✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Podkāsti

2007. gada 1. martā, 10 komentāri

This Week in Tech man patīk. Žēl, ka tik neregulāri. Bet tik tiešām patīk.

Diggnation manam prātam ir par trulu. Tik tiešām - nekā interesanta.

Meklējām tālāk. Šās nedēļas braukalēšana ar sabiedrisko transportu dara savu :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar snadis

2007. gada 1. martā, plkst. 10:40

pamēģini arī Security Now un Windows Weekly no twit.tv

Gravatar optron

2007. gada 1. martā, plkst. 10:57

Nevajag nogruziit praatu ar tech podkaastiem no riita. Es no riitiem jau vairaak kaa gadu klausos http://www.distortedview.com/ :)

Gravatar ruux

2007. gada 1. martā, plkst. 13:34

Diggnation tiešām ir truli. Kāpēc man būtu jāskatās un jāklausās, kā šie sūc aliņu, un kaut ko vāvuļo. Kāpēc TWiT neregulāri? Normāli 1x nedēļā, tikai reizēm tiek izlaists.

Man topā šie 2 vīriņi - http://dl.tv/ (video, bet var dabūt arī mp3 only)

Vēl patīk Dvoraks - vecajam "pareizā" attieksme pret dzīvi un tehnoloģijām. T.i., tehniski viņam varbūt nav taisnība, bet viņš nebaidās par visu izteikt savu viedokli - http://www.crankygeeks.com/

Vēl no video var skatīties http://commandn.typepad.com/, lai gan nu tā, reāli diez ko lielas jēgas nav.

Vispār jebkurš podkāsts, kuram kaut kā pieskāries Leo Laporte vai cilvēki no viņa komandas, ir ievērības cienīgs. Man reizēm patīk klausīties The Tech Guy, lai pamācītos, kā runāt ar cilvēkiem, kas reizēm uzdod galīgi stulbus jautājumus un kopumā no tehnoloģijām neko nesajēdz. Un noteikti iesaku Security Now.

Vēl klausos dažus zinātnes podkāstus, ja ir interese - varu uzskaitīt.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 1. martā, plkst. 13:50

ruux, redz. Manis pēc viņi var sūkt alu vai durties. Ja vien tas ir ellīgi smieklīgi, vai vismaz izglītojoši un interesanti. Diemžēl, iekš DiggNation nav neviena no šiem trim.

Gravatar eerm

2007. gada 1. martā, plkst. 13:54

Nu nevajag jau to diggnation uztvert tik nopietni. Tās jau nav nopietni ņemamas tech ziņas. Vienkārši divi džeki dzerot aliņu apspriež dažādas interesantas lietas. To visu uztveru gandrīz kā amīšu vieglo action vai komēdīju, kuras laikā atslēdzas galva un tiek darbinātas muguras smadzenes. :)

Gravatar ruux

2007. gada 1. martā, plkst. 13:55

Nu bet es par ko? Es jau to pašu saku. :) Pie kam pirmo ar otro reti kuram izdodas apvienot. Lielākā daļa podkāstu ir puslīdz ok vienu epizodi noklausīties, bet regulārai klausīšanai ir vai nu pārāk neinformatīvi, vai garlaicīgi, tāpēc nav ne ar ko labāki par jebkuru citu fona troksni.

Gravatar ruux

2007. gada 1. martā, plkst. 13:59

eerm, man nav iebildumu pret diignation, un nopietni es viņus neuztveru. Patiesībā ļoti normāli čaļi. Kādu laiku paklausījos/paskatījos, bet tad sapratu, ka savu laiku (arī fona klausīšanās režīmā) var lietderīgāk izmantot, jo nekādas derīgas nogulsnes atmiņā no diggnation neveidojas.

Gravatar ernests

2007. gada 1. martā, plkst. 15:08

http://www.podtech.net - daudz labu podpārraižu par dažādu tēmu. Šeit gan daļa ir kļuvusi arī par video.

Gravatar funs

2007. gada 1. martā, plkst. 22:45

stevepavlina.com podkaasti par personal development

Gravatar meklis

2007. gada 1. martā, plkst. 23:38

hmm interesantu lietu man atklajat. Saksu ari klausities podkaastus nevis muziku no ritiem :) btw Cranky Geeks visnotal recigs :D