✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gūgles meistarplāns

2007. gada 9. februārī, 17 komentāri

Pēdējā laika sūtītākais video (saite uz to) ir Master Plan - About the power of Google.

Ziniet, mani neuzrunāja. O jā, paņēmiens ar rakstīšanu - burtu un vārdu izņemšana un mainīšana vietām ir uzmanību piesaistošs (neļauj atslābt, skatoties video). Bet neuzrunā. Atšķirībā no EPIC 2014 (starp citu, ir arī jaunāka versija - EPIC 2015).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar haa

2007. gada 9. februārī, plkst. 19:54

laacz - btw iespaidojoties no tevis (vienkāršāk - nošpikoju) no amazonkas nosūtīju sev uz mājām 2 Clarksona garadarbus un vienu, par kuru ir attiecīgi šis ieraksts - "The Google Story". iesācis esmu pēdējo, tāpēc neko konkrētu vēl pateikt nevar :) bet nu jā.. mani arī nepaņēma šis video. kārtējais sazvērestības plāns. pasaulē ir simtiem miljonu kas lieto googli - kāpēc gan tieši tu būtu tas, kuru spiegos?! :)

Gravatar laacz Autors

2007. gada 9. februārī, plkst. 19:59

haa, nav runa par spiegošanu. Runa ir par to, ka, ja vajadzēs (kāds gribēs - kaut vai Tavs darba devējs), gadu no gada viņam kļūs aizvien vieglāk uzrakt dažādus faktus par Tevi (arī tos, ko Tu negribētu publiskot, pat tos, par kuriem tu esi jau sen kā aizmirsis). Uzsvars ir uz to, ka to izdarīt kļūst aizvien vienkāršāk. Un, jo vienkāršāk kaut ko ir izdarīt, jo biežāk ar to kāds nodarbojas. Nereti - vienkārši sporta pēc. Un nav runa par to, ka <q>es neesmu nevienam vajadzīgs</q>, <q>tas attiecās tikai uz slavenībām</q>.

Gravatar haa

2007. gada 9. februārī, plkst. 20:06

nēnu principā vai tad doma ir par to, ka par katru cilvēku tiks sastādīts dosjē un tas būs publiski pieejams? šaubos vai tā kādreiz notiks. un vajag tomēr domāt ar galvu publicējot savu info visādos portālos. un galu galā neizmantot gmail :)

Gravatar bush

2007. gada 9. februārī, plkst. 20:13

when one maniac can wipe out a city of twenty million with a microbe developed in his basement, a new approach to law enforcement becomes necessary. Every citizen of the world must be placed under surveillance. That means sky-cams at every intersection, computer-mediated analysis of every phone call, e-mail, and snail-mail, and a purely electronic economy in which every transaction is recorded and data-mined for suspicious activity. we are close to achieving this goal. Some would say that human liberty has been compromised, but the reality is just the opposite. As surveillance expands, people become free from danger, free to walk alone at night, free to work in a safe place, and free to buy any legal product or service without the threat of fraud. One day every man and woman will quietly earn money, purchase items for quiet homes on quiet streets, have cook-outs with neighbors and strangers alike, and sleep with doors and windows wide open. If that isn't the tranquil dream of every free civilization throughout history, what is?

Gravatar esuntu

2007. gada 9. februārī, plkst. 20:55

Es domāju, ka nenotiks no visa paredzētā, jo viss drīzumā beigsies <a href="http://www.endofworld.net" rel="nofollow">šādi</a>.

Gravatar BlackHalt

2007. gada 9. februārī, plkst. 22:22

Tas ko tur rāda vēl ir nieks. Patiesībā neviens pat nevar(ēs) iedomāties to, ka patērētāju sabiedrība mirs.

Gravatar Uupis

2007. gada 9. februārī, plkst. 23:30

D'oh! Ja saakumaa raksta, ka tas ir kaada studenta lolojums, tad shaubos, ka vinja meerkjis bija spiegot citus cilveekus. It's all about the money!

Gravatar ingus

2007. gada 10. februārī, plkst. 00:01

lietoju Google un patīk viņu masterplāns, tomēr katrai medaļai ir divas puses - Google ir liels evil priekš tiem, kas ar viņu gatavojas konkurēt, jo dominance Googlei ir patiesi liela. ja viss viņu radītais nebūtu freeware, tad viņiem iespējams nāktos atbildēt 'monopolizācijas' likumdošanas priekšā, kā to dara Microsoft, bet tā kā cilvēki paši visu dara, tad Googlei ir attaisnojums. Protams, varētu piesieties, kāpēc FF jau pēc noklusējuma ir Google, kāpēc Google maksāja 1$ katram, kurš piesaistīja jaunu FF lietotāju, bet no otras puses tās visas ir innovācijas un tikai cilvēki un viņu izvēle ir tā, kas norāda uz to, vai šis mums der vai neder. ja viss viņu radītais būtu pilnīgs s***s, tad cillvēki iespējams nelietotu. daudz un dikti varētu spriedelēt par to, kāpēc jā un kāpēc nē, un par to vai Google ir evil vai arī pionieris.

Gravatar haa

2007. gada 10. februārī, plkst. 00:25

starpcitu google moto ir - DON`T BE EVIL

Gravatar skatītājsX

2007. gada 10. februārī, plkst. 20:16

pajāt uz šito visu.

Gravatar lasītājs

2007. gada 10. februārī, plkst. 20:30

Tas EPIC 2015 ir foršs. Beigas aizkustinošas.

Gravatar Jona

2007. gada 11. februārī, plkst. 01:30

Ļoti interesānti. Tomēr, man liekas, pārspīlēti. Bet filma ir jau bīšķin patiesa.

Gravatar kartona_kaste

2007. gada 11. februārī, plkst. 11:55

Starp citu tā ideja par to gps live blogošanu nav nemaz tik peļama. IMHO nemaz līdz 2015. gadam nebūs jāgaida...Tik kādam uzņēmīgam cilvēkam jāizveido sistēma, kas to visu tā smuki un ērti savij kopā. Ka es jums saku...

Gravatar Kārlis

2007. gada 11. februārī, plkst. 15:13

Lieliska sazvērestības teorija. Izpildījums ir perfekts, ideja interesanta.

Gravatar Lauraiss

2007. gada 11. februārī, plkst. 23:24

Tauta vai nu jau ir draugos nopublicējuši savu bio un vnk bļauj par savām interesēm un vajadzībām, vai Latgales mežos gaida bērzu sulas. Otros google nedabūs, lai arī tie iespējams ir ekonomiski aktīvi patērētāji un viņu toč nav maz.

Gravatar coolman

2007. gada 12. februārī, plkst. 15:47

lai arii iespeejams google ir populaaraakais mekleetaajs internetaa, tas nav tas labaakais, peedeejo paaris gadu laikaa vinjsh man mekleejot kko konkreetu izdod rezultaataa tikai shitu, ja vajag mekleet kko konkreetu, tad labaak izmantot mekleetaajus, kas ir atbilstoshajaa nozaree...

Gravatar tobis

2007. gada 13. februārī, plkst. 14:34

Saubos vai vini filtrē informāciju kas ir latviski. Pagaidām esam pasargāti.