✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Smokeless

2007. gada 18. martā, 6 komentāri

Smoking 2.0: Smoke Free, Tar Free, Battery Powered = Healthy? Interesants verķis. Līdzīgi mēģinājumi gan ir bijuši arī agrāk. Legalizēt smēķēšanu sabiedriskās vietās neviens netaisās. Diez vai vienas kompānijas (vai pat populāras plaša patēriņa preces) dēļ atcels vai mainīs likumu. Ja nu vienīgi šīs ierīces lietošanu nosauc kaut kā savādāk, nekā smēķēšana :)

While NicStic bypasses the anti-smoking laws in both bars and restaurants, there is one problem: Sans smoke, there's no escape from looking like a sucking poseur.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Rumpis

2007. gada 18. martā, plkst. 18:28

Bet ja šī verķa lietošana neskaitīsies smēķēšana, vai tad to nedrīkstēs lietot tajās vietās, kur šobrīd smēķēt aizliegts? Manuprāt tā ir inhalācija :)

Gravatar Papuass

2007. gada 18. martā, plkst. 18:34

Eh jūs, pīpmaņi, pārejiet uz zelējamo tabaku :) http://en.wikipedia.org/wiki/Snus

Gravatar Rumpis

2007. gada 18. martā, plkst. 20:29

Es nupat divas nedēļas nesmēķēju. Nekāda kaifa no nesmēķēšanas nebija.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 18. martā, plkst. 20:50

Rumpis, tas no sērijas: <q>Es pamēģināju nedzert, nesmēķēt un meitas nemīlēt. Tās bija sliktākās 15 min manā mūžā.</q>? :)

Gravatar Rumpis

2007. gada 18. martā, plkst. 21:28

Heh, nē, sliktākās nebija, bet nebija arī nekas tāds, kas pārliecinātu par nesmēķēšanas nepārprotamo labumu. Ja kas, pirms gadiem es reiz pat gandrīz divus gadus nesmēķēju, tā ka šī nebija pirmā reize, un tā kā esmu bijis abās žoga pusēs, domāju, ka varu spriest daudzmaz objektīvi ;)