

Gravatar laacz Autors

2007. gada 2. februārī, plkst. 02:24

OK. Pārbaudei noliku. Redzēs kā (un maz - vai) kāps <a href="http://laacz.lv/stats/" title="Skaitliishi, ciparinji, numurinji, hostinji, etc www.laacz.lv - Last 12 Months" rel="nofollow">dienišķo gigabaitu cipari</a>.

Gravatar agressor

2007. gada 2. februārī, plkst. 13:06

pēc 2 nedēļam pērku macu, un ne jau reklāmas iespaidā